Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Norvegijoje

Sveikute, turiu siokiu tokiu neaiskumu ir noreciau Jusu pagalbos smile.gif

Situacija yra tokia, kad esu nescia 27 sav, gimdymas numatomas kovo viduryje ir labai nenoriu gimdyti Lietuvoje, mano vyras mane ikalbineja vykti vasario pabaigoj i Norvegija ir ten sulaukti tos lemtingos dieneles. Bet va yra beda, kad mes abu gyvenam ir dirbam Lietuvoje... Tai man labai idomu butu suzinoti kaip ten ziurima i tokius atvykelius, kiek kainuoja gimdymas ten, ar vaikutis skaitysis norvegijos pillieciu, ar bus man sumokomos kokios nors ismokos? Ir po kiek laiko as vel galesiu gryzti i Lietuva?

Buciau labbaiiii dekinga, jei kas pasidalintu patirtimi ar butu ka apie tai girdeje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bombonesis @ 2011 12 12, 18:03)
Sveikute, turiu siokiu tokiu neaiskumu ir noreciau Jusu pagalbos  smile.gif

Situacija yra tokia, kad esu nescia 27 sav, gimdymas numatomas kovo viduryje ir labai nenoriu gimdyti Lietuvoje, mano vyras mane ikalbineja vykti vasario pabaigoj i Norvegija ir ten sulaukti tos lemtingos dieneles. Bet va yra beda, kad mes abu gyvenam ir dirbam Lietuvoje... Tai man labai idomu butu suzinoti kaip ten ziurima i tokius atvykelius, kiek kainuoja gimdymas ten, ar vaikutis skaitysis norvegijos pillieciu, ar bus man sumokomos kokios nors ismokos? Ir po kiek laiko as vel galesiu gryzti i Lietuva?
Buciau labbaiiii dekinga, jei kas pasidalintu patirtimi ar butu ka apie tai girdeje  4u.gif

Labas,
Truputeli nesupratau?? Abu gyvenat ir dirbat Lietuvoje, o norit gimdyti Norvegijoje? O kam?
Pilieciu vaikas netaps, negausit jokiu ismoku jei nesate registruoti Norvegijoje ir nemokat jokiu mokesciu.
Atsakyti
QUOTE(bombonesis @ 2011 12 12, 17:03)
Sveikute, turiu siokiu tokiu neaiskumu ir noreciau Jusu pagalbos  smile.gif

Buciau labbaiiii dekinga, jei kas pasidalintu patirtimi ar butu ka apie tai girdeje  4u.gif

Niekas jūsų su tokiu pilvu vasario pabaigoje neišleis oro uoste skristi niekur.
Apsiraminkit ir apgalvokit, kur gimdysit Lietuvoje. Niekas jūsų Norvegijoje taip sau nepriims.
Atsakyti
Turbut turit kazkokia priezasti gimdyt skandinavijoj...
Bet jeigu siaip del ligoniniu kokybes, tai lt nera jau taip blogai manau...galima ir privacioj klininkoje tada biggrin.gif susimokesit, nereix uz bilietus ir viesbuti pas skandinavus moket.
Atsakyti
Sveikutes . Gal yra kokia mamyte kuri gyvena Kongsberge? jau 4 menesiukai kai nesioju savyje maza stebukleli.Norejau paklausti kaip cia su daktarais pas mus, ka daryti jei pas manes nera norvegu kalbos, ir anglu kalba netobula, labai pergyvenu.
Atsakyti
sveikos mamytes ir busimos nestuke.gif
norejau paklausti, as turiu ID numeri bet neturiu leidimo gyventi. Mano vyras kaip tycia nesenai neteko darbo db stovi nav gauna pasalpa jis legaliai cia dirbes apie3.5 metu jei ne daugiau. norejau paklausti ar man reikes moketi uz gimdyma ? gal kas zinote.LABAI ACIU UZ ATSAKYMUS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitele88 @ 2012 04 21, 02:29)
sveikos mamytes ir busimos nestuke.gif
norejau paklausti, as turiu ID numeri bet neturiu leidimo gyventi.  Mano vyras kaip tycia  nesenai neteko darbo db stovi nav gauna pasalpa jis legaliai cia dirbes apie3.5 metu jei ne daugiau.  norejau paklausti ar man reikes moketi uz gimdyma ? gal kas zinote.LABAI ACIU UZ ATSAKYMUS mirksiukas.gif

Sveika,
Jei turi ID tai reiskia esi registruota ir turi leidima gyventi, nebent yra kokiu isimciu susijusiu su teisesauga. Uz gimdyma moketi nereikes.
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2012 04 30, 16:55)
Sveika,
Jei turi ID tai reiskia esi registruota ir turi leidima gyventi, nebent yra kokiu isimciu susijusiu su teisesauga. Uz gimdyma moketi nereikes.

ID as buvau gavusi kai dirbau kelis menesis praita pavasari, leidima buvau gavusi tik 3 menesem. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitele88 @ 2012 04 30, 19:22)
ID as buvau gavusi kai dirbau kelis menesis praita pavasari, leidima buvau gavusi tik 3 menesem. unsure.gif

Nuvaziuok i skata ir pasiklausk, arba ieik i https://selfservice.udi.no/ ir registruokis kaip sutuoktine prie vyro. 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,gal esat gimde Norvegijoj Trindeheim mieste.ST.OLAV ligoninei.atsiliepimu noreciau

Atsakyti
Pas nesulaukiančias gandrų klausi kur gimdė g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ar yra cia pas mus Norvegijoj besilaukianciuju? smile.gif
Atsakyti