Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2007 09 19, 10:30)
idomu  blink.gif  jeigu pavyktu suzinot kodel reikia tai atlikti - labai lauksim tavo patirties  mirksiukas.gif  wub.gif

Šiandien važiuosim pas šeimos gydytoją, nes jis turi parašyti siuntimus atlikti visus šiuos tyrimus, tai galėsiu paklausti kodėl.Reikės paklausti ir dėl tų genetinių tyrimų, nes tai ne paprastas kariotipo tyrimas, o kažkoks žymiai sudėtingesnis. g.gif
Kauniete, man ginekologė irgi vakar kalbėjo apie kažkokį purškalą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 09 18, 20:27)
Sveikutės, nuo šiandien oficialiai galiu įsirašyti į jūsų gretas.Tik neįtraukit dar manęs į jokius sąrašus, nes reikės pasidaryti krūvą tyrimų ir dar porą mėnesių pagerti KT...Taip kad nežinia kada tas įvyks.Bet svarbiausia, kad 3 IVF mums kompensuojami. thumbup.gif

Kokios puikios naujienos thumbup.gif

QUOTE(kauniete31 @ 2007 09 19, 09:38)
Veronika saunios naujienos  thumbup.gif o as jau prisipirkus purskalu ir pradedu sestadieni purkstis i nosi  4u.gif vyrui baisiausiai juokinga kad reik i nosi purkstis sako nejau cia man uz tokia suma sloga gydo  biggrin.gif

O rimtai, ka tu gydai purskalu i nosi g.gif smile.gif
Atsakyti
Aciu, jauciu tu teisi, pasitikslinsiu dar tos cistos pavadinima pas gydytoja 4u.gif

QUOTE(dange @ 2007 09 19, 10:43)
Atsiprašau, kad įsiterpiu į jūsų temą, bet manau, kad šiuo atveju kalbama apie cistinę fibrozę- tam tikrą genetinę ligą  ax.gif

Atsakyti
purskalas vadinasi suprecur,du flakoniukai, as pradesiu vidutinio ilgumo schema,o sie vaistukai kaip suprantu slopinantys yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 09 19, 10:19)
wub.gif

Tiesiog aš, o kaip pati jautiesi, kokios nuotaikos?

Veronika, kuo tuoliau tuo mintys įkyresnės dėl IVF lenda, netolimoje ateityje reiks pradėt veikti smile.gif
O tau sekmės mergyt wub.gif , šaunuolė wub.gif
Atsakyti
Ne mes vienos tokios ...

http://whatson.delfi...php?id=14445353
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 09 19, 10:45)

Nu netikiu, kad 12 savaiciu negalima nustatyti, ar ten vienas vaikas ar du g.gif tai gi 12 svaaiciu jau ir kojos ir rankos net pirtukai kuo geriausiai matosi wub.gif Reikia Holivudo ginekologams geresnius echoskopus nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magi: 19 rugsėjo 2007 - 10:54
QUOTE(sauluzele @ 2007 09 19, 11:45)

paskaiciau komentarus g.gif oj proto bokstai ten rasineja doh.gif radau ten toki klausima: tai ji pastojo ar buvo apvaisinta dirbtiniu budu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 09 19, 11:45)

a dar tiesa vienas menkutis skirtumukas yra ... ji biski daugiau pinigu turi nei mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2007 09 19, 10:43)
Atsiprašau, kad įsiterpiu į jūsų temą, bet manau, kad šiuo atveju kalbama apie cistinę fibrozę- tam tikrą genetinę ligą  ax.gif

Ačiū, dange, kad patikslinai, ot žioplė, neteisingai išverčiau iš italų k. doh.gif
Papildyta:
smile.gif+2007 09 19, 11:36-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 09 19, 11:36)
Veronika, kuo tuoliau tuo mintys įkyresnės dėl IVF lenda, netolimoje ateityje reiks pradėt veikti smile.gif
O tau sekmės mergyt wub.gif , šaunuolė  wub.gif

Dėkui už palinkėjimus. wub.gif

Tai kartu galėsim startuoti...be pralaimėjimo šįkart! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 09 19, 12:24)
a dar tiesa vienas menkutis skirtumukas yra ... ji biski daugiau pinigu turi nei mes smile.gif

Man tai įdomu iš kelinto karto jiems pavyko. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 09 19, 13:13)
Man tai įdomu iš kelinto karto jiems pavyko. g.gif  g.gif  g.gif

aaaa as ir apie ta pati pagalvojau smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti