Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai dėl plaukų

QUOTE(Raimonda36 @ 2007 11 18, 18:10)
Ir man tas pats po gimdymo  doh.gif , bet kauke deti ant isplautu plauku, ar neplautu plauku?  g.gif
As perku Vichy ampules, tai zinai kaip su jomis, bet liaudiskas priemones tik girdejau, kad gerai, bet kaip jas panaudot ir nzn  g.gif

Kaukę dedu ant neplautų sausų plaukų, pabūnu apie valandą ir tuomet gerai išplaunu 4u.gif

O po gimdymo visoms plaukai slenka, ypač praėjus 3-4 mėnesiams doh.gif , ir taip kuokštais slenka apie 3 mėn. doh.gif , o vėliau pats organizmas pradeda atsigauti ir apie 7-9 mėn. po gimdymo daug naujų plaukelių atauga bigsmile.gif . Šia info kažkur skaičiau literatūroje (nes kai pradėjo po gimdymų plaukų slinkti,- išsigandau, ieškojau atsakymų į dominančius klausimus blink.gif ), ir,beje, man asmeniškai pasitvirtino rolleyes.gif . VISKAS BUS GERAI 4u.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Grisha @ 2007 11 18, 18:19)
sveiki  4u.gif
mano naturalus plaukai lietuviskai pilki, jau puse metu dazau juos su chna...is pradziu atrode gerai, taciau per ta laika jie kazkokie bordiniai su vysniniu gal net violetiniu atspalviu tapo verysad.gif  be to buvau pas gera kirpeja ir jis pasake kad mano plaukams chna netinka, atseit ji tinka indems, bet ne siaurietems....gal galetumet patarti kuo galima uzdazyti chna, kad netapciau zalia? nes atsiaugint plaukus kantrybes tikrai neturiu, o ir atrodo baisiai kai pilki is po bordiniu lenda...prasau pagalbos  4u.gif

Manau geriasia būtų apsilankyti pas GERĄ KIRPĖJĄ, ji tikrai suteiktų pagalbą ir duotų geriausių patarimų g.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAPUTĖ: 21 lapkričio 2007 - 18:51
As norejau paklausti ka daryti kad plauku galiukai neskylinetu ir nesisakotu.?
seip tai plaukai sveikai atrodo ir blizga ir svelnus, bet va galiukai tai tragiski ir vis pakerpu ir aliejuka naudoju ale jie vistiek labai skylineja ir sakojasi, net nzn ka daryti, todel noreciau kad gal kas koki patarima duosite ax.gif
Atsakyti
noreciau paklaust kokia yra efektyviausia plauku drekinimo priemone neskaitant tu visu kaukiu kazkas tokio rimtesnio ( procedura , dar kazkas tokio ) ?
Atsakyti
Gal zinote tikrai efektyvia priemone, kad plaukai nebutu labai sausi, trapus, linke skilineti doh.gif
Kerpuosi kas 3 men. reguliariai, plaukai nedazyti, nepazeisti, bet manyciau dehidratuoti.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 02 28, 13:47)
Gal zinote tikrai efektyvia priemone, kad plaukai nebutu labai sausi, trapus, linke skilineti  doh.gif
Kerpuosi kas 3 men. reguliariai, plaukai nedazyti, nepazeisti, bet manyciau dehidratuoti.

Milk Shake geros priemones. Ir nenaudoti feno.
Atsakyti
gal zinot kaip pasidaryt tokia seveliura is pusilgiu plauku (iki peciu biggrin.gif ) aisku jei tai imanoma biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Laba,
gal pamokysit kaip naudoti SELECTIVE ampoles (rudos) plaukams. Kazkada pas kirpeja pirkau, aiskino,bet.... pamirsau... sad.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 02 28, 14:45)
Milk Shake geros priemones. Ir nenaudoti feno.

Aciu, feno praktiskai visai nenaudoju, o ar is tiesu tos priemones efektyvios?
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 02 29, 21:21)
Aciu, feno praktiskai visai nenaudoju, o ar is tiesu tos priemones efektyvios?

