Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai dėl plaukų

QUOTE(Altėja @ 2007 11 16, 11:52)
Man įdomu ar tikrai padeda tokios kaukes.
Nes kiek anksciau skaiciau, tai visos labai rekomendavo kiek pamenu tokią kaukę:
1 arb. saukstelis medaus
1 arb. saukstelis ricinos aliejaus
1 kiaušinio trynys

irgi gerai, bet pati as nusipirkau ampules nuo slinkimo plauku Vichy arba Lakme
Atsakyti
mano plaukai labai prasti: menki, plonyčiai, ir jų nėra daug. O kas liečia čemeryčių vandenį,tai anksčiau ir aš trinkdavau galvą, ir dažnai. Nieko ypatinga nepadėjo. manau, taigenetinis faktorius. Jau kamdievas davė gražius plaukus, tai tas jais ir gali didžiuotis.
Papildyta:
ir dar... nusipirkau neseniai rusų firmos Linda stimuliuojantį bio-losjoną "Rost volos". GAL KAS BANDĖT, ŽINOT APIE JĮ, JO POVEIKĮ? Aš naudoju apie mėnesį, kol kasnieko ypatinga nepastebėjau
Atsakyti
QUOTE(auksegi @ 2007 11 16, 13:04)
mano plaukai labai prasti: menki, plonyčiai, ir jų nėra daug. O kas liečia čemeryčių vandenį,tai anksčiau ir aš trinkdavau galvą, ir dažnai. Nieko ypatinga nepadėjo. manau, taigenetinis faktorius. Jau kamdievas davė gražius plaukus, tai tas jais ir gali didžiuotis.

Mano irgi buvo plonuciai, menkuciai irgi taip galvojau, kad genai ir nervai aisku. Bet istekejau, nervai nusiramino, stabilizavosi viskas, svorio priaugau 6kg., lotuliukas.gif , geresnia kosmetika plaukam perku, ampulem palepinu, ir super plaukai, stori ilgi , as nedazau, nes mano spalva reta labai, svieus pelenu net nzn, bet daug kas pavydi. Mityba ir gera prieziura saves. Ir bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimonda36: 16 lapkričio 2007 - 12:09
Sveika,

Turiu šviesius storus ilgokus plaukus. Kartą juos tamsinau su nuplaunamais Palette, ir žadu dar labiau.
Žinau, kad po dažymo plaukai susilpnėja ir pan. Kokias kaukes (ir kas kiek laiko) ar balzamus patartumėt naudoti PO dažymo?

Būsiu dėkinga už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Altėja @ 2007 11 16, 11:52)
Man įdomu ar tikrai padeda tokios kaukes.
Nes kiek anksciau skaiciau, tai visos labai rekomendavo kiek pamenu tokią kaukę:
1 arb. saukstelis medaus
1 kiaušinio trynys

Tikrai padeda 4u.gif , tik reikia daryti 1 kart/sav., taip dariau 10 procedūrų, tai kai pas kirpėją apsilankiau, iškart pasakė " Ką su plaukais darei, kad tiek daug naujų išdygę ir tokie atsigavę..." biggrin.gif, o po studijų ir po gimdymų tikrai slinko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAPUTĖ: 16 lapkričio 2007 - 21:05
sveikos:)
na man reiketu patarimo:)
turiu labai riebius plaukus,juos reikia trinkti kasdien, savaime suprantama, kad galvos oda riebi, taciau plaukai matau kad jau pavargo, linke i kazkoki susilpnejima ir sausuma, kad bandyti istverti kelias dienas netrinkus, nera ne kalbos, nes nesinori buti sutre, taciau man butu svarbu kad patartumet konkreciai koki sampuna pirkt kasdieniam plovimui ir kokia atstatancia kauke nusipirkt?smile.gif
man pavadinima parasykit, gal kas turit tokia pat problema;)
labai dekui uz atsakymus;)
Atsakyti
1 arb. saukstelis medaus
1 kiaušinio trynys

o ją per visus plaukus paskirstyt? ir kiek laiko laikyti?
pas mane ta pati problema, plaunu kasdiena galvą.šiaip ji nesireibaluodavo kad kasdien trinkt, bet gal plaukai priprato g.gif nes jau gan ilgai aš taip. o kai ryte plauni tai ir feną naudoji kasdien, tai plaukai labai ištriušo verysad.gif gal yra kokių priemonių kad ne tokia žala būtų plaukam nuo feno? nuo karščio apsaugantys kremai gal?
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2007 11 18, 14:23)
1 arb. saukstelis medaus
1 kiaušinio trynys

o ją per visus plaukus paskirstyt? ir kiek laiko laikyti?

Prie šių išvardytų komponentų, dar pridėdavau :
1 šaukštą alyvų aliejaus ir 1 šaukštą plaukų balzamo.
Šią kaukę laikydavau apie valandą (galima ir šiek tiek ilgiau) , pagrinde įtrindavau į šaknis, bet sukėlus aukštyn plaukus į kepurę, patekdavo kaukės ir ant visų plaukų 4u.gif smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAPUTĖ: 18 lapkričio 2007 - 15:46
QUOTE(LAPUTĖ @ 2007 11 18, 16:44)
Prie šių išvardytų komponentų, dar pridėdavau :
1 šaukštą alyvų aliejaus ir 1 šaukštą plaukų balzamo.
Šią kaukę laikydavau apie valandą (galima ir šiek tiek ilgiau) , pagrinde įtrindavau į šaknis, bet sukėlus aukštyn plaukus į kepurę, patekdavo kaukės ir ant visų plaukų  4u.gif  smile.gif

reikes ir man nusipirkti ricinos,nes plaukai po gimdymo siaubingi ir niekaip neatsigauna,kad ir ka bandau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_zuika_ @ 2007 11 18, 18:07)
reikes ir man nusipirkti ricinos,nes plaukai po gimdymo siaubingi ir niekaip neatsigauna,kad ir ka bandau  verysad.gif

Ir man tas pats po gimdymo doh.gif , bet kauke deti ant isplautu plauku, ar neplautu plauku? g.gif
As perku Vichy ampules, tai zinai kaip su jomis, bet liaudiskas priemones tik girdejau, kad gerai, bet kaip jas panaudot ir nzn g.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
mano naturalus plaukai lietuviskai pilki, jau puse metu dazau juos su chna...is pradziu atrode gerai, taciau per ta laika jie kazkokie bordiniai su vysniniu gal net violetiniu atspalviu tapo verysad.gif be to buvau pas gera kirpeja ir jis pasake kad mano plaukams chna netinka, atseit ji tinka indems, bet ne siaurietems....gal galetumet patarti kuo galima uzdazyti chna, kad netapciau zalia? nes atsiaugint plaukus kantrybes tikrai neturiu, o ir atrodo baisiai kai pilki is po bordiniu lenda...prasau pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 11 16, 20:17)
Sveika,
Turiu šviesius storus ilgokus plaukus. Kartą juos tamsinau su nuplaunamais Palette, ir žadu dar labiau.
Žinau, kad po dažymo plaukai susilpnėja ir pan. Kokias kaukes (ir kas kiek laiko) ar balzamus patartumėt naudoti PO dažymo?

Būsiu dėkinga už atsakymą.

Kas liečia balzamus tai nežinau, bet kas liečia "Palette" kiek zinau tai yra Švarzkopfo" produkcija.
Tai vat sako, kad jų linja yra pati prasciausia.
Labai gadina plaukus.
Atsakyti