Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai dėl plaukų

sveikutes 4u.gif
Ar kas nors gerete SILICEA ORIGINAL BALSAM? sako silicis labai sveika plaukams? kaip ten is tiesu? g.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal galite patarti koki dziovintuva pirkti, tiek prisikaiciau, kad issirinkau ROWENTA CV8525, bet vistiek nesu garantuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursulyte @ 2008 12 16, 11:40)
sveikos, gal galite patarti koki dziovintuva pirkti, tiek prisikaiciau, kad issirinkau  ROWENTA CV8525, bet vistiek nesu garantuota  4u.gif

pucia ora vistiek vienodai visi
tik geriausia pirkti kur daugiau siluma reguluojasi, nuo salto iki karsto dziovinimo smile.gif
Atsakyti
o kaip geriau dziovinti plaukus karstu ar saltu? esu girdejus, kad sveikiausiai plaukus dziovinti tada, kai 70% jei jau savaime yra pradziuve? ax.gif ir dar esu skaicius lotuliukas.gif kad geriau dziovinti is pradziu silta, o po to salto oro srove? g.gif kaip yra is tiesu ax.gif ACiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba. Noreciau paklaust kokias priemones reiktu naudot, sampunus ar pan,kad plauku apimtis padidetu, jie zvilgetu ir butu purus.
Atsakyti
Nusprendziau nusisviesint plaukus ir noriu paklaust kokie dazai butu geriausi, kokiu sampunu po to plaut galva, kokias kaukias naudot ar dar kokias priemones, kad jie nenuslinktu, liktu svelnus ir purus.
Atsakyti
Labas,
noriu paklausti, jeigu dabar esu tamsiai ruda, dažau plaukus su beamonjakiniais kirpykliniais dažais. dabar rytoj dažyviu vėl.
sekantį kartą norėčiau "eiti" lik ryžos rolleyes.gif
]ar galiu namuose padaryti pradžią.... o kirpykloje man uždės jau norimą spalvą.
su kuo tai galėčiau padaryti? ačiū 4u.gif
va tokios spalvos noriu:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 22 rugsėjo 2009 - 17:43
sveika 4u.gif
labai reikia pagalbos. zodziu naudojau sampuna ir balzama puriems plaukams.. dar pasidaziau sruogelem.. naudoju aliejuka is avon, bet plaukai labai valiasi... nusipirkau balzama nenuplaunama, kad lengviau issisukuotu.. gal gali patarti ka.. gal kokia drekinancia kauke....slapiu tai net negaliu issukuot verysad.gif
Atsakyti
Labai daug nuslinko plaukų. Kokius vaistus ar kapsules, ar dar ką galėčiau naudoti kad kuo greičiau tie plaukai atsigautų ir ataugtų
Atsakyti
koki fena-sukas pirkti: su mazais sereliais ar stambiais plastmasiniais, kad plaukai elektrintusi maziau. aciu
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2009 12 10, 03:02)
koki fena-sukas pirkti: su mazais sereliais ar stambiais plastmasiniais, kad plaukai elektrintusi maziau. aciu

as ne profe, bet pati neseniai domejausi, kad fena reikai pirkti su jonu sistema, kuri nuima neigiama elektros kruvi, to pasekoje nesielektrina plaukai, ir fenas su keramikine plokstele nepakenktu.
Atsakyti
sveikos merginos, gal kas galit patarti koki tiesintuvą pirkti nežinau kaip išsirinkti tarp Suntachi ir babyliss
Atsakyti