Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai dėl plaukų

QUOTE(gynta @ 2007 11 01, 22:41)
Mano plukai yra tiesūs.Noriu juos susigarbanoti, kaipnors panasiai kaip sitoje nuotraukoje, gal biški labiau.gal zinote kokiomis priemonemis galima taip susigarbanoti? kur jas nusipirkti? blush2.gif
user posted image

ax.gif ir mane toks sugarbanavimas domina wub.gif tik nežinau kaip tai pasidaryt blush2.gif 4u.gif
kokiais prietaisais, priemonėm tai įmanonoma būtų?
dėkui už atsakymą - iš anksto.. mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu problema, kuriai spresti neissirenku priemones. pries pora savaiciu pakirpau plauku galus (manieji ilgio iki puses nugaros). taciau kelios dienos po kirpimo plauku galai vel sustagarejo. net nezinau kaip paaiskint: plaukas minkstas, svelnus, o galas kietas ir siurkstus. nusipirkau aliejuka plaukams su linu semenu aliejumi, taciau niekaip nepadeda. kokia priemone patartumet naudoti, kad bent truputi pageretu padetis.
Atsakyti
sveiki bigsmile.gif jau kazkur rasiau ir klausiau siuo klausimu...pries savaite laiko savo baltus plaukus kirpykloje patamsinau sruogelem,tokiom tamsiai pilkom,buvo tikrai lb graziai,patiko thumbup.gif bet va po pirmo plovimo tos sruogos taip nusiplove,ir nesuprantu kodel?db esu tokia isblukusi...nzn ka daryt,gal ka naudot?o gal kirpeja kuri daze ko nors neimaise,ar dazai blogi kame reikalas? g.gif blush2.gif man ta spalva lb patiko ir tiko,o db va nesuprantu kas yra,kad taip greit net po pirmo plovimo isbluko... mad.gif laukiu atsakymo!!!
Atsakyti
sveikos..norejau paklausti..gal kas zino ka reikia daryti nuo slinkimo plauku...labai slenka plaukai, jau nemazai laiko... blink.gif ..isbandziau jau daug produktu, sampunu...
Atsakyti
Ar zinote veiksminga priemone, didinancia plauku apimti? Pas mane jau labai plonuciai sad.gif
Atsakyti
Sveikos visos wink.gif
turiu beda, kuri maniau su laiku pranyks, bet pasirodo, kad ne velnio... pries daugiau nei menesi kirpejas nudaze plaukus o po to istiesino, nes reikejo pakirpt. visa procedura atliko kaip iprasta... mano plaukai siaip garbanoti, ilgis iki puses nugaros.. kai issiploviau galva - jie NEBESIGARBANOJA.. galima sakyti visai.. pats plaukas minkstas, svelnus, bet jokios garbanos, tik truputi pasipute ir viskas. dejau kaukes visokias, laikiau istepus aliejuje ir t.t, bet niekas nebesugrazina garbanu. Gal ka zinot kodel taip?? is pradziu galvojau, gal nudegino plauka, bet kaip minejau plaukas svelnus, nesimato, kad butu pazeistas.. schmoll.gif nei gali buti taip, kad nebesigarbanos plaukas??? verysad.gif gal kam yra taip nutike?
Atsakyti
QUOTE(agnyte27 @ 2007 11 04, 14:12)
sveikos..norejau paklausti..gal kas zino ka reikia daryti nuo slinkimo plauku...labai slenka plaukai, jau nemazai laiko... blink.gif ..isbandziau jau daug produktu, sampunu...

siulyciau issitirti skydliaukes hormonus
Atsakyti
Mano plaukai iki puses nugaros, tiesus ir neploni, deja ju nera labai daug. Galvoju kaip cia pasikarpyti ar pasidazyti kad ju daugiau atrodytu? Ilgio nelabai noriu aukoti, tai gal kaip nors tik virsutini sluoksni iskarpyti, ar apatiniam sluoksnyje keleta keliais tonais tamsesniu sruogeliu nusidazyti...? g.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip gelbetis jei plaukai gan ploni ir labai greitai susiriebaluoja, praktiskai turiu plautis kiekviena diena kitaip atrodau tragiskai. O fenas ryte neisvengiamas, nes patys savaime greit neisdziuna, o keltis 4val ryto manau ne sprendimas doh.gif
Atsakyti
patarsiu kaip mano galvele isnesa, kadangi esu kirpeja, tai visada savo klijentams, pamacius tokius klausimus taip pat paporinti galiu blush2.gif
QUOTE(Capriciossa @ 2007 11 03, 20:30)
turiu problema, kuriai spresti neissirenku priemones. pries pora savaiciu pakirpau plauku galus (manieji ilgio iki puses nugaros). taciau kelios dienos po kirpimo plauku galai vel sustagarejo. net nezinau kaip paaiskint: plaukas minkstas, svelnus, o galas kietas ir siurkstus. nusipirkau aliejuka plaukams su linu semenu aliejumi, taciau niekaip nepadeda. kokia priemone patartumet naudoti, kad bent truputi pageretu padetis.

