Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(paiduke @ 2007 08 30, 13:36)
Rogalskis super  thumbup.gif ir folikulų kiekis labai šaunus  thumbup.gif  thumbup.gif
apie 10mm turėtų būti, mano visada buvo apie 12-13mm jei gerai prisimenu

maniske ~8 tik ... nelabai gerai ..
Papildyta:
QUOTE(laimuziukas @ 2007 08 30, 13:58)
Oi sauluzele toks juokas paėmė perskaičius šios dienos pokalbius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Žinai tu viską klausinėji ko ir aš norėčiau paklausti, skaičiau ir šypsojausi  biggrin.gif Mintys, baimės, viens prie vieno....  biggrin.gif Nereikia man net klausti. Ačiū už užduotus klausimus 4u.gif
Ir ačiū visoms už išsamius atsakymus, liuks mergaitės  thumbup.gif , su jūsų pagalba ir palaikymu dingsta visos blogos nuojautos  4u.gif  4u.gif

Laumuziuk smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
tinkama gleivine 7-14mm 4u.gif

QUOTE(sauluzele @ 2007 08 30, 15:33)
maniske ~8 tik ... nelabai gerai ..

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 08 30, 15:53)
tinkama gleivine 7-14mm  4u.gif

euromergaite aciu 4u.gif tik bet kuriuo atveju biski svasrykles ne idealiai sveria siuo atveju .... smile.gif bet gal nieko smile.gif
Atsakyti
ir idealiu atveju nevisada pavyksta, todel niekada negali zinoti smile.gif galbut tau uzteks ir tu 8 mm 4u.gif to ir linkiu 4u.gif

QUOTE(sauluzele @ 2007 08 30, 15:55)
... ne idealiai ....

Atsakyti
Mano gleivinė buvo 15mm, užaugo be jokių estrofemų doh.gif Pastojau biggrin.gif O dėl jos labiausiai pergyvenau.Jei jau lemta, tai kibs ir prie 8 mm ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 08 30, 15:58)
ir idealiu atveju nevisada pavyksta, todel niekada negali zinoti smile.gif galbut tau uzteks ir tu 8 mm  4u.gif  to ir linkiu  4u.gif

aciu mieloji ... wink.gif blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūlla @ 2007 08 30, 16:18)
Mano gleivinė buvo 15mm, užaugo be jokių estrofemų  doh.gif Pastojau  biggrin.gif O dėl jos labiausiai pergyvenau.Jei jau lemta, tai kibs ir prie 8 mm ir t.t.  mirksiukas.gif

acha ... smile.gif na laukiu rytojaus wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Sauluzele, parasyk, kaip sekės, kaip narkozė. Ar labai kaifavai smile.gif

Aš po punkcijos grįžus visą dieną pradirbau - nerealiai gerai ėjos. Tokių genialių minčių į galvą atėjo! Šiandien baisiai tingėjau dirbt, tai mintis šovė, kad gal reik varyt narkozės paprašyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sauluzele sėkmės tau 4u.gif Kad išpunktuotų kuo daugiau ir kuo geresnių thumbup.gif
Atsakyti
Mano gleivine isodinimo diena buvo 7,5. Mazoka, bet U sake neturetu pakist kojos sekmei. Manau del to mano HCG 14 d. buvo zemas, 86. Matyt veliau zirniukas isitvirtino. Tai jei lemta - uzteks ir tos gleivines...smile.gif
Atsakyti
kazi kaip sauluzelei sekasi g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, merginos,

esu naujoke siame forume. Kelias paskutines dienas vis skaitinejau ir ieskojau tinkamos temos kur galeciau pasitarti ir pabendrauti su likimo draugemis. Linkiu visoms sekmes ir labai lauksiu zinios kaip sekesi Sauluzelei. smile.gif
Mano istorija tokia, kad po eilies metu laukimo ir bandymu, nesant kitos iseities, nusprendeme pradeti IVF procedura. Lig siol galvojau, kad viska apie tai zinau, bet matau, kad kyla ir kt. klausimu, apie kuriuos ne visi gydytojai issamiai papasakoja. O narkozes kaifas tai tikrai nerealus (esu kelias gavusi) smile.gif

Kita savaite jau pradesiu leistis vaistus. Noriu paklausti kokia savijauta buna nuo vaistu, visai isprotejus ar nelabai? blink.gif
Ir dar - nesu nusipirkusi vaistu. Norejau paklausti, gal kuri zinot kur galima ju pigiau nusipirkti (man israsytas Gonalis ir Diferilinas). Siulo pirkti klinikoje, bet itariu, kad imanoma gauti ir pigiau. Labai laukciau atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepakartojama @ 2007 08 31, 14:39)
Sveikutes, merginos,

esu naujoke siame forume. Kelias paskutines dienas vis skaitinejau ir ieskojau tinkamos temos kur galeciau pasitarti ir pabendrauti su likimo draugemis. Linkiu visoms sekmes ir labai lauksiu zinios kaip sekesi Sauluzelei.  smile.gif
Mano istorija tokia, kad po eilies metu laukimo ir bandymu, nesant kitos iseities, nusprendeme pradeti IVF procedura. Lig siol galvojau, kad viska apie tai zinau, bet matau, kad kyla ir kt. klausimu, apie kuriuos ne visi gydytojai issamiai papasakoja. O narkozes kaifas tai tikrai nerealus (esu kelias gavusi)  smile.gif

Kita savaite jau pradesiu leistis vaistus. Noriu paklausti kokia savijauta buna nuo vaistu, visai isprotejus ar nelabai? blink.gif
Ir dar - nesu nusipirkusi vaistu. Norejau paklausti, gal kuri zinot kur galima ju pigiau nusipirkti (man israsytas Gonalis ir Diferilinas). Siulo pirkti klinikoje, bet itariu, kad imanoma gauti ir pigiau. Labai laukciau atsakymo  smile.gif

Sveikute, bijau, kad jei Vilniuje, tai pigiau ne labai ir rasi. Sekmės ir stiprybės 4u.gif
Atsakyti