Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Na as visad buvau tokia nedrasi mergaite.... blush2.gif tai man su tuom reikia kovoti...
Klata baime - kad nemoku bendrauti su visais zmonemis, ypac vyresniai uz mane...kad neturiu ka idomaus pasakyti ir pan.

PAkovoti galiu tik uz vaika ir siaip uz save pakovojau, kai vyra isvariau tongue.gif tongue.gif tongue.gif Reikia tobuleti toliau!!
Papildyta:
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 08 30, 10:36)
uj...
tai as ryskiaiprisisaukiau santykiu baigti  verysad.gif
as gi irgi baile tuo atzvilgiu, vis atrode, ar tikrai viskas taip gerai kaip yra..
ir zinote paciomis geriausiomis akimirkomis kaip kokia ugnis plusteledavo i smegenis mintis- kad tai paskutine grazi akimirka musu santykiuose...
ir pagaliau atejo...
sulaukiau...
tik ko tais per sunku dabar..
doh.gif

Taip ir rasoma knygose..kad moterys daznai prisisaukia tokius dalykus...buvo pavyzdis kai zmona bijojo, jog vyras susiras meiluze ir neilgai trukus gavo pasiulyma skirtis, nes vyriskis rado kita...
Atsakyti
Nenueisiu šiandien į jokį filmą! doh.gif Bo kiti planai išdygo.. Ale dzin, nenumirsiu aš dėl tų 6 Lt biggrin.gif

Ryga, pasiskaityk Brigita Džons thumbup.gif Šiandien pat marš į knygyną! Nagi kiek aš kartų tai dar kartosiu doh.gif lotuliukas.gif

Bliamba ir vėl matau kaip ta prisijungė online doh.gif O ir jis žinoma yra..
Negaliu pakęsti tokių veidmainių kaip ji... Trynės trynės į draugus, o paskui ups sorry, bet aš įsimylėjau tą kurį tu myli lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tikiuosi gyvenime neteks man jos sutikti daugiau niekada...

Vienu žodžiu, einu geriau padirbsiu, nei suksiu sau galvą kaip jie ten viens kitam meilę prisiekinėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 30, 10:47)

Negaliu pakęsti tokių veidmainių kaip ji... Trynės trynės į draugus, o paskui ups sorry, bet aš įsimylėjau tą kurį tu myli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Tikiuosi gyvenime neteks man jos sutikti daugiau niekada...

O kaip? ji buvo tavo pazystama? ir per tave susipazinu su juo???
Atsakyti
la abzoryte kaip ten jinai?drauge tavo buvo ar kaip? g.gif
Atsakyti
ji buvo mūsų abiejų pažystama..... žinoma labiau stengėsi su manimi bendrauti labiau...
ai vienu žodžiu.... doh.gif būčiau namie, mielai paverkčiau... nes jaučiu kaip gerklėje tas gniužulas jau smaugia.. bet darbe tikrai neverksiu.. aš jau stipri...

kažkada kažkas pasakė, kad moteriško solidarumo NĖRA. Yra tik vyriškas solidarumas.
Absoliuti tiesa...
Aš taip nebūčiau pasielgusi. Ir net nepasielgiau. Kažkada mane bandė nukabinti draugės buvęs, aš jam iš karto pasakiau, aš neketinu prarasti draugystės su ja ir nieko tarp mūsų niekada nebus.

Na ok, ji man nebuvo pati geriausia draugė, bet vistiek gi žinojo mano jausmus jam. Gi bendravom kažkiek. Pati kviesdavosi mane vis į svečius, bet aš nesileisdavau, nes man ji nelabai įdomi. Kartais pachatindavau su ja, bet max pusvalandį, nes pažystu žmonių daug įdomesnių nei ji. Na tiesiog ji kitokia nei aš, o aš kitokia nei ji smile.gif Ji neturi to ką turiu aš, o aš ir nenoriu turėti to, ką turi ji lotuliukas.gif

Ai velniop... Bet moterimis pasitikėti neįmanoma lygiai taip pat kaip ir vyrais biggrin.gif Taigi pasitikėti gali tik pačiu savimi 4u.gif
Atsakyti
Abzoryte, kas čia dabar?!!! Žaizdų draskymo valandėlė? na kam taip...
Ji yra ne tokia kaip tu, pati taip sakei. TU NEISPASAKYTAI DAUG KARTU GERESNĖ!!!
Atsakyti
aisku kad geresnė biggrin.gif ir net ne vienu aspektu lotuliukas.gif
O jei ji ir turi kažką geresnio nei aš, tai net nenorėčiau mainytis lotuliukas.gif

Vienu žodžiu nesuku jau sau galvos irnesakyk.gif Čia tik akimirkai debesis užėjo doh.gif Turiu daug įdomesnių dalykų, nei galvoti apie ją thumbup.gif

Vienu žodžiu gyvenimas yra gražus drinks_cheers.gif
Atsakyti
nak agi, negaliu nepasidalinti..
sulaukiau atsakymo i savo ilga laiska..
bigsmile.gif
parase, kad kol kas negali atsakyti issamiai i mano klausimus, nes pats viska deliojasi. parase, jei mane paguos, tai jis irgi blogai jauciasi ir nebesuvokia kas su juo vyksta...

mergaites, as sadiste, bet perskaicius laiska, man akimirksniu pagerejo, nes jam taip pat blogai kaip ir man ax.gif
pagloste savimeile.. o kaip bus taip...
dabar jau ramiau gerokai unsure.gif

abzoryte, menkysta ji, ta tavo pazistama! as ir laikausi taktikos- su buvusiuoju esamuoju ar kokiu ten drauges vaikinu- jokiu santykiu- nebent draugiski, bet ir ai nelabai mirksiukas.gif
Atsakyti
na, paskaičius čia neatrodo, kad būtumėt kas nors nedrąsi ar kukli, man net pačiai daugiau pasitikėjimo savimi atsiranda čia pabuvojus ax.gif nes aš tai turbūt kuklumo įsikūnijimas blush2.gif doh.gif

žodžiu, 16 punktas man būtų laaaaabai į naudą bigsmile.gif tik kaip jį įgyvendinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 08 30, 11:19)
nes pats viska deliojasi. parase, jei mane paguos, tai jis irgi blogai jauciasi ir nebesuvokia kas su juo vyksta...

Na gal kazka gero susidelios 4u.gif Nepamenu tavo situacijos...kaip yra? ar noretum, kad susideliotu i geraja puse?
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 30, 12:20)
na, paskaičius čia neatrodo, kad būtumėt kas nors nedrąsi ar kukli, man net pačiai daugiau pasitikėjimo savimi atsiranda čia pabuvojus ax.gif  nes aš tai turbūt kuklumo įsikūnijimas blush2.gif  doh.gif

žodžiu, 16 punktas man būtų laaaaabai į naudą bigsmile.gif  tik kaip jį įgyvendinti g.gif

ir man bus turbūt sunkiausia šitą punktą įvykdyt.. rolleyes.gif
Atsakyti
na va, myliu_Ryga, sulaukei bigsmile.gif

ir ne viena tu tokia sadistė, aš irgi norėjau žinoti, kad ir jam sunku, bet tai ir nežinojau kaip ten yra.... verysad.gif
Atsakyti