Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

Sveikos mamytes.Noriu suzinoti ar vertetu sunerimti del to,kad mano panelytei jau 8men,o dantuku vis dar nera g.gif ?Gal truksta kokiu mineraliniu medziagu? g.gif Kada isdygo jums pirmas dantukas? thumbup.gif
Atsakyti
Mums pirmieji 2 išdygo 8,5, o kitų tai dar ligi šiol nesulaukiam doh.gif Jau baltuoja dantenytės, bet kaip neprasikala taip neprasikala unsure.gif Kraujo tyrimai geri ir gydytoja sakė nepergyventi išdygs, jos mažylei 10 men pirmas išdygo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums pirmi dantukai isdygo 6 men. Nepergyvenk, girdejau kad metu be dantu buna mazuliai. smile.gif
Atsakyti
Tikrai nepergyvenk. Kuo vėliau dantukai išdygsta, tuo jie būna tvirtesni.
Atsakyti
manasis vyresnis biski wink.gif bet irgi bedantis smile.gif kazkaip nepergyvenu, nes man tik metuku laiko isdygo pirmi dantukai smile.gif nuo 4 men vaikui buvo taskiukas dantenose, kibo net - laukiau...patino, nebekimba niekas smile.gif aj, ir ramu smile.gif
Atsakyti
ruta_vyshnia Jūs ir už mus vyresi o mums jau nuo 7 pabaigos pirmi perliukai kalasi o štai draugės sūnui jau metai 2 mėn. dar tik keturi o beja kitos pažįstamos vaikiukui 10 mėn (rytoj 11) Ir jau turi net 8 dantukus drinks_cheers.gif . Nepargyvenk bus ir jums rolleyes.gif
Atsakyti
Mes irgi dar bedantu, kaip kazkuri mamyte jau minejo, teko kalbet apie tai su dantistais, kuo vaikui veliau dygsta dantukai, tuo jie tvirtesni buna thumbup.gif
Atsakyti
Dukrai pirmas dantukas išdygo 1 metų ir 3mėn., man taip pat panašaus amžiaus bigsmile.gif Pas dantistą pirmą kartą apsilankėme prieš 1,5 mėn., tai yra kai dukrai jau buvo beveik penkeri biggrin.gif Ir tai gydytoja stebėjosi, kaip aš pastėbėjau tokia mažą skylutę, net galvojo ar verta plombuoti bigsmile.gif Sūnui jau toj 7 mėn., seilių pilna, o dantukų nė kvapo rolleyes.gif Ir aš dėl to tikrai nepergyvenu rolleyes.gif Nes kuo vyresnis vaikas, to mažiau ašarų, be to ir paaiškinti jau galima, kad reikia pakentėti ir skausmas praeis rolleyes.gif Tik su dukra turėjau problemų-kai tik dantukas dygsta, tai temperatūra pakildavo, vėmė unsure.gif Bet tai tęsėsi tik 2-3 dienas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunderu @ 2007 08 29, 11:32)
Sveikos mamytes.Noriu suzinoti ar vertetu sunerimti del to,kad mano panelytei jau 8men,o dantuku vis dar nera g.gif ?Gal truksta kokiu mineraliniu medziagu? g.gif Kada isdygo jums pirmas dantukas? thumbup.gif

Tikrai nereikia baimintis, juk ir vaikučių organizmai skirtingi, vieniems 4 mėn auga, kitiek virš metų. Maniškiai 1,1 metų pirmasis dantukas išdygo.
Atsakyti
Mums pirmieji 2 dantukai isdygo 3 men.Bet juk isdygsta ir metuku tiktai.
Atsakyti
mano pirmieji dantukai isdygo, kai buvau 10 menesiu, gal ir tau arba tavo vyrui jie dygo velai? genai daug ka reiskia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2007 08 29, 23:38)
Mes irgi dar bedantu, kaip kazkuri mamyte jau minejo, teko kalbet apie tai su dantistais, kuo vaikui veliau dygsta dantukai, tuo jie tvirtesni buna  thumbup.gif

Oi net sirdziai geriau pasidare,kai paskaiciau Jusu mamytes komentarus biggrin.gif ,pasirodo tvirtam thumbup.gif ,geram thumbup.gif dantukui reikia labai daug laiko.O man sakydavo:Ka ,dar iki siol neturit nei vieno dantuko? schmoll.gif Taip ir isgazdina su tokiom kalbom.Valio ! mes turesim tvirtus dantukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti