Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

4 dalis! flirt.gif

O aš tik gražiai priminsiu, ką mergytės pasižadėjo vykdyti per tą laiką kol meilė dar neatkeliavusi biggrin.gif

1. keičiam darbą
2. kažką sportuojam
3. metam rūkyti
4. Einam į kokius nors kursus- kas į vairavimo, kas į kalbų ir t.t.
5. lankomės dažniau kokiuose nors renginiuose? mastau.gif gi namie sėdint niekas neišvys tokių talentų lotuliukas.gif
6. padarom meetą ir aptariam tolimesnę keitimosi strategiją yahoo.gif
7. Gal dar pro parduotuves prasinešam- atnaujinam garderobą. Neisim juk į renginius senais džinsais lotuliukas.gif
8. Kiekvieną dieną praktikuojam pozityvizmą ir nenustojam šypsotis :biggrin: (bo niekada negali žinoti, kas įsimylės tavo šypseną bigsmile.gif )
9. Surengt koncertėlį,kad abzoryte parodytų ka išmoko gitaros kursuose :biggrin: bigsmile.gif
10. Domėtis kuria nors sritimi. lotuliukas.gif
11. Nebeatidėlioti ir pradėti įgyvendinti didžiuosius savo svajonių sąrašus! yess.gif
12. Pradėti eiti anksčiau miegoti, kad būtume žvalios, malonios, besišypsančios, pailsėjusios ir švyytinčios flirt.gif
13. Nustoti galvoti apie praeitį! blink.gif

Tobulėjimui ribų nėra, sąrašiuką dar praplėsim thumbup.gif
Taigi nauja tema, kad tapti dar nuostabesnėm nail.gif

O meilė ateis.. Pro tokias nepakartojamas ji negali praeiti pro šalį drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šaunuolė, vienoj vietoj viskas - daug aiškiau bigsmile.gif

pagalvojau...gerai, kad mest rūkyt nereikės... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu man pro parduotuves prasinešti ne taip svarbu buvo lotuliukas.gif Bo pusę spintos nepaliesta guli ax.gif Bet nieko, aš palaikysiu keitimosi akciją urmu ir dar kartą prasinešiu pro parduotuves drinks_cheers.gif

Beje, šį šeštadienį einu į kirpyklą nail.gif:
Atsakyti
kaip fainai - aš vis neprisiruošiu... blush2.gif
Atsakyti
abzoryte, šaunuolė thumbup.gif

temos kuo toliau, tuo greičiau pildosi ir optmistiškėja bigsmile.gif
Atsakyti
Ale merginos ar pastebėjote kokie mūsų reitingai aukšti? biggrin.gif Turbūt Viesulo šaika vis dažniau pradėjo čia lankytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Praeitos temos peržiūrų skaičius: 6993 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 29, 17:36)
abzoryte, šaunuolė thumbup.gif

temos kuo toliau, tuo greičiau pildosi ir optmistiškėja bigsmile.gif

Super thumbup.gif tik nezinau kaip bus su rukymu blush2.gif ax.gif ax.gif

Tai kaip del meeto?
Atsakyti
Taigi su meetu viskas aišku, kitą šeštadienį, rugsėjo 8 d., 16-17 val. Vilniuje smile.gif

Vietai išrinkti turime pusantros savaitės 4u.gif

P.S. D&G, nesuk sau galvos dėl to 3 punkto, jei jis nekliudo ateiti tavo meilei 4u.gif
Aš jį įtraukiau tik todėl, kad man dažniausiai patinka nerūkantys bernai biggrin.gif Todėl man tai jau yra trikdis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 29 rugpjūčio 2007 - 16:52
ujej,
saraselis gerai, kad vietoj, as jo ir nebuvau viso isiminti spejus..
dabar galvoju kaip cia kuo uoliau vykdyti...
ko tai spaskutinio dar nesiseka unsure.gif pradeti vykdyti, bet manau po savaiteles kitos, kai uzimtumas isaugs trigubai, galesiu liuosiai nebegalvoti apie praeiti, nes dabartis uzims prota.

o is kur tokie skaiciai? cia paie tuos, kuriuos abrozyte pateikei, kiek musu tema perziureta..
tampam populiarios blink.gif
Atsakyti
Tie skaičiai matosi prie kiekvienos temos kai ateini į kertelę sielai 4u.gif Aš irgi tik dabar netyčia pastebėjau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 29, 17:42)
Ale merginos ar pastebėjote kokie mūsų reitingai aukšti? biggrin.gif Turbūt Viesulo šaika vis dažniau pradėjo čia lankytis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Praeitos temos peržiūrų skaičius: 6993  blink.gif

Ohoho kokios mes populiarios, man atrodo Viesulas nori paskubinti ivykius, kad sukurtume tema Meile jau atejo smile.gif
Atsakyti
Įdomu jis šiuo metu nežaksi kur nors alutį begurkšnodamas lotuliukas.gif
Atsakyti