Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai dėl plaukų

QUOTE(audruzele @ 2008 07 24, 19:19)
siulyciau nueiti i parduotuve kirpejoms ir nusipirkti LAKME  sampuna riebiems plaukams, jei labai stiprus riebalavimasis prie sampuno yra ir ampolytes. o kauke , balzama ar kondicionieriu reikia tepti ant slapiu plauku (aisku pries tai isplovus sampunu ) nearciau kaip 5 cm nuo plauko saknies .

aciu 4u.gif dabar tas sampunas su melynem kaskaip net isausino plaukus o plaunu kaip visada-vienodai.po 2plovimu plaukai jautesi malonesni,db po truputi "sluotele"primint pradeda.. g.gif ka ne taip darau?
Atsakyti
sVEIKI,

Ar naudojant C:EHKO OPTIC balsama nuimanti geltona , raudona atspalvi, netapsiu labai sviesi? Plaukai pilkos spalvos, labai nenoriu tapti labai sviesi, bet ta ryzuma noreciau panaikinti. Siaip tik prie saknu daugiau ryza, o galiukai pilkesni.
Gal kas galite patarti?
4u.gif
Atsakyti
siulyciau nueiti i parduotuve kirpejoms ir nusipirkti LAKME sampuna riebiems plaukams, jei labai stiprus riebalavimasis prie sampuno yra ir ampolytes

O man ir mano draugei lakme visishkai netiko turejau kaip ir sakei sampuna riebiem plaukam bet jau po keliu plovimu pasimate minusai plaukai jau isplovus buvo riebaluoti ir pleiskanot nuo jo visa galva pradejo taip kad grizau prie ankstesnio sampuno... ax.gif
Atsakyti
4u.gif
mano pacios plauku spalva tokia pilksva,plaukai stori,nusidaziau eilini syki,atrodau kaip bananas.kiek as pakeiciau kirpimo salonu-jei sviesinuosi,niekad nesigauna naturali spalva i grazu geltonuma,sviesuma,bet gaunas i ryza geltonuma.nezinau net kur kreiptis dazyt,gaila pinigu,tikrai,nes sumoku tikrai daug,nes plaukai stori,ju daug.
mastau,gal man susilygint visa spalva su atauganciais juodais?bet bijau,kad vel gausis nei sis,nei tas.
patarkit ka man daryt,gal galit rekomenduot tikrai patyrusia kirpeja,kuri gerai dazo,kad ir namuose.
is anksto dekoju
rasykit i az
Atsakyti
Gal galite pasakyti ka reiskia miliravimas plunsknelemis ar cia tas pats kas sruogeles? rolleyes.gif mazdaug isivaziduoju bet noriu pasitikslinti biggrin.gif
Atsakyti
patarkit, kokiomis priemonėmis galėčiau paskatinti plaukų augimą? flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(green1368 @ 2008 07 30, 18:41)
4u.gif
mano pacios plauku spalva tokia pilksva,plaukai stori,nusidaziau eilini syki,atrodau kaip bananas.kiek as pakeiciau kirpimo salonu-jei sviesinuosi,niekad nesigauna naturali spalva i grazu geltonuma,sviesuma,bet gaunas i ryza geltonuma.nezinau net kur kreiptis dazyt,gaila pinigu,tikrai,nes sumoku tikrai daug,nes plaukai stori,ju daug.
mastau,gal man susilygint visa spalva su atauganciais juodais?bet bijau,kad vel gausis nei sis,nei tas.patarkit ka man daryt,gal galit rekomenduot tikrai patyrusia kirpeja,kuri gerai dazo,kad ir namuose.
is anksto dekoju
rasykit i az

as tik taip ir daryciau
man asmeniskai negrazu kai juodaplaukes dazosi sviesiai-tikrai atrodo kaip bananai-nu retai kuriai pavyksta nusidazyti grazia spalva
o be to ir plaukai labai kankinami
Atsakyti
QUOTE(Infomane @ 2008 07 31, 06:07)
patarkit, kokiomis priemonėmis galėčiau paskatinti plaukų augimą? flirt.gif

zinau kad padeda pomidoru minkstimad sumaisytas su kaskuom g.gif kaskur turiu receptuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 07 31, 21:06)
zinau kad padeda pomidoru minkstimad sumaisytas su kaskuom g.gif kaskur turiu receptuka mirksiukas.gif

