Įkraunama...
Įkraunama...

Žalingi įpročiai ir žindymas

QUOTE(Tutulis @ 2006 06 30, 11:50)
Ir tada prisiminėm vienos pažystamos pasakojimą: jos brolis gulėjo mirties patale, gydytojai nieko nežadėjo, o saviškiams liko tik melstis. Taip ji ir darė, o savo maldose pasižadėjo atsisakyti savo didžiausio malonumo - rūkymo. Savo pažado laikėsi ir Dievulis padėjo. Brolis pasveiko, atsikėlė iš patalo ir gyvena pilnavertį gyvenimą. Prisimine tai mes abu su vyru pasimeldėm ir prisiekėm Dievui, kad atsisakysime amžiams savo malonumo, kad tik jis palendvintu mūsų mergaitės likimą. Žinome, kad ji nebus kaip visi vaikučiai, bet tikimės, kad kad mūsų maldos bus išgirstos ir mergaitė gaus geriausia kas tik gali būti tokiu atvėju.
Laikomės savo pažado. Ir vyro darbas pasirodė ne "toks", kad nebūtų galima nerūkyti. Ir manome, kad maldos buvo išklausytos, nes kiekvienas apsilankymas pas gydytojus teikia vis daugiau vilties.

Ajetus kas per pasakos grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 07 02, 23:27)
Ajetus kas per pasakos grožis  wub.gif

Būtų malonu Agotuk, jei nesityčiotum. Nežinau kodėl, bet man atrodo, kad tau tai atrodo juokinga. O man visai nesinori juoktis, nes kai nežinai kaip būti su savo bėda tai ir griebiesi bet ko. Juk tikėjimas mus veda į prieki. Ir tai visai ne pasaka, o žiauri realybė.
Atsakyti
nerūkiau nei nėščia, nei kai maitinau. žinau vieną atvejį, kai motina vaiką maitino iki 2,5 metų, ir visą tą laiką rūkė. kai pagalvoji, tai baisu. aš griežtai prieš. nors iki nėštumo rūkiau, bet kol laukiausi ir kol maitinau, net minties nebuvo parūkyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutulis @ 2006 07 03, 12:21)
Būtų malonu Agotuk, jei nesityčiotum. Nežinau kodėl, bet man atrodo, kad tau tai atrodo juokinga. O man visai nesinori juoktis, nes kai nežinai kaip būti su savo bėda tai ir griebiesi bet ko. Juk tikėjimas mus veda į prieki. Ir tai visai ne pasaka, o žiauri realybė.

nemanau kad ji juokiasi iš tavęs,tiesiog gal taip netyčia,bet jau tikrai nespecialiai.
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2006 01 31, 13:08)
As sau leidziu isgerti alaus stikline, ir nematau tame tragedijos. Cia puikus B grupes vitaminu saltinis. Man net nestumo metu patare ginekologe.

mano mazutei greitai bus 3 men. As nesu ragavusi jokio kito alkohol. tik alaus. Kartais norisi. Aisku su protu. Daugiau puses stiklines nesu gerusi. smile.gif
Namanau, kad cia kazkoks nusikaltimas. Svarbiausia nepiknaudziauti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausand @ 2006 06 26, 22:29)
"
- nuo taurės vyno čia visas alkoholikėm padarė.

Alkoholikem jus padare (ir labai teisingai) ne del taures vyno, o del kito dalyko. Galiu paaiskinti. Toms, kurios yra priklausomos nuo alkoholio, tai zinoma, kad yra sunku jo atsisakyti, net nestumo ar zindymo metu. Uztat taip ir teisinates, ieskot kad kas jums pritartu ir pasakytu, kad cia nieko bloga. As pvz. niekada nebuvau priklausoma nuo alkoholio, uztai man buvo labai lengva jo visiskai atsisakyti tiek nestumo tiek zindymo laikotarpiu.
Cia dar kitos raso, kad gydytojai sako, kad REIKIA kazkiek alkoholio nestumo ar zindymo metu. Pas toki gydytoja, niekada gyvenime neiciau ir savo vaiko nevesciau. Pvz. Skandinavijoje gydytojai grieztai draudzia tiek alkoholi tiek rukyma nestumo ir zindymo metu. Taip kad susimastykit, pries pateisinant tokia nesamone vien del savo silpnybiu...

