Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

Mums jau 8 menuo ipusejo,o dantuku vis nera, irgi sunerimau, bet kiti sako kuo veliau isdygsta tuo sveikesni buna nezinau kiek cia tiesos...........
laukim dantuku
Atsakyti
biggrin.gif mano maziukui greit bus 6men, bet nei vieno danties, nors seiliojasi!!!!! bet nepergyvenu, nes vyduriniajai pirmasis dantukas islindo 11men (ir tai pirma soniniai pradejo dygti, o tik po to priekiniai) ir tarpai tarp dygimo buvo ilgi, o dabar pilna burna dantu! biggrin.gif
Atsakyti
Mum pirmieji dantukai isdygo 7,5menesio, o pagal normas turi isdygti iki 6 menesiu, kiek skaiciau tai dantuku dygimas kazkiek tai priklauso nuo vitamino D, kiek tiesos nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aš tiesiog aš @ 2007 08 29, 22:06)
ruta_vyshnia Jūs ir už mus vyresi o mums jau nuo 7 pabaigos pirmi perliukai kalasi o štai draugės sūnui jau metai 2 mėn. dar tik keturi o beja kitos pažįstamos vaikiukui 10 mėn (rytoj 11) Ir jau turi net 8 dantukus drinks_cheers.gif . Nepargyvenk bus ir jums rolleyes.gif

as tai nepergyvenu smile.gif aciu uz rupesteli wink.gif

QUOTE(siuzanike @ 2007 08 30, 09:02)
Mums pirmieji 2 dantukai isdygo 3 men.Bet juk isdygsta ir metuku tiktai.

oho kaip skubat biggrin.gif

QUOTE(katuksss @ 2007 08 31, 08:05)
Mum pirmieji dantukai isdygo 7,5menesio, o pagal normas turi isdygti iki 6 menesiu, kiek skaiciau tai dantuku dygimas kazkiek tai priklauso nuo vitamino D, kiek tiesos nezinau  g.gif

kokias dar normas??? vadinas musu nemazai kieno atsilieka vaikai doh.gif lotuliukas.gif nu jau mamyte kaip paraset tai nei i tvora nei i mieta wink.gif kokiu dar normu iki 6 men? man isdygo metu laiko dantukas pirmas smile.gif tai irgi atsilikus matyt biggrin.gif
jokiu vit d ir nieko nereik gretinti wink.gif
balia, del dantu atsilikelis, del vaiksciojimo - peranksti... nu niekaip i normas nepataikom biggrin.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
mums 9 men. be keliu dienu - dantuku ir dar neturime schmoll.gif nors dantenos iskeltos jau nuo keturiu menesiu smile.gif seilejames nerealiai , bet nepergyvenam, bus tu dantu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 31, 08:21)
as tai nepergyvenu smile.gif aciu uz rupesteli wink.gif
oho kaip skubat biggrin.gif
kokias dar normas??? vadinas musu nemazai kieno atsilieka vaikai  doh.gif  lotuliukas.gif  nu jau mamyte kaip paraset tai nei i tvora nei i mieta wink.gif kokiu dar normu iki 6 men? man isdygo metu laiko dantukas pirmas smile.gif tai irgi atsilikus matyt biggrin.gif
jokiu vit d ir nieko nereik gretinti wink.gif
balia, del dantu atsilikelis, del vaiksciojimo - peranksti... nu niekaip i normas nepataikom biggrin.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

