Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(darviena @ 2007 09 17, 12:38)
o as norciau pritarti Tiesiog as nuomonei  4u.gif Manau, kad imanoma buti laimingiems ir be vaiku. Tik, aisku, cia jau butina salyga - didziule tarpusavio meile, supratimas ir tolerancija  wub.gif
.........

Ir aš sutinku 4u.gif Tiesiog jeigu žmonės iš šalies atrodo laimingi, ne visada taip būna. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas2 @ 2007 09 17, 11:15)
Nu jau ir man artėja ketvirtadienis smile.gif . dar mergytės norėjau paklausti, ar per stimuliaciją priaugat daug svorio, kokie organizmo pokyčiai, gal dėl maisto kas pasikeičia? ir ar greitai atsistato svoris?

as priaugau apie desimt kilogramu, nors valgiau tikrai nedaugiau nei visada. tiesiog pats kunas man kaskaiptai ''putesi''. Bet tie kilogramai labai greitai krito po mensio jau buvau tokia pati. Tikriausiai cia labai individualu
sekmingo starto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatele: 17 rugsėjo 2007 - 17:17
QUOTE(Pelargonija @ 2007 09 17, 11:00)
Turiu vieną draugą, kuris visada visiems sako, kad viskas jam puiku - darbas, šeima, viskas viskas. Tik kai jį gerai pažįstu, žinau kad iš tikrųjų daug kas netgi labai š... (problemos ne vaikų turėjime, iš kitų sričių).

Svarbu ne turi vaikų ar neturi, turi gerą vyrą ar neturi jokio, viska š..., ne viskas š... ar viskas nuostabu. Svarbus tik žmogaus požiūris. Pas vieną tikrai viskas š..., o jis jaučiasi laimingas, o pas kita viskas super-puper BET nuolatinės depresijos ir neaišku ko ieškojimai.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2007 09 15, 12:19)
Sauluzele, labai gaila, kad tau nepavyko 1IVF  sad.gif
Aš dabar ruošiuosi 2IVF. Nežinau kaip tu, bet prieš pirmą jaučiau tokią euforiją ir jausmą, kad viskas bus gerai, bet deja...
Pirmadieni numatyta man punkcija. Gyd pakeitė protokolą į ilgą: stimuliacija truko ilgiau -11d. (trumpam 9), vaistų dozės irgi didesnės -po 187.5 (buvo po 150), folikulų mažiau -6 (buvo 12), tik gimdos gleivinė, kaip ir per 1IVF tokia pat gera.  Jaučiuosi nei šiaip, nei taip. Šį kartą jokios euforijos, tiesiog tai darau ir su vyru galvojame kaip bus, taip bus. Jei ir šį kartą nepavyks, darysime toliau, kol pavyks...
Darviena įrašyk mane į rugsėjo mėnesį.
Labai džiaugiuosi dėl visų, kurioms pavyko  clap.gif

ralija, kaip sekesi vakar? wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, o sąrašiuko nebevedat? - norėtųsi pasmalsauti ar kam pavyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 09 18, 07:44)
Mergaitės, o sąrašiuko nebevedat? - norėtųsi pasmalsauti ar kam pavyko g.gif

vedam vedam, o kaipgi wub.gif
Atsakyti
Darviena, kiek daug superinių naujienų smile.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi dėl visų, kurioms pasisekė thumbup.gif . Sveikinu!
Liūdžiu dėl tų, kurioms šį kartą nepavyko. Laikykitės...
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas2 @ 2007 09 17, 12:15)
Nu jau ir man artėja ketvirtadienis smile.gif . dar mergytės norėjau paklausti, ar per stimuliaciją priaugat daug svorio, kokie organizmo pokyčiai, gal dėl maisto kas pasikeičia? ir ar greitai atsistato svoris?

As per stimuliacija numeciau 2 kg. Atsistate labai greitai, mazdaug per menesi biggrin.gif Nors galejo ir neatsistatyt biggrin.gif

Sveikinimai visom naujai iskeptom nestukem! 4u.gif Sekmingo jum visom nesiojimo smile.gif

As penktadieni pradedu gert vaistus, tai nei nezinau ar spesiu dar rugseji savo snaigutes pasiimt, ar jau man i spali reikia keltis. Bet tikriausiai ne taip jau baisiai svarbu g.gif
Atsakyti
[quote=Stefi,2007 09 18, 18:16]
As per stimuliacija numeciau 2 kg. Atsistate labai greitai, mazdaug per menesi biggrin.gif Nors galejo ir neatsistatyt biggrin.gif

Nu geras, to dar negirdėjau biggrin.gif . O tai tau apetito nebuvo, ar kas daresi? gal pykino?
Atsakyti
Sveikutės, nuo šiandien oficialiai galiu įsirašyti į jūsų gretas.Tik neįtraukit dar manęs į jokius sąrašus, nes reikės pasidaryti krūvą tyrimų ir dar porą mėnesių pagerti KT...Taip kad nežinia kada tas įvyks.Bet svarbiausia, kad 3 IVF mums kompensuojami. thumbup.gif

Truputį nustebino, kad reikės pasidaryti diagnostinę histeroskopiją ir genetinius tyrimus dėl fibrozinės cistos.Kažkaip nepamenu, kad jums Lietuvoje prieš IVF lieptų pasidaryti šiuos tyrimus. g.gif
Atsakyti
[quote=Stefi,2007 09 18, 18:16]

Aš tai priaugau net 5 kg. ir niekaip negaliu numesti. Atrodo ir nevalgau ir pasportuoju, bet vistiek nekrenta.
Atsakyti