geros priemones thumbup.gif , bet prie priemoniu turiu buti ir gera mityba + vitaminai tada daug greiciau atsistato plaukai thumbup.gif
Turejau plonus, pasisiaususius plaukus, ir visai nedaziau, sveriau 51kg 170cm ugio. Dabar valgau sveikiau, maziau nervu, miegot ir plauti plaukus kas trecia diena. Ir viskas bus ok thumbup.gif
As naudoju sampuna su pieno proteinais "Sarmoj" rasite apie 32-35 lt ir balzama is tos serijos 42Lt. Sakyciau sitie veiksmingiau ir ilgesnis poveikis.
Milk shake jai norite staigaus poveikio iki sekancio plovimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 29 vasario 2008 - 20:38
QUOTE(Nosferatu @ 2008 02 29, 21:36)
geros priemones  thumbup.gif , bet prie priemoniu turiu buti ir gera mityba + vitaminai tada daug greiciau atsistato plaukai  thumbup.gif
Turejau plonus, pasisiaususius plaukus, ir visai nedaziau, sveriau 51kg 170cm ugio. Dabar valgau sveikiau, maziau nervu, miegot ir plauti plaukus kas trecia diena. Ir viskas bus ok  thumbup.gif
As naudoju sampuna su pieno proteinais "Sarmoj" rasite apie 32-35 lt ir balzama is tos serijos 42Lt. Sakyciau sitie veiksmingiau ir ilgesnis poveikis.
Milk shake jai norite staigaus poveikio iki sekancio plovimo.

Aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei tu plauni plaukus kiekviena diena tai bent isigyk sampuna kuris skirtas kiekvienos dienos plovimui, jis ne tiek daug sarmo turi ir ne taip gadins paluka, o kad dziovini su fenu... schmoll.gif labaii blogai, jei plaukai silpni, leikui einant juos dar silpnesnius turesi, nes feėnas plaukams yra peilis, turi tada atitinkamai ir myleti jos ir deti ant ju visokiu priemoniu, bet siap jei tau jie riebaluojais, tai greiciausiai netinkamas balzamas as sampunas, nes pagrinde del to plaukai ir riebaluojasi. Nemaciau is kokio miesto esi, tai pasakyciau kur nueiti ir isigyti sampuna kuris padeda isspresti tokias problemas, jei ka parasyk i AZ tai papasakosiu mirksiukas.gif
[/quote]
prasau parasyk ir man i az kokias priemones (sampunus , kondicionierius)naudoti kad nebesiriebaluotu plaukai. mano palaukai taip lb ploni, prie saknu riebluojasi o galiukai sausi ir veliasi.esu isikarpius plaukus , bet tada juos reikia sukti kad gerai atrodytu. feno nenaudoju, naturaliai dziovinu.
Atsakyti
Jei tu plauni plaukus kiekviena diena tai bent isigyk sampuna kuris skirtas kiekvienos dienos plovimui, jis ne tiek daug sarmo turi ir ne taip gadins paluka, o kad dziovini su fenu... schmoll.gif labaii blogai, jei plaukai silpni, leikui einant juos dar silpnesnius turesi, nes feėnas plaukams yra peilis, turi tada atitinkamai ir myleti jos ir deti ant ju visokiu priemoniu, bet siap jei tau jie riebaluojais, tai greiciausiai netinkamas balzamas as sampunas, nes pagrinde del to plaukai ir riebaluojasi. Nemaciau is kokio miesto esi, tai pasakyciau kur nueiti ir isigyti sampuna kuris padeda isspresti tokias problemas, jei ka parasyk i AZ tai papasakosiu mirksiukas.gif
[/quote]
prasau parasyk ir man i az kokias priemones (sampunus , kondicionierius)naudoti kad nebesiriebaluotu plaukai. mano palaukai taip lb ploni, prie saknu riebluojasi o galiukai sausi ir veliasi.esu isikarpius plaukus , bet tada juos reikia sukti kad gerai atrodytu. feno nenaudoju, naturaliai dziovinu.
beja plaukus plaunu kasdien kitaip negaliu iseiti gatve, nes i vakara jie jau riebaluoti. ejau pas endokrinologa , dariausi hormoninius tyrimus ir nieko prikibti negalejo.
Plaukai prastai auga ir yra tiesus, lb sunkiai pasiduoda sukimui , lb griet isileidzia. nebeturiu vilties patarkit ka nors, nes pabodo visa laika skirti jiems.dabar naudoju sampunus (Margaritos Dilgeliu sampuna ir gintarini sampuna, Vitalitys intesive sebo sampuna kas 2 ar 3diena plaunu.Keune care line nenuplaunama balzama purskiama plovimo, margaritos kauke su miele, alfaparf kauke). kaukes gal ir geros bet sampunai nekokie esu isbandziusi daug (kerastaze, keune, sebor niger, lakme, sunsilk, loreal ir visi jie buvo riebiems plaukams) nepadejo
Atsakyti