Mus dantys jau visa menesi kankina
ir vaikas jau pavargo, vis piktas, kandziojasi, naktimis bliauna. Perbraukiu per dantenas, tokios gumbuotos. Tarodo poros dienu tereikia ir prasikals, bet jau savaite kaip taip yra. Toks jausmas kad sustojo dygti
Pas sūnelį dar nesimato kad dygtu o pas dukrytę tai išdygo 9mėn.
Mano mazutei pirmas dantukas isdygo beveik 11 men. Dabar turim 2 apacioj ir kiti turetu greit pasirodyti,nes smegenytes istine,nerami,temperatura net labai pakilo
Musu mazgei jau prasikale dantukas, nesenai suejo 4 men, siaip be jokiu kaprizu pakankamiai ramiai, tik kad labai jau seilejasi ir viska tempia i burnyte
Mano mazajai irgi prasidejo kalimosi laikotarpis,bet vis dar nesimato.Tepam Dentinox tai kazkaip ramiau dabar,gydytoja sake ,kad gali ir dabar greit islyst dantukas,o gali tik kokiu 7men pasirodyt
tai laukiam,i burnyte kumstukus kisam,soskyte baigiam nutasyt...
mano mazei taip pat jau prasikale dantukai.mes jau 8 men
abu is karto islindo ir be problemu dideliu.buvo kad pareke truputuka bet nieko
na mums kai p[radejo dygti nuo penkiu men. tai iki siol esam neramus ir prastai miegam.
QUOTE(Meduvė @ 2009 04 28, 12:17)
Mus dantys jau visa menesi kankina
ir vaikas jau pavargo, vis piktas, kandziojasi, naktimis bliauna. Perbraukiu per dantenas, tokios gumbuotos. Tarodo poros dienu tereikia ir prasikals, bet jau savaite kaip taip yra. Toks jausmas kad sustojo dygti 
aha, ir as galvojau, kad kokios kelios dienos ir islys
pas mus pirmas dantukas islindo kazkur 7men ilgai dygo,dabar antras dygsta,tai ir naktim blogai miegot pradejom,sunkiai mums kalasi dantukai