is tavo pasakojimo suprantu kad tavo plauku galai yra labai isauseja, plauku galiuku serumas ( o tai didele reiksme sudaro koks dar tu galiuku serumas) tau sitam reikaliuki nepadeda, siaip galiu patarti priemone kuri pades, bet ji gan brangi, tai kapsules, vienam kartui ju reikia 2ju, o tokiu sensu 3juu reikia, tai cia tavo reikaliukas ar tu tai aukosi savo plaukuciams, bet atgaivina tikrai, nes jei tu plauku neidrekinsi, tai tas pakirpimas nieko per virs nepades, paprasciausiai reikalingos priemones plauka drekinti mirksiukas.gif

QUOTE(Kaciuke @ 2007 11 04, 12:12)
sveiki bigsmile.gif jau kazkur rasiau ir klausiau siuo klausimu...pries savaite laiko savo baltus plaukus kirpykloje patamsinau sruogelem,tokiom tamsiai pilkom,buvo tikrai lb graziai,patiko thumbup.gif bet va po pirmo plovimo tos sruogos taip nusiplove,ir nesuprantu kodel?db esu tokia isblukusi...nzn ka daryt,gal ka naudot?o gal kirpeja kuri daze ko nors neimaise,ar dazai blogi kame reikalas? g.gif  blush2.gif man ta spalva lb patiko ir tiko,o db va nesuprantu kas yra,kad taip greit net po pirmo plovimo isbluko... mad.gif laukiu atsakymo!!!

na as visada pries dazydama sviesius plaukus ar visus tamsia ar sruogelem, klijente perspeju, kad jie ilgai nelaikys, nes, plaukas yra na kad ir kaip bebutu pakenktas, nes sviesusu dazas plaukeli sueda, tai jis ir nelaiko spalvos, ja greitai paleidzia, todel ji taip greit isiplauna, na siaip kad per pirma karat isiplove nelabai tikiu g.gif gal per keles savaites, bet siaip reikejo imti daza kuris uzdazo zila plauka tada jis ilgiau ir laiko, tai cia ir gal nepasirinkta tiksli spalva, bet siaip pakartoti reiktu toki dazymair uzpildyti plauka tokai spalva, jau antra karta jis ji neturi greitai paleisti, ir siaip, kaip jau po dazymo plausi plaukus, paimk citrina ja gerai ispausk, ipilk vandens pasidaryk rugstu tirpala ir juo perplauk plaukus, taip dar geriau uzdarysi savo plauko zvynelius ir pagerinsi islaikyma tos spalvos, ne taip greit pabegs ji mirksiukas.gif

QUOTE(agnyte27 @ 2007 11 04, 13:12)

na siaip nezinia ka tu naudojai, jei panaudojai sampuna ir sakai kad nepadejo tai vilties maza kad ir pades, yra tikrai geru priemoniu kurios padeda plauku slinkimo problemas isspresti, tik reikai jas tinkamai atsirinkti mirksiukas.gif

QUOTE(Vvovere @ 2007 11 10, 22:43)
Sveiki, kaip gelbetis jei plaukai gan ploni ir labai greitai susiriebaluoja, praktiskai turiu plautis kiekviena diena kitaip atrodau tragiskai. O fenas ryte neisvengiamas, nes patys savaime greit neisdziuna, o keltis 4val ryto manau ne sprendimas doh.gif

Jei tu plauni plaukus kiekviena diena tai bent isigyk sampuna kuris skirtas kiekvienos dienos plovimui, jis ne tiek daug sarmo turi ir ne taip gadins paluka, o kad dziovini su fenu... schmoll.gif labaii blogai, jei plaukai silpni, leikui einant juos dar silpnesnius turesi, nes feėnas plaukams yra peilis, turi tada atitinkamai ir myleti jos ir deti ant ju visokiu priemoniu, bet siap jei tau jie riebaluojais, tai greiciausiai netinkamas balzamas as sampunas, nes pagrinde del to plaukai ir riebaluojasi. Nemaciau is kokio miesto esi, tai pasakyciau kur nueiti ir isigyti sampuna kuris padeda isspresti tokias problemas, jei ka parasyk i AZ tai papasakosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
ka daryti?pas mane labai neauga plaukai,o as taip noriu ju ilgu.... geriu vitaminus plaukam nagam ir odai,dedu kaukes,ampoles,aliejukus... ir dar norejau paklausti,kuo naudinga svogunu ir cesnaku sultys,girdejau,kad pradeda greiciau augti plaukai,jei taip yra,tai kodel?ir kiek vidutiniskai paauga plaukai per menesi?
Atsakyti
sweikos merginos, nezinau ar i sita temele rasau, bet noriu patarimo. Organizuojamas teminis vakarelis tema "Indija", noreciau nusipurksti plaukus juodu laku (siaip esu wisiska blondine), kajp taj padare Vika per sokiu desimtuka, tik nzn ar jis nusiplaus per sekanti plowima? ar labai pakenks? kur ji galeciau rast? kiek mazdaug kainuoja? Butu malonus sokas turbut wisiems biggrin.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti