Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

4u.gif mums augiau nei 5 mėn, bet dantukų neturim ax.gif Bet antra naktis,kai blaškosi, blogai miega ir mažiau valgo +pradėjo atpilynėti...Sakau gal čia dantukai beldžiasi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(SABA @ 2009 03 28, 23:27)
jau du menesiai kai turime du dantukus apacije.Isdygo neskausmingai, be problemu, kaip sakant ax.gif Dabar ziurim, kad sulauksime virsuje, ir ne vieno o matyt visu 4, dantenos patynusios, vaikas kartais suviduriuoja, na osiandien isvis nevalgo blink.gif  schmoll.gif , ziuresim kas bus toliau g.gif
mamytes, kuriu vaikiukai jau turi dantukus, gal kai kuriu is jusu vaikiukai irgi pries tai nevalge?kiek ilgai bado streikai buna vaikams g.gif Nes su vyru juokaujam, kad lasaline reikes isigyti, nors gliukozes suleisti ax.gif , aisku ne labai ir linksma kai vaiaks nevalgo ir pastoviai zyzia, pats nezino ko nori doh.gif  doh.gif  doh.gif

mano mazutis irgi toks piktukas pastarosiom dienom, pradzioj galvojau del pilvuko, nes mums labai kieteja viduriukai verysad.gif bet po to paziurejom lygtai dantenytes virsuje patine, o siandien gi ziuriu, kad trecias dantukas kalasi pas mus apacioje smile.gif bet va man iskilo klausimukas, esu girdejusi, kad kai dygsta dantukai, tai kai kuriem leliukam paleidzia viduriukus, o gali buti atvirksciai, kad uzkieteja g.gif

QUOTE(SGT @ 2009 03 29, 16:42)
pagaliau sulaukem pirmo dantuko! jeaa  assa.gif  assa.gif  assa.gif  ploja.gif  ploja.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

sveikinam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte Giedre:) @ 2009 03 27, 00:08)
Sveikutes smile.gif as taip pat jau nerimauju laukiu,nesulaukiu pirmo dantuko rolleyes.gif ,o jo dar nematyti nors jau tuoj puse metuku turesim,idomu nuo ko priklauso kada tie dantukai pasirodys g.gif  skaiciau,kad buna vaikuciu kurie su dantukais  jau gimsta! blink.gif

Tai gal ir gerai jog veliau islys bus sveikesni dantukai thumbup.gif , na bent jau taip sako
Papildyta:
QUOTE(SGT @ 2009 03 29, 02:16)
o mum 9 men su puse ir dar esam be dantuku...vis laukiam ir ieskom kiekviena ryta bet kaip nera taip nera  doh.gif

sulauksite, tikrai niekur jie nedings thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarak @ 2009 03 22, 23:22)
sveikos, as cia gal ne i tema doh.gif sorry, bet dygstant dantukams ar gali atsirast pienlige burnyteje

nemanau schmoll.gif
Atsakyti
Mes siaip ne taip sulaukem pirmojo dantuko 8 men. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bet antrojo dar nesimato. Laukem nuo 4 men., nes buvo visi pozymisi smile.gif As tsi nesuprantu kada dantenos buna patinusios ir pabalusios doh.gif
Atsakyti
Mums 9men ,bet dar bedantes,nors jau nuo 4men laukiam.Neprasimusa niekaip doh.gif Dantenos patine,dantuku konturai matosi net,bet nelenda.
Atsakyti
As labai jaudinausi, kad jau greit mazajai bus astuoni menesiai, o ji nei vieno dantuko neturi, bet va vakar priejusi stipriai krimstelejo man i pirsta ir pajutau, kad kazkas lyg man idure pasiziuriu, o ten dantukas tik svieziai prasikales thumbup.gif toki palengvejima jauciu, kad pagaliau isdygo biggrin.gif Net nekreipiau demesio, kad nakti paskutine neramiai miegojo, nes ji nuo gimimo neramiai miega, blaskosi.
Atsakyti
Mums jau tuoj devyni menesiukai, bet neturim nei vieno baltuko, ir dantenos nepatine. Zodziu, dar ilgai, turbut, dantuku ieskosim, kol rasim smile.gif
Atsakyti
mano pupai dugstant dantukams visai dantenos nebuvo patine ar paburke, cia visiems skirtingai buna. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murrr @ 2009 04 03, 13:10)
Mums 9men ,bet dar bedantes,nors jau nuo 4men laukiam.Neprasimusa niekaip doh.gif Dantenos patine,dantuku konturai matosi net,bet nelenda.

Mums lygiai tas pats doh.gif Dantuku laukiam nuo 3,5 menesio. Jau eina 9 menuo o mes kaip be ju taip beju verysad.gif
O dar maziuke sunegalavo. Ir slogyte ir kosuliukas ir temparatura vakarais unsure.gif
Zodziu, net mezinau, kada jau isdygs tie dantukai. Ir pas mus taip pat konturai matosi, bet listi nenori na niekaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupulia: 13 balandžio 2009 - 22:05
Mes jau sulaukėm primojo dantuko assa.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Dar iki galo neišdygęs, bet jau matosi gerai. Mažius buvo šiek tiek be nuotaikos kelias dienas, o šiaip dygsta be jokių vargų ax.gif Tikiuosi ir su kitais dantukais bus tas pats smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

norėjau pasiteritauti, ar buvo kam, kad kai dygo dantukai, pakilo aukšta temperatūra ir laikėsi kelias dienas?
Atsakyti
sveikos mamytes,
mums jau eina 9men bet dantuku dar neturim,bet kai issisiepiam tai matosi apacioj du,bet niekaip neislenda,,dantenos patinusios,esame irzlus,pikti,megstame pazysti,kartais paviduriuojam,sloguojam,tik nzn ar del dantuku..vis laukiam laukiam ir nieko blush2.gif
Atsakyti