P.S. xenu labai aiskiai parase. Jeigu pacios proto neturit, reikia kad kazkas kitas jo ikrestu.
Atsakyti
manau sita tema neverta demesio schmoll.gif

nes visi zino kad yra blogai rukyti ir zindyti, o va kelios mamos isdrisusios prisipazinti kad ruko, dabar yra menkinamos doh.gif teisingai kazkuri parase kad rukanciu ir maitinanciu tai ojojojoi kiek yra ir nieko cia nepadarysi.
o del tu astmu tai nezinau. nei mano mama nei mano tetis nei niekas kitas namie neruke ir turiu igimta astma, kuri tfu tfu tfu vis maziau pasireiskia. o va pazystama bobike svampe visa nestuma ir maitindama ir vaikui jau virs 20 ir nieko nei jis serga nei jis ka g.gif

as asmeniskai nesmerkiu rukanciu, kiekvieno asmeninis reikalas mirksiukas.gif o jeigu jus ttos supermamos kur neisgeria, neparuko, kurios idealios zmonos, turi idealius vyrus, neturi JOKIU problemu, gyvenat sau laimingos rozini gyvenima tai valio 4u.gif ne visos tokio super kaip jus lotuliukas.gif

niekada nereikia smerkti kitu, jei nebuvote jo vietoje schmoll.gif

cia tik mano vargana nuomone, prasom nei vienai neisizeisti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BooMe: 05 liepos 2006 - 12:33
QUOTE(MamyteSigute @ 2006 06 26, 21:24)
jei nebutum menkysta

Kas tau čia užplaukė, tai šaunuolis, tai menkysta. Isterikė.

QUOTE(mamsik @ 2006 06 26, 22:26)
Gerbiamasai xenux, kai pats gimdysi ir žindysi,tada ir dalink patarimus. mirksiukas.gif

Žinai, atsakomybei įgauti man nereikia gimdyti ar žindyti. O pas tave, matosi, atsakomybės - nulis.

Geriau pasiskaityk mokslinius tyrimus apie tai, kokią žalą daro alkoholis vaisiui:
http://supervyras.lt...t=ST&f=55&t=934
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xenu: 06 liepos 2006 - 15:43
niu jau ka ka,bet maitinant rukyti,tai kategoriskai pries! schmoll.gif jau tikrai geriau,kaip viena mama sake,maitint misinukais nei nikotinu sert! schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedree_grey: 07 liepos 2006 - 09:58
cia nediskutuotinas klausimas,ir man juokingi pasiteisinimai visi,jog nera valios ar dar kazko mesti rukyti.nejau jusu mazyliai nepakankama priezastis mesti rukyti?o jei nesugebat ir esat bevales pacios mesti,tada jau reikalinga pagalba,na o mazylis nenusipelne buti nuodijamas,tad maitinkit geriau misineliais.stai tokia mano nuomone.
Atsakyti
As pati niekada nerukiau ir man nesuprantama kaip galima rukyti nesciai arba maitinti. Kai pagimdziau gulejau palatoje su uzkietejusia rukore. Ka tik pagimdziusi ji paklause, kur galetu uzrukyti.... Ji butu ir vaikeli pati maitinus, bet kadangi pilnai isnesiota jos mergyte gime tik 2,4 kg, tai gydytojai jai uzdraude maitinti. Nors veliau mergyte buvo nerami, pasak gydytoju tai reakcija i sumazejusi nikotino kieki, kudikelis jau buvo priprates gauti nikotino doze kasdien ir tas poreikis neisnyko... Negi verta taip kenkti savo mazyliams...
Atsakyti
as ir taip jau veik nerukau, retai uztraukiu, bet apie nestumo laikotarpi ir zindymo tai isvis nera kalbu - nerukysiu ne tik as, bet ir prie mano vaiko esantys tegu nebandys dumo traukti drinks_cheers.gif
Atsakyti