QUOTE(Raimonda36 @ 2007 11 18, 18:10)
Ir man tas pats po gimdymo
, bet kauke deti ant isplautu plauku, ar neplautu plauku?
As perku Vichy ampules, tai zinai kaip su jomis, bet liaudiskas priemones tik girdejau, kad gerai, bet kaip jas panaudot ir nzn

As perku Vichy ampules, tai zinai kaip su jomis, bet liaudiskas priemones tik girdejau, kad gerai, bet kaip jas panaudot ir nzn

Kaukę dedu ant neplautų sausų plaukų, pabūnu apie valandą ir tuomet gerai išplaunu

O po gimdymo visoms plaukai slenka, ypač praėjus 3-4 mėnesiams

Papildyta:
QUOTE(Grisha @ 2007 11 18, 18:19)
sveiki
mano naturalus plaukai lietuviskai pilki, jau puse metu dazau juos su chna...is pradziu atrode gerai, taciau per ta laika jie kazkokie bordiniai su vysniniu gal net violetiniu atspalviu tapo
be to buvau pas gera kirpeja ir jis pasake kad mano plaukams chna netinka, atseit ji tinka indems, bet ne siaurietems....gal galetumet patarti kuo galima uzdazyti chna, kad netapciau zalia? nes atsiaugint plaukus kantrybes tikrai neturiu, o ir atrodo baisiai kai pilki is po bordiniu lenda...prasau pagalbos 

mano naturalus plaukai lietuviskai pilki, jau puse metu dazau juos su chna...is pradziu atrode gerai, taciau per ta laika jie kazkokie bordiniai su vysniniu gal net violetiniu atspalviu tapo

Manau geriasia būtų apsilankyti pas GERĄ KIRPĖJĄ, ji tikrai suteiktų pagalbą ir duotų geriausių patarimų