QUOTE(pupuliukas2 @ 2007 09 17, 12:15)
Nu jau ir man artėja ketvirtadienis

. dar mergytės norėjau paklausti, ar per stimuliaciją priaugat daug svorio, kokie organizmo pokyčiai, gal dėl maisto kas pasikeičia? ir ar greitai atsistato svoris?
as visada priaugu svorio per stimuliacijas

esu ir siaip megeja pavalgyti, reikia labai save kontroliuoti, o cia dar hormonai dadeda savo. Atsistato greitai, jei tik prisiziuri
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2007 09 17, 11:00)
Nemanau, kad tai, kaip žmonės pasirodo aplinkiniams ir kaip jie jaučiasi iš tikrųjų, yra tas pats. Gal aplinkiniams pasirodo kaip jie puikiai gyvena. O naktim pagalvę graužia
Turiu vieną draugą, kuris visada visiems sako, kad viskas jam puiku - darbas, šeima, viskas viskas. Tik kai jį gerai pažįstu, žinau kad iš tikrųjų daug kas netgi labai š... (problemos ne vaikų turėjime, iš kitų sričių).
O mano sesuo turi daug ir net per daug egoizmo. Ir jai vizai dzin kad neturi vaikų - jie būtų tik papildomas kliuvinys jos patogiam gyvenime dėl savęs.
Taigi. O sveiko proto atsargų oi kaip reikia
Pafilosofavau aš čia
o as norciau pritarti Tiesiog as nuomonei

Manau, kad imanoma buti laimingiems ir be vaiku. Tik, aisku, cia jau butina salyga - didziule tarpusavio meile, supratimas ir tolerancija
As taip pat, kaip ir Tiesiog as rase, bandau surasti kitas prasmes gyvenime, stengiuosi patiketi, kad galiu gyventi ir be vaiku . Juk negali zinoti, o jei taip niekada ir nepasiseks, kas tada..
Linkiu, kad visoms bandancioms pasisektu !
p.s. nu ir as jau cia pafilosofavau
p.s. skaitytoja ir Ginana is parasiuko isemiau. Tikekimes, kad merginos apsireiks su geromis naujienomis