Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(pupuliukas2 @ 2007 09 15, 19:18)
Aš tikiu, žinau kad mums pavyks iš pirmo karto (gal dėl to tokia užtikrinta, kad dar jauna esu, juk man tik 22 m.), bet aš bijau tik tos hiperstimuliacijos. Aš nebijau punkcijos ar įsodinimo, aš net gi to laukiu, tik labai bijau, kad nesikauptų skysčiai ir gyvybei negrėstų pavojus verysad.gif
Papildyta:

Ačiū Ūla už palaikymą smile.gif .Stebiusi, kokia tu esi tvirta ir kaip išgyvenai tokį košmarą

Šaunuolė, Pupuliuk 4u.gif , kad taip tiki. Tai ir yra svarbiausia.

Niekis tas košmaras, jau ir primiršau smile.gif Pakartot nenorėčiau, o jei tektų, būčiau protingesnė gulėjimo ligoninėje ir bendravimo su gydytojais klausimais lotuliukas.gif

Nepatikėsit, bet aš tai pasiruošusi ivf daryti iki bankroto ir begalybės blush2.gif smile.gif Kad ir dėl sveikatos nebijau, nors kaip ir turėčiau pagrindo doh.gif Netgi tos pačios schemos norėčiau biggrin.gif Žinau, kad jei ivf nepavyktų, kiek laiko sakyčiau, kad nesidarysiu, bet praeitų savaitė kita ir tikslas būtų vėl tas pats.
Bijau tik vieno dalyko-klimakso. Visa kita išgyvenama ir pataisoma medicinos pagalba biggrin.gif

Čia ne į temą, bet gero krepšinio user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 09 15, 21:48)
Šaunuolė, Pupuliuk  4u.gif , kad taip tiki. Tai ir yra svarbiausia.

Niekis tas košmaras, jau ir primiršau  smile.gif Pakartot nenorėčiau, o jei tektų, būčiau protingesnė gulėjimo ligoninėje ir bendravimo su gydytojais klausimais  lotuliukas.gif

Nepatikėsit, bet aš tai pasiruošusi ivf daryti iki bankroto ir begalybės  blush2.gif  smile.gif Kad ir dėl sveikatos nebijau, nors kaip ir turėčiau pagrindo  doh.gif  Netgi tos pačios schemos norėčiau  biggrin.gif Žinau, kad jei ivf nepavyktų, kiek laiko sakyčiau, kad nesidarysiu, bet praeitų savaitė kita ir tikslas būtų vėl tas pats.
Bijau tik vieno dalyko-klimakso. Visa kita išgyvenama ir pataisoma medicinos pagalba  biggrin.gif

Čia ne į temą, bet gero krepšinio  user posted image

Ūlla, dėl krepsinio nusivylem verysad.gif Nu, pavargo berniukai...
Dėl tavo optimizmo - mokytis visoms ir pavydeti tavo ryzto po tiek sunkiu pergyvenimo akimirku doh.gif
Tu esi mums pavyzdys, kad norai yra virs musu galimybiu new_russian.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, ar ateinančią savaitę Usonienė dirbs?
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 09 15, 11:12)
Na ka sad.gif isbraukit mane is saraso 1IVF negativ sad.gif

sekmes visoms

Labai gaila, sauluzele verysad.gif As tai p sirgau uz tave, bet tu saunuole, kad nepasiduodi, eini pirmyn. Butinai pasieksi savo tiksla nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 09 15, 10:01)
Darviena,sirdele,perkelk mane i lapkriti,nes kol kas teks atideti IVF-dar noriu galutinai del skydliaukes issitirt,kad vel nebutu pinigai paleisti vejais verysad.gif .labai noreciau spali daryt,bet kad jau kelione nupirkta,gal vidurzemio klimatas pamacys g.gif .labai dziaugiuosi uz visas,kurios jau  nestuke.gif ir karstai sergu uz visas dar bandysiancias 4u.gif .

gerai 4u.gif
padaryta

sauluzele, Ina, laikykites mergaites wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 16 rugsėjo 2007 - 12:11
QUOTE(ralija @ 2007 09 16, 11:28)

dirbs, tik pirmadieni nedirbs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2007 09 16, 12:28)

Dirbs, aš pas ją trečiadienį važiuoju...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikinu rugpjūčio mėnesio nėštukes nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif sėkmės jums.

