sveikos
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 01 09, 09:18)
na elementaru, plaukus reikia maitint, kaukes daryt, naudoti balzamus, nuo slinkimo ampules

greiciausiai sviesinat daznai
QUOTE(reduxe @ 2010 01 12, 11:58)
gyvenu ne LT todel plaukus dazausi pati. Esu blondine

ir niekaip neisgaunu grazios plauku spalvos. Perku dazus profesionalioj parduotuvej,neatsimenu visu firmu kokiu jie turi,bet dazniausiai renkuosi Schwarzkopf. Kokius numeriukus rinktis,kad nebuciau geltona,ryza ar kakavine
Noreciau tokios
ar tokios
tokios
o dabar gavausi
tokia
norint issidazyt norima spalva neuztenka profesionalius dazus naudot, reik moket parinkt tinkama spalva, peroksida ir kt. neparaset nei kokia jusu naturali spalva plauku,nei kokia jus buvot pries dazyma, kad gavosi tokia kaip paskutineje foto , siaip manyciau be kirpejos neiseis isgaut,
nes pirmiausia reik nusviesint plaukus su milteliais, o tuomet dedasi tonas, savarankiskai eksperimentuot gali ir kainuot nemazai ir rezultatas nuvilt
QUOTE(toxic007 @ 2010 01 12, 13:59)
labukas
norejau ir as paklausti,

3metus dazau juodai plaukus (skirtingu firmu dazais) taciau naturali esu sviesiai rudu plauku. kirpeja siulo su nuemeju nuimt spalvair pasviesint iki rudu, bet kiek girdejusi esu kad labai pakenkia plaukam. kaip yra istikruju? ar tikrai labai kenkia? mano plaukai ilgi tai gaila prarast butu..
dar galwoju bandyt saknis dazyt
http://www.healthche...arge_914365.jpg arba
http://www.kayeschem.....ium brown.jpg ar nesigasu man ryza? nes kiek bandziau taip atsiauginet vis gaunasi virsus toks y ryzuma o apacia kaip smala juoda
gal ka patarsit...
nieko baisaus tas nuemejas, tikrai cia nekenkia taip ziauriai kaip manot, cia ne chemija,naudojama plaukus chemiskai susukuojant, ten vos 10-15 min su juo pasedet teks, kitaip juodo nenuimsit,nebent lauksit ,kol ataugs ,taip kad drasiai galit pasikliaut jusu kirpeja
tuos dazus kur parodet, ant juodu plauku nesigaus rudi, saknys nusidazys tiek ,kiek jie bus atauge, o juoduma reik vistiek nuimt, tai yra ji nusviesint, nublondint, bus oranzinis mazdaug atspalvis,o tuomet rudus dazus uzdes jums ir busit ruda