Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(sauluzele @ 2007 09 01, 11:39)
Na ka ispunktavo 12 ... apsivaisino 6 dar 3 neaisku kaip su jais bus .... dabar dar toliau ziures ar dalinasi ar ne ... bendrai... kazkaip nusiminiau... sake kad sperma buvo labai prasta .... einu ilsetis ... nzn nera upo meraites kazkodel ...  unsure.gif  verysad.gif

nenusimink mergyt, viskas gerai. 6 juk jau turi, tikrai bus ka isodint. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 09 01, 11:39)
Na ka ispunktavo 12 ... apsivaisino 6 dar 3 neaisku kaip su jais bus .... dabar dar toliau ziures ar dalinasi ar ne ... bendrai... kazkaip nusiminiau... sake kad sperma buvo labai prasta .... einu ilsetis ... nzn nera upo meraites kazkodel ...  unsure.gif  verysad.gif

Nenusimink, neleisk blogoms mintims uzslopinti tavo vilti.. viskas gerai. Tikrai. Is sesiu apsivaisinusiu trys tikrai pasidalins. Nu neturesi ka saldyti, bet juk ne apie tai dabar galvojam. Ar ne??? mirksiukas.gif

Viskas gerai thumbup.gif Laikykis ir neliudek 4u.gif 4u.gif

Sekmes Jums, mergaites 4u.gif
Atsakyti
Na ir as parasysiu, bet mano ne tokie dziuginantys skaiciai. Ispunktavo tik 2, vienas apsivaisino labai gerai, o kitas neaisku. Ryt isodinimas,tai bus matyt kaip viskas seksis. Labai noriu tiketi savo sekme.
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2007 09 01, 11:50)
Na ir as parasysiu, bet mano ne tokie dziuginantys skaiciai. Ispunktavo tik 2, vienas apsivaisino labai gerai, o kitas neaisku. Ryt isodinimas,tai bus matyt kaip viskas seksis. Labai noriu tiketi savo sekme.

O gal tau pvz trynuku is karto nereikia blush2.gif Ar ne? mirksiukas.gif

Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
as pergyvenu del tu 6 ar jie dalinsis ... na tikiuosi kad viskas bus gerai mielosios... pirmadieni eisiu mazuleliu pasitikti savo ... wub.gif
ikiuz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 01, 11:53)
O gal tau pvz trynuku is karto nereikia  blush2.gif  Ar ne?  mirksiukas.gif

Stiprybes  4u.gif

Trynuku gal ir nereikia, as labai buciau laiminga jei tas vienas pas mane uzsibutu ilgam biggrin.gif

O visoms kitoms irgi linkiu dideliausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
mergytes,gal jus zinot,kur gaut insulininiu svirkstu gonalio likuciams issitraukt,o tai vaistinese ske,kad atskirai neparduoda,nezinau ne ka daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 09 01, 15:03)
mergytes,gal jus zinot,kur gaut insulininiu svirkstu gonalio likuciams issitraukt,o tai vaistinese ske,kad atskirai neparduoda,nezinau ne ka daryt verysad.gif

Nelabai žinau, kaip tie insulininiai turi atrodyt (jie tušti, be insulino?), bet vienoj vaistinė, kai ieškojau švirkštų, sakė turi. Tik Vilniuj čia. Man atrodo, paskambinėk po vaistines, kurioj nors tikrai bus. O gal nebūtinai insulininių, gal galima paprastą vienkartinį?
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 09 01, 14:03)

Vilniuje tikrai yra kadaise pati pirkau, bet matau tu Klaipedoje, tau tikriausiai Gonalį reikia išsitraukti?
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 09 01, 15:03)

tai svarbu adatėlė plona ir trumpa(nes po oda leidžiama), aš kažkada pirkau insulinines adatėles ir dėjau ant paprasto vienkartinio švirkšto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 01 rugsėjo 2007 - 18:05
aciu,mergytes,pagaliau radau toj pacioj vaistinej,kur gonali pirkau,o kitose neparduoda,sako,kad ju atskirai nera,tik su insulinu parduodami blink.gif galvojau,nesamone kazkokia,bet aciu dievui gavau cool.gif ten net neklause kam reikia jo
Atsakyti
sekmes jums mergaites smile.gif tikekite sekme ir rezultatas bus teigiamas smile.gif
Atsakyti