Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jau laikas vaikams?

Mama tapau budama 38, man atrodo, kad laiku. Su savo vaiku dukstu daugiau nei kai kurie jauni tevai 😉

Sakai duksti? Jaunatviska tu? As tau dar prie gerus metus rasiau, kad pagal savo gyvenimo buda, koki pateiki SM esi tikra pensininke, nuoboda, nors dar net 40 m. nera. Vaiko metinuko panest negalejai- nugara ne valdiska sakei. Dabar jau duksti. Jokiu budu nesitycioju, bet ir svori rasei koki turi, tai tas nei sveikatos, nei jegu, nei kazkaip su dukimu nesusirisa. Bet tu kaip visada... :4u: 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 04 13, 17:18)
palauk.

Siaip gyvenimas dar eina... Svarbu su kuo gyveni, kaip sekasi ekonomiskai, jauniems svarbu santykiai su tevais. Tevai irgi buna vairus, vieniems anukai abai svarbu o buna kad vienodai.

Vaikai tik dalele viso paveikslo

Taip, visa tai svarbu. Todel rasydama apie save, rasau apie savo situacija ir neteigdama, kad jokiu budu jauni negimdykit.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2020 04 14, 13:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72644282" data-time="1586711496"><div><p>Mama tapau budama 38, man atrodo, kad laiku. Su savo vaiku dukstu daugiau nei kai kurie jauni tevai 😉</p></div></blockquote><p>Sakai duksti? Jaunatviska tu? As tau dar prie gerus metus rasiau, kad pagal savo gyvenimo buda, koki pateiki SM esi tikra pensininke, nuoboda, nors dar net 40 m. nera. Vaiko metinuko panest negalejai- nugara ne valdiska sakei. Dabar jau duksti. Jokiu budu nesitycioju, bet ir svori rasei koki turi, tai tas nei sveikatos, nei jegu, nei kazkaip su dukimu nesusirisa. Bet tu kaip visada... 4u.gif </p>

Bandau prisiminti, is ko susidarei toki vaizdini. Kazka apie keliones berods tada kalbejom or sakiau, kad nekeliauju su mazu vaiku. Apskritai didele dali laiko namie tuomet praleisdavau del tam tikru aplinkybiu. Del vaiko nesimo buvo kalba apie 10 km biggrin.gif kazin ar pati tokius atstumus keliolika kg tempei vietoj naudojimosi vezimu. As svorio nerasiau, kazkas kitas is kitos temos istrauke mano ivardinta istorini maksimalu svori. Dabar mazesnis. Tikrai ne toks, kad pajudet negaleciau biggrin.gif
Atsakyti
Aimeja bet tu ir st***va, nemaniau,kad tokiu zmoniu realiai buna, nejau tavo gyvenimas toks skudnas, po svenciu neatlaikei, sakai nors kam ikasi? kaip taip galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 balandžio 2020 - 19:11

Aimeja bet tu ir st***va, nemaniau,kad tokiu zmoniu realiai buna, nejau tavo gyvenimas toks skudnas, po svenciu neatlaikei, sakai nors kam ikasi? kaip taip galima?

Ar girdi, sr***va, ne su tavim kalbu. Aisku? Mars i buda. Tau jokiu svenciu is vis nera. Gal isrinkt tavo zodyna, gluse? Boba metuose gyvena forume, nors visi nx siuncia. Nemaniau, kad tokiu zmoniu buna. 

