Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(sauluzele @ 2007 08 30, 12:18)
Norejau dar paklausti Jusu apie smulkmenas kurios mane neramina gal net nzn ... kai daro punkcija... tai atsiranda dar 2 skylutes? smile.gif kaip jos gyja ir t.t.t. ir dar toks klausimas kaip jus elgetes su gydytojais anesteziologu ir t.t. mokejot dar papildomai kazkiek?
atsakykit atsakykit atsakykit smile.gif
ryt jau manes laukia pirmas isbandymas  4u.gif

laikysim kumštukus už tave mirksiukas.gif
Sėkmės! wub.gif

P.S. jokiu skyluciu papildomai neatsiras, paiduke viska tiksliai susake - procedura daroma per maksti. O del anesteziologo, tai as irgi nieko nedaviau, net minciu tokiu neturejau - tokius pinigus mokam uz si reikala!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 08 30, 12:30)
nu kad ne, jokių skylučių pilve nebūna, čia ne laparaskopiją, viskas atliekama per makštį
o anesteziologui bent aš tai nedaviau nieko, tai juk alieka privati klinika už ofilcialius pinigus

na del anesteziologo as ir taip manaiu mokejimo... privati tai kokiu velniu as dar turiu moket... ir taip jau nemazai moku uz viska ... 4u.gif

pala kaip nera skyluciu?smile.gif
kazkaip man sake kad tas kiausialastes ar ka ten nu ne per maksty isimines... idedines tai tikiu kad per ten o issimines per kur?
Atsakyti
Aš irgi niekada papildomai nemoku - tai tikrai nereikalinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 08 30, 12:36)
na del anesteziologo as ir taip manaiu mokejimo... privati tai kokiu velniu as dar turiu moket... ir taip jau nemazai moku uz viska ...  4u.gif

kazkaip man sake kad tas kiausialastes ar ka ten nu ne per maksty isimines... idedines tai tikiu kad per ten o issimines per kur?

nu tai ten viduje tai bus skylučių kaip adatos dūrių, su adata specialia išima, bet tu jų tai nematysi smile.gif , gali truputį pakraujuoti ir tiek
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 08 30, 12:36)
na del anesteziologo as ir taip manaiu mokejimo... privati tai kokiu velniu as dar turiu moket... ir taip jau nemazai moku uz viska ...  4u.gif

isemines irgi per maksti mirksiukas.gif
Atsakyti
kazkokia nesamone smile.gif
sake kad ne per maaaaaaaksti smile.gif rode braize man pilvo ertme smile.gif
nu as tuuundra smile.gif nu nepykit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paiduke @ 2007 08 30, 12:39)
nu tai ten viduje tai bus skylučių kaip adatos dūrių, su adata specialia išima, bet tu jų tai nematysi smile.gif , gali truputį pakraujuoti ir tiek

aciuuuuuuuuuuuuu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 08 30, 12:43)
Papildyta:

aciuuuuuuuuuuuuu smile.gif 4u.gif

greiciausiai braize ir rode, kaip lys per maksti iki kiausidziu ir durs i jas mirksiukas.gif
bet kokiu atveju, viskas bus gerai, tikiu tuo. Gydytojai zino ka daro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 08 30, 12:43)

o kur tu daraisi?gal ne lietuvoj, gal kitur kitaip, nu bet netikiu doh.gif man tai tikrai per makštį darė, o kad patekti prie kiaušidžių duria su ta adata prie kiaušidės, bet ne per pilvą, o per "makšties sieną"
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 08 30, 12:45)
o kur tu daraisi?gal ne lietuvoj, gal kitur kitaip, nu bet netikiu  doh.gif man tai tikrai per makštį darė, o kad patekti prie kiaušidžių duria su ta adata prie kiaušidės, bet ne per pilvą, o per "makšties sieną"

as darausi BAK. Na bendrai visai as cia pasimeciau smile.gif aj nu as zinau kad padarys geriausiai viska smile.gif nes pasitikiu daktariuku visu 100 procentu visom 4 letenom smile.gif ir va smile.gif
Atsakyti
Sekmes tau, Sauluzele! 4u.gif

Merginos, as noreciau jusu paklausti ar po IVF gali skaudeti pilvo apacia? Man isodinimas buvo atliktas lygiai pries savaite ir kiekvieda diena man vis paskauda pilvo apacia kaip pries mm. Vis dazniau aplanko mintis, kad nepavyks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchi @ 2007 08 30, 12:49)

Merginos, as noreciau jusu paklausti ar po IVF gali skaudeti pilvo apacia? Man isodinimas buvo atliktas lygiai pries savaite ir kiekvieda diena man vis paskauda pilvo apacia kaip pries mm. Vis dazniau aplanko mintis, kad nepavyks  verysad.gif

daugumai tikrai paskauda kaip prieš mmm, arba per mmm, man po paskutinio IVF gana stipriai skaudėjo, bet viskas thumbup.gif taigi apie mmm negalvok mirksiukas.gif
Sekmės wub.gif
Atsakyti
dar jus man papasakokit kaip jusu savijauta po tos narkozes? neisivaizduoju as nes niekada negulejau ligoninej niekada nieko man nedare smile.gif zalia esu smile.gif kaip as supratau kad savom kojom po poros valandu iseisiu smile.gif
Atsakyti