QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 30, 11:32)
Na tuomet gal neabejok visai...nes su tuo vyru keitimusi - tai vargu ar jie pasikeicia....maniskis 2 metus ta bande daryti
Papildyta:
Ko mergaites nepietaujat???

Susirinkusios beveik visos
na tas keitimasis butu susijes tik su nuovargio nugalejimu. daugiau nieko keisti jam nereikia

viskas yra puiku
bet tam reiktu tieisog ismokti atsiriboti nuo darbo grizus namo, nuo visu ten kylanciu problemu ir pan. arba ji keisti. keisti i toki, kuriame jaustumeisi geriau.
pati pamenu kai pries pora metu isejau is darbo, kuri dirbau 3 metus, ir nuo kurio man buvo visiska emocine krize, absoliutus issekimas ir pan. nes nemokejau saves tausoti.. manau jam tokia pati stadija, nes jis idealistas ir maksimalistas. as ismokau grizus is darbo gyventi. o anksciau irgi dirbau, galvojau, rebusus sprendziau.. bet cia su laiku ateina ir kai jau matai, kad kitaip elemetnraiai isprotesi...
bet bus kaip bus.. kai reiks spresti ta akimirka, elgsiuo staip kaip man sakys ir prota sir sirdis.
pati esu neprognozuojama kartais..
Papildyta:
o del pietu- kazkaip nenoriu valgyti, jau kelinta diena.. ci aman kai stresa sbuna, as visada jauciuosi soti...
gal ir negerai, bet nekisiu gi per prievarta.. varskyciu privalgiau atsinesus, iki vakaro pakaks..
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo)
Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo.Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.