Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai dėl plaukų

sveika.. turiu tokia problema. mano plaukai yra lietuviskos pilkos spalvos.. as juos daziau blondiniskai 3 metus.. pries kazkur puse metu juos tiesindavau kiekviena diena.. labai susigadinau plaukus.. dabar zadu atauginti savo naturalia spalva.. ir atgaivinti sugadintus plaukucius.. jie manes visai neklauso.. puciasi labai.. dar kirpykloj padare toki kirpima.. iskarpe labai.. isfeliravo labai.. tai is viso nebesusitvarkau.. kaip patartum gydyti plaukus? ir kokias priemones rekomenduotum kad plaukai greiciau augtu? nes mano plaukai labai pazeisti.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, as dazau plaukus 1-2 per metus tamsiai, plaukai prarade sveika zvilgesi ir labai slenka. Siaip nenaudojubeveik jokiu znypliu, lako... schmoll.gif Isbandziau visokiausius sampunus, serumus saknims, bet veltui... verysad.gif Gal patarsit kokiu naturaliu priemoniu? Kazka girdejau paie dilgeliu nuovira. Kaip ji pasiruosti?
Atsakyti
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 08 09, 18:40)
Sveikos, as dazau plaukus 1-2 per metus tamsiai, plaukai prarade sveika zvilgesi ir labai slenka. Siaip nenaudojubeveik jokiu znypliu, lako...  schmoll.gif  Isbandziau visokiausius sampunus, serumus saknims, bet veltui...  verysad.gif  Gal patarsit kokiu naturaliu priemoniu? Kazka girdejau paie dilgeliu nuovira. Kaip ji pasiruosti?

Vaistinėje nusiperki dilgėlių, porą šaukštų į stiklinę įdedi, jas užplikai karštu vandeniu, palaikai kol pritrauks, perkoši, kiek ataušini ir skalauji plaukus. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2008 08 09, 12:13)
sveika.. turiu tokia problema. mano plaukai yra lietuviskos pilkos spalvos.. as juos daziau blondiniskai 3 metus.. pries kazkur puse metu juos tiesindavau kiekviena diena.. labai susigadinau plaukus.. dabar zadu atauginti savo naturalia spalva.. ir atgaivinti sugadintus plaukucius.. jie manes visai neklauso.. puciasi labai.. dar kirpykloj padare toki kirpima.. iskarpe labai.. isfeliravo labai.. tai is viso nebesusitvarkau.. kaip patartum gydyti plaukus? ir kokias priemones rekomenduotum kad plaukai greiciau augtu? nes mano plaukai labai pazeisti.. verysad.gif

kantrybes mergyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 08 10, 10:48)
Vaistinėje nusiperki dilgėlių, porą šaukštų į stiklinę įdedi, jas užplikai karštu vandeniu, palaikai kol pritrauks, perkoši, kiek ataušini ir skalauji plaukus.  smile.gif  4u.gif

kaip manai - ar turetu toki pati poveiki kosmetikos parduotuvej pirktas tonikas plaukam su dilgelem?ar vistik geriau naturali dilgeliu arbatele? g.gif
Atsakyti
Dilgeles gali sausinti plaukus. Jos daugiau skirtos riebiu plauku prieziurai. Cia tik siaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 08 10, 12:04)
kaip manai - ar turetu toki pati poveiki kosmetikos parduotuvej pirktas tonikas plaukam su dilgelem?ar vistik geriau naturali dilgeliu arbatele?  g.gif

Natūrali geriau - tonike yra įvairių cheminių medžiagų ir konservantų - kurie gali slopinti poveikį arba net duoti visiškai kitokį poveikį, kuriuo galbūt nesidžiaugsi.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 08 10, 15:34)
Natūrali geriau - tonike yra įvairių cheminių medžiagų ir konservantų - kurie gali slopinti poveikį arba net duoti visiškai kitokį poveikį, kuriuo galbūt nesidžiaugsi.

teks tada pirkt dilgeles mirksiukas.gif
o jus nesat girdejusios apie tokia dilgeliu procedura: pririnkus svieziu dilgeliu jas sumalt ir isspaudus sultis tepti galva. kazkaip dabar atsminiau, kad mama vaikystej darydavo man tokia procedura tik beda ta, kad neatsimenu koki poveiki darydavo ta kauke g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif turiu tokia bjauria broblemele, kirpykloje daziau plaukus panasia spalva kaip visada, bet daziukus savo naudojau (GARNIER, jau kelerius metus juos naudoju ir jokiu problemu nebudavo), ta kart man kazkaip nudaze prastai, atauge plaukai liko svieseni, o jau ragave dazu normalaus atspalvio kaip patys dazai. Po sio karto dar 2kart pas kirpeja daziau plaukus panasia tamsia spalva, firma dazu ta pati ir man kaip liko taip liko tas sviesesnis ruozas, niekaip man neuzdazo. Kirpeja pirma palaike dazus istepus ant sanku ataugusiu ir to sviesesnio ruozo, o po to istepe likusius, taciau menkai tepadejo... ka daryti?! verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit patart, kaip atgaivinti plaukus, o situacija tokia:
niekada nesu plaukų sukus žnyplėmis, o kirpėja, darydama šukuoseną, juos beprotiškai išpurškė laku ir suko karštomis žnyplėmis... Kadangi po pusės valandos išsileido, tai visą procedūrą pakartojo... Tik lako užpurškdama du kartus daugiau... Plaukai buvo kaip vieliniai, bijojau, kad nenutrupėtų.. O dabar net ir išsiplovus galvą bei kelis kartus ištepus aliejumi, jie kažkokie sausi, praradę žvilgesį... Net nežinau, ką daryt... Mano plaukai ilgi, niekada nedažyti, norėjau tik paprastos banguotų purių plaukų šukuosenos, o padarė nesąmonę... ir dar plaukus sugadino... verysad.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 11 rugpjūčio 2008 - 09:08
QUOTE(jolie23 @ 2008 08 11, 08:06)
Sveikos, gal galit patart, kaip atgaivinti plaukus, o situacija tokia:
niekada nesu plaukų sukus žnyplėmis, o kirpėja, darydama šukuoseną, juos beprotiškai išpurškė laku ir suko karštomis žnyplėmis... Kadangi po pusės valandos išsileido, tai visą procedūrą pakartojo... Tik lako užpurškdama du kartus daugiau... Plaukai buvo kaip vieliniai, bijojau, kad nenutrupėtų.. O dabar net ir išsiplovus galvą bei kelis kartus ištepus aliejumi, jie kažkokie sausi, praradę žvilgesį... Net nežinau, ką daryt... Mano plaukai ilgi, niekada nedažyti, norėjau tik paprastos banguotų purių plaukų šukuosenos, o padarė nesąmonę... ir dar plaukus sugadino...  verysad.gif
Ačiū  4u.gif

tikrai nekas tavo plaukuciams unsure.gif as ir dazau plaukus,tai manuosius tik peroksidas (kai uzsimanau sviesesniu)sugadina arba karstas dziovituvas,todel man plaukus tik kirpykloj ir dziovina.
gal pabandyk kaukiu.tarkim kefyro ar majonezo,dauguma moteru jas giria ax.gif ar kokiu vit plaukams,buna tokios ampolytes,beja,kiek laiko praejo nuo to sugadinimo?gal reikia palaukti,kol plaukai per laika isiplaus?
Atsakyti
Ka daryt kad nesiveltu?plauku daug stiprus ir beprotiskai velias sad.gif kokais suaks naudot kad neskaudetu sukuojant?
Atsakyti