Mums jau 8 menuo ipusejo,o dantuku vis nera, irgi sunerimau, bet kiti sako kuo veliau isdygsta tuo sveikesni buna nezinau kiek cia tiesos...........
laukim dantuku

Mum pirmieji dantukai isdygo 7,5menesio, o pagal normas turi isdygti iki 6 menesiu, kiek skaiciau tai dantuku dygimas kazkiek tai priklauso nuo vitamino D, kiek tiesos nezinau

QUOTE(Aš tiesiog aš @ 2007 08 29, 22:06)
ruta_vyshnia Jūs ir už mus vyresi o mums jau nuo 7 pabaigos pirmi perliukai kalasi o štai draugės sūnui jau metai 2 mėn. dar tik keturi o beja kitos pažįstamos vaikiukui 10 mėn (rytoj 11) Ir jau turi net 8 dantukus
. Nepargyvenk bus ir jums 

as tai nepergyvenu

QUOTE(siuzanike @ 2007 08 30, 09:02)
Mums pirmieji 2 dantukai isdygo 3 men.Bet juk isdygsta ir metuku tiktai.
oho kaip skubat

QUOTE(katuksss @ 2007 08 31, 08:05)
Mum pirmieji dantukai isdygo 7,5menesio, o pagal normas turi isdygti iki 6 menesiu, kiek skaiciau tai dantuku dygimas kazkiek tai priklauso nuo vitamino D, kiek tiesos nezinau 

kokias dar normas??? vadinas musu nemazai kieno atsilieka vaikai

jokiu vit d ir nieko nereik gretinti

balia, del dantu atsilikelis, del vaiksciojimo - peranksti... nu niekaip i normas nepataikom

mums 9 men. be keliu dienu - dantuku ir dar neturime
nors dantenos iskeltos jau nuo keturiu menesiu
seilejames nerealiai , bet nepergyvenam, bus tu dantu

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 31, 08:21)
as tai nepergyvenu
aciu uz rupesteli 
oho kaip skubat
nu jau mamyte kaip paraset tai nei i tvora nei i mieta
kokiu dar normu iki 6 men? man isdygo metu laiko dantukas pirmas
tai irgi atsilikus matyt 
balia, del dantu atsilikelis, del vaiksciojimo - peranksti... nu niekaip i normas nepataikom

oho kaip skubat

as tikrai nesakiau kad jusu vaikas atsilieka, tiesiog parasiau ka skaiciau zurnale "Mazylis" Nr 6 ,2006m apie vaiko dantu dygima

QUOTE(asta
@ 2007 08 31, 13:26)

mums 9 men. be keliu dienu - dantuku ir dar neturime
nors dantenos iskeltos jau nuo keturiu menesiu
seilejames nerealiai , bet nepergyvenam, bus tu dantu 

mum taspats

QUOTE(katuksss @ 2007 08 31, 19:16)
as tikrai nesakiau kad jusu vaikas atsilieka, tiesiog parasiau ka skaiciau zurnale "Mazylis" Nr 6 ,2006m apie vaiko dantu dygima
labai atsiprasau kad jus supykde mano zinute
bet ten parasyta kad apatiniai centriniai kandziai isdygsta 4-7 menesiu, soniniai kandziai 6-10, virsutiniai centriniai kandziai 6-10, virsutiniai soniniai kanziai 9-13. Straipsnyje nuomone ne mano o odontologes ortodontes Dianos Baubinienes, prasome savo nepaitenkinima isreiksti jai 

oj, gink dieve, nesupykde manes

faktas, yra mazdaug, kaip daugumai apskaiciuota, bet jei ir veliau ar anksciau - normalu

as tai nepergyvenu, tik va zinau mamyciu kur tikrai pergyvena...na, kad ir temos autore - jau nusigando kad gal kas negerai

maziau skaitykit ka daktarai ir kiti specialystai sneka. kai mes augom viskas buvo kitaip o dabar tie patis daktari kitas melodijas gienda. Ateis laikas ir tures dantu. Maniskiui irgi ju nera jam 8 men. Visiskai del to nepergyvenu. Man tai pikta kad kazkas sugalvojo ir kis avaikus i visokius remus.
Mums irgi greitai 8men,bet mes dar bedanciai.bet kazkaip del to labai nepergyvenu,gydytoja sake,tikrai be dantu neliks,buna tik metu isdygsta.Bet net nepanasu,kad greitu metu isdigs.Tiesa,seilejasi tai daug ir jau seniai,bet dantuku kaip nera taip nera

pas mus pirmi 2 isdygo kai buvo 9 men, po to virsutiniai kai 1 metukai buvo, dabar jau 10 turim

QUOTE(Sunderu @ 2007 08 29, 12:32)
Sveikos mamytes.Noriu suzinoti ar vertetu sunerimti del to,kad mano panelytei jau 8men,o dantuku vis dar nera
?Gal truksta kokiu mineraliniu medziagu?
Kada isdygo jums pirmas dantukas? 

Noriu pasigirti

Mano kleckui jau 9men bet dar dantuku neturi