Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

darviena
ačiū už atsakymą smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Jokio specialaus rėžimo nėra, reikia gyventi įprastą gyvenimą ir labai tikėti savo sėkme wub.gif
Negalima tik madytis karštoje vonioje.
Nors jeigu tau ramiau bus, gali pagulėti por dienelių po įsodinimo, jeigu turi galimybę atsiprašyti iš darbo mirksiukas.gif

Redute, kaip tu laikaisi ?
Atsakyti
Norėjau paklausti, jei vaikystėje tikrai esu sirgusi raudoniukę, ir tai liudija netgi įrašas mano vaikiškoje kortelėje kurią turiu. Ar gali būti, kad vistiek neturiu imuniteto? g.gif Tyrimai parodė, kad nėra imuniteto, o vaistus pradėjau leistis, nes suvėlavo su tyrimais. Tai kaip čia dabar elgtis tokiu atveju? verysad.gif Gyd komentaras, spręsti pačiai doh.gif O gal dar kartelį pakartoti tyrimą, gal suklydo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimuziukas @ 2007 08 29, 15:26)
Norėjau paklausti, jei vaikystėje tikrai esu sirgusi raudoniukę, ir tai liudija netgi įrašas mano vaikiškoje kortelėje kurią turiu. Ar gali būti, kad vistiek neturiu imuniteto?  g.gif Tyrimai parodė, kad nėra imuniteto, o vaistus pradėjau leistis, nes suvėlavo su tyrimais. Tai kaip čia dabar elgtis tokiu atveju?  verysad.gif Gyd komentaras, spręsti pačiai  doh.gif O gal dar kartelį pakartoti tyrimą, gal suklydo?  g.gif

Persirgus raudoniuke imunitetas gali pranykti po 10-15 metu.. Cia jau nuo organizmo priklauso. Jei abejoji, tyrima gali bet kada is naujo pasidaryti. Pvz. leliukus skiepija nuo ivairausiu ligu. Kai kurie daktarai rekomenduoja, kai jiems bus 18-20m, paimti kraujo tyrima ir pasitikrinti ar imunitetas panasioms ligoms dar islikes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2007 08 29, 15:08)
Redute, kaip tu laikaisi ?

Laikausi, tikiu ir laukiu smile.gif
vis dar be pozymiu doh.gif cool.gif

p.s. man pavadinimas po ivf skyreliu skamba kaip medžioklės sezonas prasideda biggrin.gif kažkodėl man labai daug kas juokinga paskutiniu metu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 29 rugpjūčio 2007 - 15:53
QUOTE(redute @ 2007 08 29, 15:18)

p.s. man pavadinimas po ivf skyreliu skamba kaip medžioklės sezonas prasideda  biggrin.gif kažkodėl man labai daug kas juokinga paskutiniu metu  lotuliukas.gif

Tik jau čia prašom nesijuokti lotuliukas.gif O tai galiu užpykti, nes ir aš esu hormonų paveikta, tik kitaip...
Jei rimtai, tai kažką panašaus galvoje ir turėjau, nenorėjau rašyt, kad viliamės, laukiam ar kažką bla bla bla.Jei eit į rudeninę medžioklę, tai eit biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Akva, bet kaip suprantu imuniteto neturiu raudonukei verysad.gif O vaistukus jau įpusėjau. Turbūt apsišarvuosiu nuo mažųjų, kad kokia bazila nepriliptų ir toliau keliausiu medžioti kaip Ūlla...

QUOTE(Ūlla @ 2007 08 29, 18:23)
.Jei eit į rudeninę medžioklę, tai eit  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif OOOo..gerai čia įvardijai, pas mane irgi panaši savijauta, link medžioklės ir labai rimtos. Taip ir pakelia ūpa iš karto mirksiukas.gif
Atsakyti
''imuniteto neturiu raudonukei ''

As tai siulyciau nekreipti demesio i tokius dalykus ir ramiai sau eiti savo nelengvu keliu. Man buvo atlikta 4ICSI, o tokiu tyrimu net ir niekas nedare. O as beja ir pati nezinau, sirgau as raudoniuke ar ne g.gif

O del dalijimosi, tai mano atveju irgi kazkokia mistika. Visus pirmus 3 kartus dalijosi super!!! niekada embrioniukai nebuvo mazesni nei 2 lasteliu. Tik paskutini kartele visi pasidalijo tik i dvi. Ir........as su tais miegaliais patapau nestuke.gif Zinoma, kuo daugiau lasteliu, tuo geriau. Bet tai lemtis savaip viska nukreipia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniuska @ 2007 08 29, 21:43)
As tai siulyciau nekreipti demesio i tokius dalykus ir ramiai sau eiti savo nelengvu keliu. Man buvo atlikta 4ICSI, o tokiu tyrimu net ir niekas nedare. O as beja ir pati nezinau, sirgau as raudoniuke ar ne g.gif

Ačiū Maniuska, truputėli nuraminai mane 4u.gif
Atsakyti
Aš tikiuosi, kad rudens medžioklės sezonas praeis su rezultatais, bet kartais prieš statistiką nepašaudysi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 30 rugpjūčio 2007 - 08:39
Norejau dar paklausti Jusu apie smulkmenas kurios mane neramina gal net nzn ... kai daro punkcija... tai atsiranda dar 2 skylutes? smile.gif kaip jos gyja ir t.t.t. ir dar toks klausimas kaip jus elgetes su gydytojais anesteziologu ir t.t. mokejot dar papildomai kazkiek?
atsakykit atsakykit atsakykit smile.gif
ryt jau manes laukia pirmas isbandymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 08 30, 12:18)
Norejau dar paklausti Jusu apie smulkmenas kurios mane neramina gal net nzn ... kai daro punkcija... tai atsiranda dar 2 skylutes? smile.gif kaip jos gyja ir t.t.t. ir dar toks klausimas kaip jus elgetes su gydytojais anesteziologu ir t.t. mokejot dar papildomai kazkiek?
atsakykit atsakykit atsakykit smile.gif
ryt jau manes laukia pirmas isbandymas  4u.gif

nu kad ne, jokių skylučių pilve nebūna, čia ne laparaskopiją, viskas atliekama per makštį
o anesteziologui bent aš tai nedaviau nieko, tai juk alieka privati klinika už ofilcialius pinigus
Atsakyti