Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 30, 11:22)
Na gal kazka gero susidelios  4u.gif  Nepamenu tavo situacijos...kaip yra? ar noretum, kad susideliotu i geraja puse?

giliai sirdelej labai noreciau.. protas sako, kad nereikia man su juo besusideti, nebent jis detu pastangas ir keistusi..
bet apie tai apskritai galvoti yra absurdas..
nebent keistu darba..
g.gif
Atsakyti
Na tuomet gal neabejok visai...nes su tuo vyru keitimusi - tai vargu ar jie pasikeicia....maniskis 2 metus ta bande daryti doh.gif
Papildyta:
Ko mergaites nepietaujat??? smile.gif Susirinkusios beveik visos biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai pietausiu tik apie 2 val įtariu.. Bo čia tauškiu, o būtinai reik darbą vieną užbaigti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 30, 11:32)
Na tuomet gal neabejok visai...nes su tuo vyru keitimusi - tai vargu ar jie pasikeicia....maniskis 2 metus ta bande daryti doh.gif
Papildyta:
Ko mergaites nepietaujat??? smile.gif  Susirinkusios beveik visos biggrin.gif

na tas keitimasis butu susijes tik su nuovargio nugalejimu. daugiau nieko keisti jam nereikia smile.gif viskas yra puiku mirksiukas.gif
bet tam reiktu tieisog ismokti atsiriboti nuo darbo grizus namo, nuo visu ten kylanciu problemu ir pan. arba ji keisti. keisti i toki, kuriame jaustumeisi geriau.
pati pamenu kai pries pora metu isejau is darbo, kuri dirbau 3 metus, ir nuo kurio man buvo visiska emocine krize, absoliutus issekimas ir pan. nes nemokejau saves tausoti.. manau jam tokia pati stadija, nes jis idealistas ir maksimalistas. as ismokau grizus is darbo gyventi. o anksciau irgi dirbau, galvojau, rebusus sprendziau.. bet cia su laiku ateina ir kai jau matai, kad kitaip elemetnraiai isprotesi...
bet bus kaip bus.. kai reiks spresti ta akimirka, elgsiuo staip kaip man sakys ir prota sir sirdis.
pati esu neprognozuojama kartais.. g.gif
Papildyta:
o del pietu- kazkaip nenoriu valgyti, jau kelinta diena.. ci aman kai stresa sbuna, as visada jauciuosi soti...
gal ir negerai, bet nekisiu gi per prievarta.. varskyciu privalgiau atsinesus, iki vakaro pakaks..
unsure.gif
Atsakyti
Abzoryte, jokiu verkslenimu,kaip buvo taip buvo, ne tau cia liudet, jis tegu susimasto ka prarado, taip ivyko vadinasi taip turejo buti...

Vilte, cia ir apetitas praejes visoms biggrin.gif nors as einu uzkasiu..

Skaniu pietu

Myliu_Ryga, nelabai suprantu tavo istorijos, gal nedaskaiciau? bet jeigi jis atrase tai siandien tavo diena sauletesne.. 4u.gif thumbup.gif

Kurgi dingus GV? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 30, 11:35)
Aš tai pietausiu tik apie 2 val įtariu.. Bo čia tauškiu, o būtinai reik darbą vieną užbaigti  doh.gif  lotuliukas.gif

sekmes uzbaigti!
tereikia tik prisesti ir tuoj viska padarysi smile.gif
gi tu pas mum saunuole!
mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 30, 11:50)

Myliu_Ryga, nelabai suprantu tavo istorijos, gal nedaskaiciau? bet jeigi jis atrase tai siandien tavo diena sauletesne.. 4u.gif  thumbup.gif

ai, pati nebesuprantu....
schmoll.gif
bet diena sualetesne ax.gif
Atsakyti
niu jau aš tai tikrai pietausiu essen.gif nėr čia ko biggrin.gif
kai šalčiau aš apetitu nesiskundžiu, beto šiandien jau geriau jaučiuos ax.gif
Atsakyti
As jau papietavau, bet kazkaip negerai dabar jauciuosi verysad.gif Apskritai paskutiniu metu taip sumazejo noras valgyti, bet nauda bent is to yra, kad savo pilvuka susimazinau, greitai tikiuosi isviso neliks rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai jau stengiuosi noriu - nenoriu pavalgyti... o tai jau vis nešu ir nešu rūbus siaurinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Xingute @ 2007 08 30, 11:59)
As jau papietavau, bet kazkaip negerai dabar jauciuosi  verysad.gif  Apskritai paskutiniu metu taip sumazejo noras valgyti, bet nauda bent is to yra, kad savo pilvuka susimazinau, greitai tikiuosi isviso neliks  rolleyes.gif

man ir is to nevalgymo vienas dziaugsmas- kad pilvo jau neber...
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 30, 12:11)
Aš tai jau stengiuosi noriu - nenoriu pavalgyti... o

geras poziuris thumbup.gif
nes as savo nevalgymu problemu su skrandziu ir zarnynu turejau ir turiu.. bet kodel nepasimokau.. ne pati nebesuprantu.,.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 08 30, 13:36)
man ir is to nevalgymo vienas dziaugsmas- kad pilvo jau neber...
smile.gif

Bet svarbiausia nepadauginti, nes paskui prilips pilvas prie nugaros ir atrodysime kaip anoreksikes doh.gif
Man vienas toks draugas sake ( kai as del svorio verkslenau) : "Vyrai ne sunis ant kaulu nepuola " biggrin.gif Tada vel drasiai bandele sukirtau, bet dabar jau kuri laika kazkaip prisilaikai visu tu saldumynu, tik kai labai jau blogai buna tai nusiperku ledu ar sokolado ir sukemsu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 30, 12:11)
Aš tai jau stengiuosi noriu - nenoriu pavalgyti... o tai jau vis nešu ir nešu rūbus siaurinti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man tas pats doh.gif doh.gif
Atsakyti