Atsakyti
Kad buti sveiku - reikia sveikai maitintis.
As siandien nusipirkau vel didziuli torta maximoje. Varskes tortas... labai skanus, vieninteli ten megstu.
MB baisisi, sako mirsi ne nuo koronos...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 14 balandžio 2020 - 21:31
bet užrašys vis tiek, kad Covid ir žmonos neprileis, taip kad galvok biggrin.gif
Atsakyti
Aimeja, kas tavo gyvenime tokio blogo atsitiko, kad patapai tokia pilna nuodu? Nejau tokia tavo prigimtis? Jei pati nesuvoki savo zinuciu slysktumo, tai beda.
Jei Kin asmeniskai nepazysti, tai skaitai tas pacias zinutes, ka ir as, taigi visa tai, ka parasei cia, yra tavo isgalvotas melas, su tikslu pazeminti zmogu ar ne?
Ir dauguma tavo postu tokie.
Ziurek zmones diskutavo apie vaikus, kada laikas geriausiai jiems, ir ka tu padarei, atejai ir pabandei apvaryti Kin, norejai pazeminti ir kaip zmogu, moteri ir kaip mama, pasitelkdama melus net. Kodel tu taip nuolat darai?
Supranti tavo ir i tave panasiu varymai, siuntinejimai , kalejimo- turgaus leksika ir t.t. is tikro nieko nejaudina cia, tai tik parodo jus. O tokiu zodziu naudojimas, kaip visi, rodo, kad kinkos per silpnos atsakyti uz save ir savo zodzius. Ne, ne visi cia tokie kaip jus kelios, kaip pasiutusios kales, nuo grandines nutrukusios tik ir ieskot , kam cia ikasti, bet neina zinok, cia virtuali erdve, cia nepazystami zmones, kuriem dzin iki taves ir kitu, ka vadini visi. mirksiukas.gif

Kaip kakiuka norejau apeiti tavo posta, bet labai nemegstu melo ir neteisingumo, nors Kin man nei drauge, nei bendraminte, nei dar kas.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 14, 12:10)
taip atidziai skaiciau visas jusu zinutes, jau pirma zinute prasidejo nuo apsigimimu. Sakau rizika yra visada, ar tai turi buti kriterijus nebegimdyt po 35?

Tai geriau prie didesnes rizikos gimdyt ar prie mazesnes?
Pati rasei, kad jau neperesi, nes per sena esi.
O ir nepavyktu, nes net vaisingiausiam moters periode buvai silpnai vaisinga.
Atsakyti
vaiku geriau neplanuot, nes jiems ateitis bus niuri.
vaikai ne zaisliukai, nusipirkit pliushiniu zhaisliuku
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 04 15, 14:50)
Tai geriau prie didesnes rizikos gimdyt ar prie mazesnes?
Pati rasei, kad jau neperesi, nes per sena esi.
O ir nepavyktu, nes net vaisingiausiam moters periode buvai silpnai vaisinga.

O kaip ta rizika pamatuoti kiekvienai moteriai bendra viena taisykle? blink.gif nestumas, gimdymas, visada rizika, tiek mamai tiek vaikui nuo mirties iki iv ligu.
As jau sakiau pirmoje zinuteje, kad geriau netempti , bet gi kartais nesigauna, reikia ir vyra rasti tinkama ir pastoti ir isnesioti, nu negimdysi pati sau viena ar ne? Todel gimdyti nuo 20-40, manau, visai normalu, anksiau ar veliau zinoma gali buti daugiau sunkumu, bet vel kas cia zino kaip kam bus.
Tai man, kaip ir sakiau atrodo geriausiai, kai jau randi tinkama zmogu, isitikini, kad su juo galima kurti seima ir ilgai nelaukus gimdyti mirksiukas.gif

As siaip gimdziau neperiu, tu peri? blink.gif As sakiau tiketinai nebepastosiu, nes su amzium tu sansu mazeja naturaliai ar ne? Bet, jei pastosiu zinoma gimdysiu, tu ka zudytum savo vaika, jei pastotum ar jau teke taip daryti?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 04 15, 15:22)
vaiku geriau neplanuot, nes jiems ateitis bus niuri.
vaikai ne zaisliukai, nusipirkit pliushiniu zhaisliuku

Pritariu, geriau planuoti gyvenima, aplinka tinkama vaikam, kurti tinkamus santykius seimoje, o vaikai ateina, kai jiems reikia ateiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 balandžio 2020 - 15:07
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 15, 16:07)
As siaip gimdziau neperiu, tu peri? blink.gif  As sakiau tiketinai nebepastosiu, nes su amzium tu sansu mazeja naturaliai ar ne? Bet, jei pastosiu zinoma gimdysiu, tu ka zudytum savo vaika, jei pastotum ar jau teke taip daryti?

nesistebėk. Ta nuokvakėlė jau taip savastį praradusi, kad kitų frazėm kalba: antikristos biggrin.gif , cambalinės.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 04 15, 16:29)
nesistebėk. Ta nuokvakėlė jau taip savastį praradusi, kad kitų frazėm kalba: antikristos biggrin.gif , cambalinės.

mastau nuo ko taip zmonem stogelis vaziuoti pradeda? hmm.gif
Atsakyti