Sunku ką ir beparašyti toms, kurioms nepavyko, užjaučiu. verysad.gif Tačiau nepraraskit tikėjimo, man irgi sunku, bet laikausi ir veržiuosi į priekį, turiu vilties.
Atsakyti
smile.gif+2007 09 15, 16:03-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 09 15, 16:03)
.......................
Nežinau gal perdegiau, o gal papraščiausiai teko pamatyti nemažai porų, kurios gyvena kuo puikiausiai ir be vaikų, laimingi, sotūs, nepavažiavusiais stogais nuo nepasisekusių IVF, keliaujantys, visą laiką skiriantys vienas kitam...
ir tai nėra pats blogiausias variantas, svarbiausia išlaikyti sveiką protą 4u.gif
.......................

Nemanau, kad tai, kaip žmonės pasirodo aplinkiniams ir kaip jie jaučiasi iš tikrųjų, yra tas pats. Gal aplinkiniams pasirodo kaip jie puikiai gyvena. O naktim pagalvę graužia verysad.gif
Turiu vieną draugą, kuris visada visiems sako, kad viskas jam puiku - darbas, šeima, viskas viskas. Tik kai jį gerai pažįstu, žinau kad iš tikrųjų daug kas netgi labai š... (problemos ne vaikų turėjime, iš kitų sričių).
O mano sesuo turi daug ir net per daug egoizmo. Ir jai vizai dzin kad neturi vaikų - jie būtų tik papildomas kliuvinys jos patogiam gyvenime dėl savęs.

Taigi. O sveiko proto atsargų oi kaip reikia bigsmile.gif
Pafilosofavau aš čia blush2.gif
Atsakyti
Nu jau ir man artėja ketvirtadienis smile.gif . dar mergytės norėjau paklausti, ar per stimuliaciją priaugat daug svorio, kokie organizmo pokyčiai, gal dėl maisto kas pasikeičia? ir ar greitai atsistato svoris?
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas2 @ 2007 09 17, 12:15)
Nu jau ir man artėja ketvirtadienis smile.gif . dar mergytės norėjau paklausti, ar per stimuliaciją priaugat daug svorio, kokie organizmo pokyčiai, gal dėl maisto kas pasikeičia? ir ar greitai atsistato svoris?

as visada priaugu svorio per stimuliacijas blush2.gif esu ir siaip megeja pavalgyti, reikia labai save kontroliuoti, o cia dar hormonai dadeda savo. Atsistato greitai, jei tik prisiziuri 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2007 09 17, 11:00)
Nemanau, kad tai, kaip žmonės pasirodo aplinkiniams ir kaip jie jaučiasi iš tikrųjų, yra tas pats. Gal aplinkiniams pasirodo kaip jie puikiai gyvena. O naktim pagalvę graužia  verysad.gif
Turiu vieną draugą, kuris visada visiems sako, kad viskas jam puiku - darbas, šeima, viskas viskas. Tik kai jį gerai pažįstu, žinau kad iš tikrųjų daug kas netgi labai š... (problemos ne vaikų turėjime, iš kitų sričių).
O mano sesuo turi daug ir net per daug egoizmo. Ir jai vizai dzin kad neturi vaikų - jie būtų tik papildomas kliuvinys jos patogiam gyvenime dėl savęs.

Taigi. O sveiko proto atsargų oi kaip reikia  bigsmile.gif
Pafilosofavau aš čia  blush2.gif
o as norciau pritarti Tiesiog as nuomonei 4u.gif Manau, kad imanoma buti laimingiems ir be vaiku. Tik, aisku, cia jau butina salyga - didziule tarpusavio meile, supratimas ir tolerancija wub.gif
As taip pat, kaip ir Tiesiog as rase, bandau surasti kitas prasmes gyvenime, stengiuosi patiketi, kad galiu gyventi ir be vaiku . Juk negali zinoti, o jei taip niekada ir nepasiseks, kas tada..

Linkiu, kad visoms bandancioms pasisektu ! 4u.gif

p.s. nu ir as jau cia pafilosofavau blush2.gif

p.s. skaitytoja ir Ginana is parasiuko isemiau. Tikekimes, kad merginos apsireiks su geromis naujienomis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 17 rugsėjo 2007 - 11:42
sauluzele laikykis, mes nugalėsim, jei ne šį kartą tai bent kitą kartą tikrai pasiseks. Neprarask optimizmo 4u.gif 4u.gif Taip už tave pergyvenau... verysad.gif
O man jau darosi ir pačiai baisu, laukiu nesulaukiu savaitgalio, kada sužinosiu, ar mums pavyko nestuke.gif
Atsakyti