Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

QUOTE(gile:) @ 2009 03 03, 14:07)
Taip tikrai gali... maniske turi du dantis (10m.), bet pastaraja savaite kaip nesava... nors seip tai pakankamai geras vaikas, bet va paziurejau siuo metu dygsta keturi virsutiniai dantys visi vienu metu tai vaikas net tik su ragiukais,bet ir su uodegyte.... doh.gif  doh.gif  doh.gif nenori zaisti, viskas negerai cypia, verkslena ir t.t.

Mamytės, o ką jūs naudojate dygstant dantukams? Išbandėm tepaliukus dantenoms, net raminančias homeopatines žvakutes, bet niekas nepadeda verysad.gif Pikta, vėl nebemiega, niurzga...
Atsakyti
QUOTE(aza @ 2009 02 07, 14:17)
na kad dabar jie dygsta kitaip.mano mergytei 3 ir 4 dantukas išdygo ne viršuje,o šalia apatinių dviejų ir dar vienoj pusėj,tik paskui išdygo viršuje. KAi pasakiau gydytojai,ji man pasakė ,kad dabar dantukai dygsta kitaip. Na o mes jau turim 8 dantukus.,ir tai dar ne pabaiga,nes dantenos vėl patinusios. bigsmile.gif

O kiek dukrytei laiko? mirksiukas.gif Manajai jau 7 men. ir salia to virsutinio dantuko auga jau du viduriniai ir porininkas kitoje puseje biggrin.gif Dantenos taip sutinusios doh.gif , bet dukryte rami biggrin.gif
pastebejau kad dabar labai ivairiai dantukai auga visiems, mums pirmieji 4 men isdygo, tai daktere pakraipe galva, pasake :"ankstoka, ankstoka" schmoll.gif
Atsakyti
Mamytės, reikia skubios pagalbos. Mano mažajai 9 mėnesiai turim tris dantukus..pirmųjų dygimas buvo gan lengvas truputį pairzusi buvo ir tiek...Išdygo du apatiniai kandžiai ir viršuje šoninis kandis..dabar baltuoja kito viršutinio šoninio kandžio vieta ir mergytei temperatūra sukilo38,02C, viduriuoja...(pirmų dantukų dygimo metu nieko tokio nebuvo) Ar neper aukšta temperatūra?Skaičiau, kad jei didesnė kaip 38 tai su dantukų digymu sutapo kokia kita liga... verysad.gif Dabar aplink visi gripuoja ir tėvelis musų sirguliuoja verysad.gif Mergytė priš keletą dienelių kosėjo, bet dabar lyg ir viskas gerai buvo...
Atsakyti
QUOTE(megagaite @ 2009 03 05, 10:57)
Mamytės, reikia skubios pagalbos. Mano mažajai 9 mėnesiai turim tris dantukus..pirmųjų dygimas buvo gan lengvas truputį pairzusi buvo ir tiek...Išdygo du apatiniai kandžiai ir viršuje šoninis kandis..dabar baltuoja kito viršutinio šoninio kandžio vieta ir mergytei temperatūra sukilo38,02C, viduriuoja...(pirmų dantukų dygimo metu nieko tokio nebuvo) Ar neper aukšta temperatūra?Skaičiau, kad jei didesnė  kaip 38 tai su dantukų digymu sutapo kokia kita liga... verysad.gif Dabar aplink visi gripuoja ir tėvelis musų sirguliuoja verysad.gif Mergytė priš keletą dienelių kosėjo, bet dabar lyg ir viskas gerai buvo...

Mums kai dygo pirmutiniai temperaturos nebvo ir neviduriavom, dabar lygtai dygsta kiti tai ir sloga atsirado ir viduriuojam, o del temperaturos isikviesk gydytoja, maza kas geriau apsidrausti, mano drauges leliukui buvo pakilusi auksta temperatura.
Atsakyti
o mes dar bedančiai tongue.gif nors seilėtekis tai oioioi ir rankos neiškrenta iš burnos, bet dantenos dar be pokyčių...

o kokie dar yra tepaliukai nuo skausmo... ax.gif jie receptiniai ar ne tik? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 05, 16:22-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 03 05, 16:22)
o mes dar bedančiai  tongue.gif  nors seilėtekis tai oioioi ir rankos neiškrenta iš burnos, bet dantenos dar be pokyčių...

o kokie dar yra tepaliukai nuo skausmo... ax.gif jie receptiniai ar ne tik? g.gif

Sveiki,
As bent zinau Dentinox ir Kamistad tepaliukus, jie nereceptiniai. Bet is patirties galiu pasakyt kad Dentinox geresnis ax.gif , o Kamistad taip atrodo lyg is vis neveikia... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aupo @ 2009 03 06, 16:26)
Sveiki,
As bent zinau Dentinox ir Kamistad tepaliukus, jie nereceptiniai. Bet is patirties galiu pasakyt kad Dentinox geresnis ax.gif , o Kamistad taip atrodo lyg is vis neveikia... schmoll.gif

dantenox nereceptinis thumbup.gif ,mums padeda,bemt jau man taip atrodo g.gif
Atsakyti
na Kamistad tai, tikrai, tas pats, kas nieko schmoll.gif tai net ir netepu daugiau g.gif
Atsakyti
Msnsjsm pradėjo dygti 3.5mėn.išdygo du,o po kelių savaičių dar vienas.o dabar esam 7mėn ir vis dar su tais pačiais trim.
Atsakyti
mes pries savaite sulaukem pirmojo dantuko, o dabar laukiam antro bigsmile.gif
Atsakyti
suneliui isdygo pirmasis dantukas 3.5 men ir dabar dar vienas dygsta (jam jau 4 tuoj bus)
Atsakyti
mums pradejo dygti kazkur 1metu ir iskart 2dantukai virsui po to apacioje issikale o dabar virsutinei dygsta tai labai sunkei mums su temperaturom, ir dabar guli jisai vargsiukas
Atsakyti