as tikrai nesakiau kad jusu vaikas atsilieka, tiesiog parasiau ka skaiciau zurnale "Mazylis" Nr 6 ,2006m apie vaiko dantu dygima 4u.gif labai atsiprasau kad jus supykde mano zinute doh.gif bet ten parasyta kad apatiniai centriniai kandziai isdygsta 4-7 menesiu, soniniai kandziai 6-10, virsutiniai centriniai kandziai 6-10, virsutiniai soniniai kanziai 9-13. Straipsnyje nuomone ne mano o odontologes ortodontes Dianos Baubinienes, prasome savo nepaitenkinima isreiksti jai sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuksss: 31 rugpjūčio 2007 - 18:27
smile.gif+2007 08 31, 13:26-->
QUOTE(asta smile.gif @ 2007 08 31, 13:26)
mums 9 men. be keliu dienu - dantuku ir dar neturime  schmoll.gif  nors dantenos iskeltos jau nuo keturiu menesiu  smile.gif  seilejames nerealiai , bet nepergyvenam, bus tu dantu  mirksiukas.gif

mum taspats biggrin.gif ir is priekines dantenu dalies tai isireze dantukai jaucias smile.gif o virsunele tuscia smile.gif

QUOTE(katuksss @ 2007 08 31, 19:16)
as tikrai nesakiau kad jusu vaikas atsilieka, tiesiog parasiau ka skaiciau zurnale "Mazylis" Nr 6 ,2006m apie vaiko dantu dygima  4u.gif  labai atsiprasau kad jus supykde mano zinute  doh.gif bet ten parasyta kad apatiniai centriniai kandziai isdygsta 4-7 menesiu, soniniai kandziai 6-10, virsutiniai centriniai kandziai 6-10, virsutiniai soniniai kanziai 9-13.  Straipsnyje nuomone ne mano o odontologes ortodontes Dianos Baubinienes, prasome savo nepaitenkinima isreiksti jai  sunglasses2.gif

oj, gink dieve, nesupykde manes wink.gif as biski su svelnia ironija parasiau wink.gif kad vienoj temoj manes klause ar ne peranksti vaikas eina pats smile.gif o cia dantys pervelai biggrin.gif
faktas, yra mazdaug, kaip daugumai apskaiciuota, bet jei ir veliau ar anksciau - normalu wink.gif buna vaikai gimsta su dantukais smile.gif
as tai nepergyvenu, tik va zinau mamyciu kur tikrai pergyvena...na, kad ir temos autore - jau nusigando kad gal kas negerai wink.gif todel taip ir parasiau, kad neauginkim pagal knygas dantuku... pvz man protiniu tik vieno virsune isdygus, o po menesio 27m sueis biggrin.gif ir paciai metuku laiko pirmas pasirode dantis wink.gif
Atsakyti
maziau skaitykit ka daktarai ir kiti specialystai sneka. kai mes augom viskas buvo kitaip o dabar tie patis daktari kitas melodijas gienda. Ateis laikas ir tures dantu. Maniskiui irgi ju nera jam 8 men. Visiskai del to nepergyvenu. Man tai pikta kad kazkas sugalvojo ir kis avaikus i visokius remus.
Atsakyti
Mums irgi greitai 8men,bet mes dar bedanciai.bet kazkaip del to labai nepergyvenu,gydytoja sake,tikrai be dantu neliks,buna tik metu isdygsta.Bet net nepanasu,kad greitu metu isdigs.Tiesa,seilejasi tai daug ir jau seniai,bet dantuku kaip nera taip nera verysad.gif
Atsakyti
pas mus pirmi 2 isdygo kai buvo 9 men, po to virsutiniai kai 1 metukai buvo, dabar jau 10 turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunderu @ 2007 08 29, 12:32)
Sveikos mamytes.Noriu suzinoti ar vertetu sunerimti del to,kad mano panelytei jau 8men,o dantuku vis dar nera g.gif ?Gal truksta kokiu mineraliniu medziagu? g.gif Kada isdygo jums pirmas dantukas? thumbup.gif

Noriu pasigirti biggrin.gif .Vakar pasirode taip ilgai lauktas,pirmas dantukas thumbup.gif .Mums dabar 9 men.ir savaite. mirksiukas.gif

Atsakyti
Mano kleckui jau 9men bet dar dantuku neturi ax.gif
Atsakyti