Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 29, 20:27)
Kaip man patinka laukti visokiu susitikimu tokiu biggrin.gif biggrin.gif Kaip kokia paaugle jauciuosi  doh.gif  Bet faina  wub.gif  wub.gif

pavyyyydžiu blush2.gif
wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Xingute @ 2007 08 29, 20:30)
Nebuvo atejusi  schmoll.gif tik tie vadinami trumpalaikiai susizavejimai, grazios ir romantisko svajones, trumpalaikes draugystes, kurios taip ir neisaugo i grazia ir nuostabia meile apie kuria  raso knygose ir zmones kalba. Todel taip pesimistiskai  unsure.gif

hmm...bet vistiek reik tikėt, kad ateis 4u.gif gal dar jaunutė esi blush2.gif
o vat pagal nelaukimo teoriją, tai meilė būtent pas nelaukiančius ir nesitikinčius ateina g.gif ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, tuoj per tv3 rodys apie merginas išgyvenusias išsiskyrimų pragarą (apie tas kurios ves laidą "sudaužytų širdžių klubas" 4u.gif Pasižiūrim cool.gif
Atsakyti
niu einu ir aš įsijungsiu, tikiuosi dar nepraleidau rolleyes.gif
Atsakyti
Jau truputį praleidai 4u.gif Beliko tik Skaivos istorija ax.gif
Ale gerai viena pasakė... Būna akimirkų, kai rodos žemė slysta iš po kojų.. Bet net ir tai praeina... 4u.gif
Atsakyti
nu jo, tik apie Skaivą pamačiau... o ką apie kitas rodė? bigsmile.gif kokia ten Renatos istorija?vyras ją paliko ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 29, 21:01)
pavyyyydžiu blush2.gif
wub.gif
Papildyta:
hmm...bet vistiek reik tikėt, kad ateis 4u.gif  gal dar jaunutė esi blush2.gif
o vat pagal nelaukimo teoriją, tai meilė būtent pas nelaukiančius ir nesitikinčius ateina g.gif  ax.gif

Gal kur nors giliai giliai giliai sirdeleje ir tikiu, bet labai jau nesijaucia to rolleyes.gif Deja nelabai jau ir jauna verysad.gif -niolika jau tikrai nebeturiu verysad.gif o taip noretusi tu laiku rolleyes.gif biggrin.gif Bet kaip rase abzoryte pirmoje zinute, viename is punktu: reikia nustoti galvoti apie praeiti, taigi jau stengiuosi si punkta vykdyti ir ziureti tik i dabarti ir ateiti rolleyes.gif
Atsakyti
Bet kaip rase abzoryte pirmoje zinute, viename is punktu: reikia nustoti galvoti apie praeiti, taigi jau stengiuosi si punkta vykdyti ir ziureti tik i dabarti ir ateiti rolleyes.gif
[/quote]

Buten, abzorytes sarasiukas superinis, pamatysi, mes cia ir pasiguodziam ir pasidziaugiam ir t.t...kazkaip geru emociju pasikraunu uzejus cia ax.gif

Beje siandien pradeda rodyt ta nauja seriala 22.30 perl LNK su tvarijonaite...grazi moteris-baltai pavydziu...tik kazkaip susidaro nuomone kad protelio ne kazka...nors gal klystu ziuresim kaip aktoriniai sugebejimai mirksiukas.gif
Atsakyti
aga, aš irgi čia užėjusi pasikraunu 4u.gif
Beje, jei kokia geneali mintis šaus į galvą - sąrašiuką būtinai pildom! biggrin.gif Reikia juk vienoms iš kitų mokytis šiuo tilteliu beinant, kad kartais nenukristumėm bigsmile.gif

D&G, labai gerai kad priminei apie tą serialą, reikės pažiūrėti ax.gif

emmute, Renatos vyrą tai į kalėjimą uždarė. Daug nepasakojo apie jį.. Tik kalbėjo apie tai, koks jai buvo sunkus laikotarpis.. o dabar jau atsigavusi 4u.gif

ech, reikės pažiūrėti tą laidą kai rodys blush2.gif

O aš jau baigiu savo CV suregzti.. kaip visada paskutinei nakčiai atidėjau doh.gif nepasveikstu nuo studentiškų laikų lotuliukas.gif

Ale judu link 1 punkto įgyvendinimo biggrin.gif Nors ir lėtais žingsniukais ax.gif
Atsakyti
kažkaip ramu čia šiandien.....

skaičiau rašėt apie tą mėnulio įtaką, tai man irgi paskutinės dienos buvo tragiškos verysad.gif doh.gif turbūt mėnulis kaltas. o dabar tai dar sirguliuoju biškutį, tai sėdžiu su pūsle šildausi kojas biggrin.gif ir gurkšnoju šiltą arbatėlę rolleyes.gif
Atsakyti
aga.. ramu..
kaži kur GV išsitrenkusi mastau.gif kiba rusas išsiviliojo lotuliukas.gif

o tu emmute tai arbatėlių daug daug daug gerk! kad visos bacilos pabėgtų 4u.gif
o čia tau pyragėlis prie arbatytės birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 29 rugpjūčio 2007 - 20:59

Beje siandien pradeda rodyt ta nauja seriala 22.30 perl LNK su tvarijonaite...grazi moteris-baltai pavydziu...tik kazkaip susidaro nuomone kad protelio ne kazka...nors gal klystu ziuresim kaip aktoriniai sugebejimai mirksiukas.gif
[/quote]

As tai jauciu nelabai jau sulauksiu to filmo, tuoj va nusiplausiu nuo veido visas zoleliu "bjaurastis" ir minsiu miegucio, kad ryt zvali ir geros nuotaikos i darba keliauciau, nes oi kaip sunku buna keltis ryte doh.gif

Parasykite ispudzius, kas ziures ta seriala, ar verta bus ji isviso ziureti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 29, 20:56)
kažkaip ramu čia šiandien.....

skaičiau rašėt apie tą mėnulio įtaką, tai man irgi paskutinės dienos buvo tragiškos  verysad.gif  doh.gif  turbūt mėnulis kaltas. o dabar tai dar sirguliuoju biškutį, tai sėdžiu su pūsle šildausi kojas biggrin.gif  ir gurkšnoju šiltą arbatėlę rolleyes.gif

ale tikrai ziurek gydykis smile.gif

mano ex'as nereaguoja i mano ilga laiska.. blink.gif .. blin, kas per kadras buvo g.gif .. gerai, kad ir uzsibaige viskas be dideliu pasekmiu... fe... schmoll.gif
Atsakyti