Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Spanguole @ 2007 09 20, 17:11)
we are currently recommending in vitro fertilization (IVF) with ICSI for:

1. All couples with severe male factor infertility that do not want donor sperm insemination.

2. All couples with infertility with:

Sperm concentrations of less than 15-20 million per milliliter
OR
Sperm motility less than 35%
OR
Very poor sperm morphology (subjective - specific cutoff value not appropriate)

3. All couples having IVF who have had a previous cycle with no fertilization - or a low rate of fertilization (low percentage of mature eggs that are normally fertilized).

4. All couples having IVF who have a very low yield of eggs at the egg retrieval - our current cutoff is 5-6 (or less) eggs. In this scenario, ICSI is being used to try to get a higher percentage of eggs fertilized than with conventional insemination of the eggs (just mixing eggs and sperm together).

Jei idomu, tai visai idomus sitas website  nes ir as jau buvau susitaikius su ICSI, nes mazai kiausalasciu ispunktavo

Spanguole, ar galėtum nors trumpai lietuviškai... blush2.gif

Dabar susimąsčiau. g.gif Kai daro ivf ir į lėkštelę suleidžia kiaušialąstes, tai manau, kad suleidžia geriausius judrius A ir B spermijus? g.gif Ir jei nesivaisina, tai tada daro iCSI? g.gif
Atsakyti
Spanguole wub.gif wub.gif
Jau po tokių žinių ir aš noriu wub.gif Taip užkrėtei gera nuotaika, ir tegiama viltimi, ačiū tau wub.gif
Oi kaip faina, nerealiai džiaugiuosi už tave wub.gif
Atsakyti
Sveikos! nebuvau kurį laiką čia užsukus, o va jau kiek gerų naujienų thumbup.gif
Spanguole, sveikinimai wink.gif darviena, laimuziuk, kantrybės, kantrybės... Jos mums visom linkiu 4u.gif
O aš kol kas pasyvioj būsenoj...
Merginos, patarkit. Praėjęs IVF buvo nesėkmingas - nenoriu vėl bandyt "na ura". Noriu skersai išilgai išsitirt. Bandysiu kitą savaitę rašytis pas gydytoją, tai jau gerai būtų eit pas ją žinant, ko noriu. Kokius tyrimus man pasidaryt? Laparoskopiją, genetinius kokius, ar dar ką?
Situacija tokia: prieš 2 metus buvo persileidimas, 6 nesėkmingos IUI, viena nepavykusi punkcija (pusiaukelėj teko sustot) ir nesėkmingas IVF. Manau, reikėtų "pasikast" giliau. Ar teisingai mąstau? Ką patartumėt?

QUOTE(sauluzele @ 2007 09 19, 20:29)
nzn gal jums bus keista bet sirdy pasidare ramuma... ir mastau apie sekanti IVF...

saulužėle, man buvo lygiai taip pat... nors stogą rovė juodai, bet aš ŽINOJAU, kad nepavyko. Būtent tas nežinojimas ir laukimas varė mane iš proto. Viltys, kad gal pasiseks. Nors... labai keista, bet jaučiau, kad nepasiseks. Nusiteikus buvau pozityviai, savaitę pravaikščiojau euforijoj, bet vieną rytą atsikėliau ir supratau - nepasisekė. Nemoku paaiškint, bet nuo tos dienos jaučiaus, galvojau visiškai kitaip. Ai, kažkokie vėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina_ @ 2007 09 20, 19:59)
bet aš ŽINOJAU, kad nepavyko. Būtent tas nežinojimas ir laukimas varė mane iš proto. Viltys, kad gal pasiseks. Nors... labai keista, bet jaučiau, kad nepasiseks. Nusiteikus buvau pozityviai, savaitę pravaikščiojau euforijoj, bet vieną rytą atsikėliau ir supratau - nepasisekė. Nemoku paaiškint, bet nuo tos dienos jaučiaus, galvojau visiškai kitaip. Ai, kažkokie vėjai smile.gif

Ina, pas mane lygiai tokia pat būsena buvo, kaip norėčiau kada nors to nežinoti... Nežinoti, kad man nepavyko doh.gif
Atsakyti
na tai, isdidziai traukiu rugsejo nestuke Spanguole thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 09 20, 12:58)
Linasi mini spejimas buvo teisingas - is S  ax.gif
tai busiu as ta laimingoji siandien  wub.gif  12 paru po isodinimo HCG 142  wub.gif  tai buvo musu pirmas IVF, negaliu dar tuo patiket... bet jau isdidziai uzsidesiu nestukes liniuote  blush2.gif 
nors si ryta darytas Rapipreg kasetinis testas parode "špygą taukuotą" tsakant, bet nenuleidau ranku ir ejau iki galo!  thumbup.gif
Laimuziuk, zinok, jei darysi testuka ir jis butu netycia neigiamas, labai neissigask - tai nebutinai tiesa. Laikom kumscius uz tave dabar  drinks_cheers.gif

Spanguoliuk, kaip faina , sveikinu sveikinu sveikinu:wub: Lengvo ir džiaugsmingo nešiojimo wub.gif Ui, kaip džiaugiuosiu 4u.gif
O gal man tada būrimo saloną atidaryti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarelis! Laaaabai dziaugiuosi uz visas kurioms pavyko patapti nestuke.gif .Esu naujoke pas jus todel nepaspeju susigaudyti kurioms pavyko, bet nuosirdziai sveikinu 4u.gif man asmeniskai tai kaskas nerealu ir nepasiekiama atrodo, bent jau dabar doh.gif
Atsakyti
SVEIKINU SPANGUOLE 4u.gif TAPUS nestuke.gif SEKMINGO NESIOJIMO
Atsakyti
Spanguole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Spanguole,sveikinu,sėkmės nešiojant.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Senai jau lankiausi sioje svetaineje. Anksciau buvau pasivadinus skaitytoja.
Planavau rugpjucio menesi IVF, deja gydytoja patare pagerti KT pora menesiu. Tad teko nukelti. Dabar jau tiksliai zinau kad IVF turesiu spalio menesi ( itraukit i sarasiuka).
Jei pamenat buvau pasimetus su kuria gydytoja toliau bendrauti, pasirinkau Tvarijonaviciene tikiuosi pasirinkmas teisingas.
Sveikinu visas merginas kuriom pasiseke tapti nestuke.gif
Kuriom nepasiseke neliudekit, viskas bus gerai ir kita karta tikrai pasiseks bigsmile.gif
Atsakyti
ai saules zuiki as dar ne smile.gif as dar siuo metu "gydausi" ir kuna, ir siela, vyras taip pat biggrin.gif

o ko jus taip to ICSI bijot? bigsmile.gif

QUOTE(saules zuikis @ 2007 09 20, 16:56)
..dar laukiu kol pagerės ..

Atsakyti