nu tai prasom receptuka i eteri book.gif , nes pomidoru derlius prasidejo, o svogunu nesinori naudot del smarves swoon.gif
Atsakyti
Tikiuosi kad kas nors galės man atsakyti į tai ko aš jau nebesuprantu g.gif unsure.gif
Žodžiu, pernai, na iki šio sausio turėjau ilgus plaukus, net pasakyčiau kaip ilgai balintus (kirpykloj) tai net sveikus. Bet man jie taip nutrupėjo, nulūžinėjo kad ėjau pas kirpėją, teko nutrumpinti iki pečių. Kelis kartus buvau išsitiesinusi, na į mėnesį kartą, bet naudojau tigi priemonę nuo karščio tai nemanau kad taip galėjo pakenkti g.gif Na va dabar nieko jiems nedarau, kirpykloj prieš 3 mėn tik dažiausi, naudoju linų sėmenų aliejų kartą į savaitę, geriu vitaminus plaukų priežiūrai ir mitybai, purškiu plaukus nenuplaunamu purškikliu sausiems ir pažeistiems plaukams, bet jie vistiek šukuojant pvz žiauriai lūžinėja, vietom nuo šaknų net iki10 cm nulūžinėję, kaip nukirpti atrodo verysad.gif
Jau net nebežinau ko imtis... bijau.gif
Atsakyti
Sveikute

Tikiuosi ir man padesi,neperskaiciau visos temos blush2.gif ,saziningai prisipazystu.Jei jau rasiai apie tai,tai perskaitysiu visa.
NA beda tokia,kad palaukai mano ilgoki,esu tamsiaplauke,nenaudoju galima sakyti beveik jokiu dziovintuvu,tiesintoju ir kitokiu elektriniu dalyku.Ale plaukai slenka visus metus doh.gif .Zinau kad beda yra vanduo (bent jau taip sake viena kirpeja,gyvenu ne Lietuvoje),netinka jis man.Bet ka daryti kad plaukai sustipretu,bijau kad cia gyvendama visiskai nuslinks.Nes dabar tai isvis kuokstais trauki.NAudojau saknim stiprinti kazkokia priemuone,nepadejo.Kaukes visokios,balzamai,serumai.Nu jokios pagalbos.Speciailiai plaukam gerti vitaminu nebandziau dar.Nu nezinau ka daryti???Galvai atskirai vandeny kaistis,kazkaip nezinau.... g.gif sudetinga is tikro.Bet jei tai viena tik iseitis imsimes ir to.Gaila plauku,labai.O as norejau ilgesnius auginti. doh.gif Ah.......

help.gif help.gif padek jai gali,saziningai prizadu viska darysiu.Nors jau metuose (nu ne tiek is tikro ir daug tongue.gif ) bet kasu savu gaila ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piople: 01 rugpjūčio 2008 - 11:22
[COLOR=green]
QUOTE(Eveliina @ 2008 08 01, 06:28)
nu tai prasom receptuka i eteri  book.gif  , nes pomidoru derlius prasidejo, o svogunu nesinori naudot del smarves swoon.gif

[B][FONT=Geneva][COLOR=red]PAMAITINA IR SUDREKINA
sumaisykite 1kiausinio tryni,1sauksteli alyvuogiu aliejaus, 1sauksteli cemeryciu vandens, 1sauksteli ricinos aliejaus.
gauta mase istepti isplautus ir nusausintus plaukus,palaikyti 30min.ir perskalauti siltu vandeniu,si kauke ypac tinka sausiems,ploniems,luzinejantiems plaukams.

[FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=Chocolate] SKATINA PLAUKU AUGIMA
sumaisykite 2-3 saukstus pomidoru minkstimo ir sauksta smulkiai supjaustyto svoguno.gauta mase palikykite diena.paruosta kauke krupsciai itrinkite isplautu plauku saknis.palaikykite apie 30min. ir gerai isplaukite siltu vandeniu.sios kaukes akivaizdus rezultatai po 6-10kartu,per savaite galima naudoti 2-3k.

[FONT=Geneva][SIZE=7][COLOR=orange] STIPRINA
sumaisykite 4saukstus morku sulciu,2saukstus citrinu sulciu,ir stikline metu nuoviro.misiniu istepkite isplautus plaukus ir gerai itrinkite galvos oda.palikykite 5min.ir iskalaukite siltu vandeniu.si kauke dar labiau sustiprina sveikus plaukus.
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2008 08 01, 06:28)
nu tai prasom receptuka i eteri  book.gif  , nes pomidoru derlius prasidejo, o svogunu nesinori naudot del smarves swoon.gif

tik nesuprantu kodel nesigavo paryskintai parasyti?gal kuri zino kur apie tai tema? g.gif
Atsakyti