Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

maniskis zaidzia kas dien, anksciau zaisdavo vos grizes is darbo, uzvalgo ir iki paryciu duodavosi.... dabar kai kasdieniniai zaidimai jau virs dvieju metu tesiasi, apsiriboja ties 3-5val per diena darbo dienomis, savaitgaliais tai visa diena galetu jei tik as zaibiais nesisvaidyciau smile.gif
ir nieko, gyvenam smile.gif anksciau juokavau kad pas kaimyna eisiu sildytis:) dabar nebejuokauju taip, nes gali but kad nuejus negrisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RavenBlack @ 2007 08 28, 14:27)
Mano vyro mėgstamiausias užsiėmimas- kompiuteriniai žaidimai. Jei neburbeciau, matyt butu 7 dienas per savaite, 24 valandas. Negeria, neruko, nelošia, tačiau tikrai nervina ziureti i nugara vakarais. Ir dar man tas užsiėmimas žiauriai neseksualus sakyčiau- kam gali būti seksualus vyras, kuris kaip mažametis, su kažkokiais baibokais duodasi po virtualų pasaulį. Ką galit patarti, kaip su tuo kovoti?

na mano vyras irgi megejas pazaisti,bet su ribom.pati jas ir nubreziau blush2.gif per diana gali zaisti iki 5 val.ir tai,tik tada kai as turiu uzsiemima.jeias nuobodziauju ir dar turiu ziureti i ji bezaidzianty,tai tada pykciu gali buti.seip bandziau kariuti su tuo,bet patikekit,sunku.kai imi priekaistauti tai isvis tik susierzina ir nieko nebenori.bet per laika kazkap pradejom rasti kompromisu ir viskas pakolkas normalei
Atsakyti
Pas mus atvirkščiai, aš daugiau prie kompiuterio sėdžiu, nors ir nežaidžiu (dirbu, mokausi), tai jau kai jis žaidžia, aš tyliu smile.gif) Nes jau ir taip per mane negauna prie kompiuterio pasėdėti, o dar ir aš jam dėmesio neskiriu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 11 18, 16:30)
Pas mus atvirkščiai, aš daugiau prie kompiuterio sėdžiu, nors ir nežaidžiu (dirbu, mokausi), tai jau kai jis žaidžia, aš tyliu smile.gif) Nes jau ir taip per mane negauna prie kompiuterio pasėdėti, o dar ir aš jam dėmesio neskiriu. doh.gif

O mes pasidalijam: vyras prie playstaition o as prie loptopo, prisimenu kazkada naktim keldavosi ir eidavo zaist palaukes kol as uzmigsiu, dabar jau apsiramino, sakau bresta gal lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pasiskaičius šią temą atrodo, kad moteriškės pačios niekada nežaidė ir nežaidžia kompiuteriu blink.gif
Atsakyti
biggrin.gif nekovok. nieko gero is to neseis. tegul duodasi ten, nusibos - sugrįs. Jei jo labai pasiilgstu pati pradedu rangytis jam aplik kakla. tada greit zaidimus meta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 11 24, 12:55)
pasiskaičius šią temą atrodo, kad moteriškės pačios niekada nežaidė ir nežaidžia kompiuteriu  blink.gif

Žaidžiau ir aš, kortų žaidimą.Tai per dieną vienintelis geras darbas būdavo pietus padaryti.Tiesa, taip žaidžiau gal savaitę,o paskui kaip spjoviau į tuos žaidimus.O kai vyriškis įjunko, tai jam visiškai neliko jokių vyriškų darbų namuose.Pora valandų darbe ir iki išnaktų prie kompo.Taip tęsėsi gana ilgai.O moteriškės galėtų žaisti, jei nedirba, neturi vaikų, turi namų šeimininkę ir vyras valgo kavinėse.Aišku, būtu galima žaisti per dieną kokią valandėlę ir viskas, bet kai mačiau kaip maniškis įjunko, tai manau, kad sunkoka būtų apsiriboti ta valandėle.
Atsakyti
MB irgi buvo įsikabinęs į žaidimus. ir sunkiai atplėšdavau - ir viliojimais ir pykčiais ir viskuo kitu, bet jei ir atstraukia tai, matau kad nervuojas. tai leidau išsižaist... išsižaidė ir geri, nebereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstal @ 2007 10 31, 23:38)
o as maniau, kad tik maniskis isdurnejo prie tu zaidimu g.gif pasirodo cia daugiau tokiu. zaidzia iki 1 nakties,net galvos nepakelia,internete kazkoks zaidimas, sake ten vaikai 11, 12 metu zaidzia, o manajam 31. nesuprantu ka su jais bendraut reik, o snekas ,tarias kaip zaist  doh.gif

taip taip,maniskis virtualiai su 13meciu pusbroliu zaidzia.."to paties lygio" abu doh.gif
Atsakyti
mane irgi nervina tie kompiuteriniai žaidimai doh.gif Kai siap sedi prie kompo tai visakas ok, nu bet kai pradeda zaisti, man norisi ji pribaigti biggrin.gif
Be to kokiu tik dalyku nesu pridariusi, esu tuos zaidimus ir ištrynusi is kompo aisku ne viska, o tik kai kuriuos failus biggrin.gif kad zaidimas nepasileistu smile.gif Tai tas vistiek parsisiusdavo ir toliau zaisdavo, zodziu niekas nepadejo doh.gif
Atsakyti
Ech kaip gera zinoti kad as ne viena tokia su sita problemele bigsmile.gif
pas mus ir buvo sedejimai iki 3-4 nakties, tiesiog saukdavau, gasdinau visom imanomom sankcijom( tipiska) ir nors zirniai i siena.Bet kazkaip dabar jau suaugome truputi.Ir miegoti visada nueiname kartu thumbup.gif
Mano vienos eilines bumbejimo sesijos metu jis man sako: ko tu vis kimbi as sedziu namie , zaidziu kompu, niekur neinu, negeriu, alga atiduodu ir vis tau negerai?***** zinokit susimasciau nu kad ir neblogai man visai
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberty_83 @ 2008 07 28, 23:34)
Mano vienos eilines bumbejimo sesijos metu jis man sako: ko tu vis kimbi as sedziu namie , zaidziu kompu,  niekur neinu, negeriu, alga atiduodu ir vis tau negerai?***** zinokit susimasciau nu kad ir neblogai man visai
rolleyes.gif

man irgi taip sakė lotuliukas.gif ir aš pagalvojau, kad visai neblogai čia man biggrin.gif
Atsakyti