Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien mane nervina viskas 2

QUOTE(Karčiama @ 2007 12 26, 16:19)
mane irgi viskas šian nervina, o dar SM visokių prietrankų sutikau  doh.gif

NU MANE IR NERVINA kad ir SM kur yra skyrelis skelbimai vaikams doh.gif nejaugi taip sunku parasyti prie savo skelbimo kokiam amziui vaikuciui parduoda drabuzius blink.gif o dabar ijeini i skelbima o ten eilini karta viskas maziukams verysad.gif as nesuprantu ar taip sunku parasyti kokiam amziui stupid.gif stupid.gif stupid.gif vat tas mane labiausiai NERVINA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo titulka14: 26 gruodžio 2007 - 18:08
QUOTE(titulka14 @ 2007 12 26, 18:07)
NU MANE IR NERVINA kad ir SM kur yra skyrelis skelbimai vaikams  doh.gif  nejaugi taip sunku parasyti prie savo skelbimo kokiam amziui vaikuciui parduoda drabuzius  blink.gif o dabar ijeini i skelbima o ten eilini karta viskas maziukams  verysad.gif  as nesuprantu ar taip sunku parasyti kokiam amziui  stupid.gif  stupid.gif  stupid.gif vat tas mane labiausiai NERVINA

Tu visiškai teisi- mane tas irgi nervina...
Atsakyti
QUOTE(titulka14 @ 2007 12 26, 20:07)
NU MANE IR NERVINA kad ir SM kur yra skyrelis skelbimai vaikams  doh.gif  nejaugi taip sunku parasyti prie savo skelbimo kokiam amziui vaikuciui parduoda drabuzius  blink.gif o dabar ijeini i skelbima o ten eilini karta viskas maziukams  verysad.gif  as nesuprantu ar taip sunku parasyti kokiam amziui  stupid.gif  stupid.gif  stupid.gif vat tas mane labiausiai NERVINA

o kiek tokių skelbinų skyrely besilaukiančiom ir maitinančiom blink.gif blink.gif blink.gif kone kas antras skelbimas su vaikiškais rūbais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karčiama @ 2007 12 26, 20:57)
o kiek tokių skelbinų skyrely besilaukiančiom ir maitinančiom  blink.gif  blink.gif  blink.gif  kone kas antras skelbimas su vaikiškais rūbais  doh.gif

Tikisi prabagotėti, išpardavę nesunešiotus skarmalėlius...Aš savo vaikų visus rūbus išdalinau...
Et, bet dar kažkas mane šįvakar nervina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 26, 23:18)
Tikisi prabagotėti, išpardavę nesunešiotus skarmalėlius...Aš savo vaikų visus rūbus išdalinau...
Et, bet dar kažkas mane šįvakar nervina?  g.gif

tai jau, man kažkaip nepatogu būtų prašyt ten 2-3 litus už šliaužtus. jau geriau kažkam atiduot, nes tie keli litai.....

mane dar nervina, kad nerandu žirnių košės recepto doh.gif

gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 26, 17:16)
Mane nervina, kad turėsiu eiti į darbą...

o aš apsidžiaugiau kad vėl reikia į darbą, nes nuo namų taip pat pavargau. ir tikrai, neseniai grįžau iš darbo - pailsėjusi smile.gif
Atsakyti
Nervina neteisybe!!!Siandien tai mane nervina labiausiai bash.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 26, 14:16)
Mane nervina, kad turėsiu eiti į darbą...

o mane kaip tik knysa jau tie namai. noooriu i darba. o dar tuoj vyras is darbo gris doh.gif duok valgyti, padaryk kavos...brrr. nervuoja tas pats per ta pati doh.gif
Atsakyti
Mane nervina paskui mane sekiojanti SMALSUTĖ ir konspektuojanti viską, ką esu parašiusi SM.
Labai noriu, kad ji tai paskaitytų ir parašytų mano diagnozę lotuliukas.gif O jos diagnozė aiški- persekiojimo manija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 01, 23:30)
Mane nervina paskui mane sekiojanti SMALSUTĖ ir konspektuojanti viską, ką esu parašiusi SM.
Labai noriu, kad ji tai paskaitytų ir parašytų mano diagnozę  lotuliukas.gif O jos diagnozė aiški- persekiojimo manija  lotuliukas.gif

Džiaukis.
Tu žvaigždė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2008 01 01, 23:17)
Džiaukis.
Tu žvaigždė lotuliukas.gif

Na ir kas, kad žvaigždė?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 01, 22:30)
Labai noriu, kad ji tai paskaitytų ir parašytų mano diagnozę  lotuliukas.gif O jos diagnozė aiški- persekiojimo manija  lotuliukas.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 02, 09:52)
Na ir kas, kad žvaigždė?

deja zvaigdziu toks gyvenimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 02 sausio 2008 - 10:26