Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

SPANGUOLE NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI TAU thumbup.gif LAIKAU KUMSTUKUS UZ VISAS KURIOS EINA SVAJONES LINK wub.gif KAIP NORECIAU KAD IR MANE TAS LAIMES VIRUSIUKAS UZKABINTU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 20, 22:24)
o ko jus taip to ICSI bijot?  bigsmile.gif

Visgi pinigėliai didesni blush2.gif , bet jei nepagerės tai aišku teks doh.gif
Atsakyti
pinigai...bet ne tokie ir dideli is tikruju palygint su visa suma proceduros, o jeigu dar nuolaidele....o kuom gydotes?

QUOTE(saules zuikis @ 2007 09 20, 22:49)
... pinigėliai ...

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 20, 22:58)
pinigai...bet ne tokie ir dideli is tikruju palygint su visa suma proceduros, o jeigu dar nuolaidele....o kuom gydotes?

Nuolaidėlė tik embrionų šaldymas už dyką. Vitaminai, tribestanas, tamoxifenas, kol kas tiek. O taviškis aminorūgštis jau bandė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2007 09 20, 22:16)
... Dabar jau tiksliai zinau kad IVF turesiu spalio menesi ( itraukit i sarasiuka)...
padaryta mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nugi bandom, naudojam ta amino terapija smile.gif ziuresim kas bus, jeigu is tiesu pageres tada galesiu drasiai kitiems rekomenduoti...kolkas prisibijau 4u.gif

QUOTE(saules zuikis @ 2007 09 20, 23:05)
... aminorūgštis jau bandė?  g.gif

Atsakyti
""Planavau rugpjucio menesi IVF, deja gydytoja patare pagerti KT pora menesiu. Tad teko nukelti. ""

o kodel tau liepe KT gerti?

sveikinu sveikinu, spanguolyte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvakse: 21 rugsėjo 2007 - 09:03
QUOTE(euromergele @ 2007 09 21, 09:59)
nugi bandom, naudojam ta amino terapija smile.gif ziuresim kas bus, jeigu is tiesu pageres tada galesiu drasiai kitiems rekomenduoti...kolkas prisibijau  4u.gif

O kas cia per amino rugstys? Mano vyrukui irgi l prasti rodikliai, norim bandyt viska kas imanoma, ir visai nesvarbu kas pades, svarbu kad tik pageretu nors tiek kad galetume icsi daryti. Pasidalinkit info ka tos amino rugstys duoda.
Atsakyti
del tos pacios priezasties, kad dar nepatikrinta, parasysiu i AZ, nes dabar mes dviese bandom sita gydyma smile.gif (jeigu kas dar nores mano patirties, tik dar nepatikrintos, parasykit AZ, tikrai pasidalinsiu )
Jeigu kas girdeje esat, kad uzsieni tokia praktika vyrams taiko,irgi pasidalinkit patirtim tada 4u.gif

Carmina, o kokie as jumi spermos rodikliai, kad net ICSI daryt negalit?

QUOTE(Carmina @ 2007 09 21, 10:47)
..Pasidalinkit info ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 21 rugsėjo 2007 - 10:14
Sveikos, padėkit biškelį unsure.gif Su Utrogest (įtariu, kad kažkas panašaus į Crinone), naktį pradėjo eiti tokie rudi kaip siūlai unsure.gif Tai jau viskas? Ar dar toliau melstis? rolleyes.gif
Atsakyti
melskis biggrin.gif arba pasidaryk HCG (ziurint kelinta diena po isodinimo)

QUOTE(Viktoriukas @ 2007 09 21, 11:40)
... Ar dar toliau melstis? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 21, 08:42)
melskis  biggrin.gif  arba pasidaryk HCG (ziurint kelinta diena po isodinimo)

Šiandien 10 po įsodinimo, HCG man trečiadienį ax.gif
Ar yra kam pavykę po tokių patepliojimų? blush2.gif
Atsakyti