Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien mane nervina viskas 2

Mane tai irgi nervina skelbimai doh.gif nu *****, ar taip sunku miestą parašyt? kas antram nėra. ir blecha, kaip žmonės drįsta prašyt pinigų už senus sintetinius skarmalus, kurie jau 15 metų nemadoj, už buratininius smailiakus batus, kvadrastinėm nosim visiškai nunešiotus baisuoklius doh.gif man tokius gėda net rodyt būtų, o čia tikisi, kad kažkas nupirks gun_bandana.gif dar nervina tos gudruolės, kur iš škurlinykų perpardavinėja rūbus ryškiai perbrangintus gun_bandana.gif arba uz Atmosphere rūbus tikisi užsiplėšt babkių.. taigi visi žino, kad net ir anglijoj atmosphere yra pigena, o LT už DĖVĖTUS prašo daugiau nei už naujus doh.gif gėėda bash.gif protest.gif censored2.gif
Atsakyti
sugedo mašina aggressive.gif kainuos nerealiai..

darbas aggressive.gif kolegos tokie, kad nusišauk.. aggressive.gif

dar pykstu ant visos vyrų giminės aggressive.gif (tik ant mašinos meistro - ne lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(gulfos @ 2008 01 30, 22:23)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu tu nepyk, tau nervai ima, bet as jau kaip pradejau juoktis beskaitydama, net arbata per nosi isbego lotuliukas.gif zinok mane tas irgi nervina,man irgi jie krinta is ausu VISADA lotuliukas.gif o as kazkaip galvojau,kad pas mane ausu skyles per dideles, nes kiek ausinukus begrusciau giliai, jie vis man nesilaiko.pasirodo cia ausinukai per dideli doh.gif  lotuliukas.gif

Man irgi!

Mane nervina durni klasiokai bernai, kurie tesugeba nusišnekėt ir trukdyt.
Nervina, kad neturiu vaikino.
Nervina galvos skausmas ryte.
Nervina, kad šiandien šalčiau nei vakar.
Nervina, kad šąla kojos, o aš tingiu apsimaut kojines unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 16 balandžio 2008 - 17:44
Kaip nervina smulkmeniski zmones, negaliu! gun_bandana.gif
Atsakyti
Sveikos

Mane siaubingai nervina,kai i autika ilipa kokie paaugliai ir garsiai klausosi techno muzikos,sneka nesamones ir zvengia ant viso autobuso...is pat ryto...nors nusisauk doh.gif
Atsakyti
Mane nervina SM.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 04 17, 18:15)
Mane nervina SM.

kairej pusej....virsuje...yra zodelis-atsijungti...spausk biggrin.gif

nervina toks pavasaris doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mane nervina mano dar nepabaigtas diplominis doh.gif doh.gif doh.gif Tik jau dirbsiu ir taip susinervinu, kad vėl viską savaitei numetu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 04 16, 13:30)
Mane tai irgi nervina skelbimai  doh.gif  nu *****, ar taip sunku miestą parašyt? kas antram nėra. ir blecha, kaip žmonės drįsta prašyt pinigų už senus sintetinius skarmalus, kurie jau 15 metų nemadoj, už buratininius smailiakus batus, kvadrastinėm nosim visiškai nunešiotus baisuoklius  doh.gif  man tokius gėda net rodyt būtų, o čia tikisi, kad kažkas nupirks gun_bandana.gif  dar nervina tos gudruolės, kur iš škurlinykų perpardavinėja rūbus ryškiai perbrangintus gun_bandana.gif  arba uz Atmosphere rūbus tikisi užsiplėšt babkių.. taigi visi žino, kad net ir anglijoj atmosphere yra pigena, o LT už DĖVĖTUS prašo daugiau nei už naujus  doh.gif  gėėda  bash.gif  protest.gif  censored2.gif

Erzina tai ir dar ziopli zmones, kai nemato kas parasyta, nukreipianciu rodykliu i kazkur, o vis klausia, kaip rasti...(cia darbe pas mane), tipo, pasitikslina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveneirka @ 2008 04 17, 18:23)
nervina toks pavasaris doh.gif  doh.gif

O tipo jis kitoks "ant Lietuvos" buna rolleyes.gif Tadu reiktu kur prie Vidurziemio juros dangintis mirksiukas.gif
Atsakyti
nekenciu pati saves verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2008 04 17, 21:00)
nekenciu pati saves  verysad.gif

Grazu graziausia...O ko taip?
Atsakyti