Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

geriu geriu... o už pyragėlį tai labai ačiūūūū 4u.gif wub.gif vat to man ir trūksta dabar, viską, ką radau saldaus namie suvartojau dieną blush2.gif

aha, GV tai turbūt kokiam pasimatyme biggrin.gif jei ne rusas tai dar kas nors pasikvietė, kažkaip man pasirodė, kad gerbėjų jai netrūksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Xingute @ 2007 08 29, 22:07)
As tai jauciu nelabai jau sulauksiu to filmo, tuoj va nusiplausiu nuo veido visas zoleliu "bjaurastis" ir minsiu miegucio, kad ryt zvali ir geros nuotaikos i darba keliauciau, nes oi kaip sunku buna keltis ryte doh.gif

Oi Xingute kaip tave suprantu biggrin.gif Nieko nėra baisiau kaip ryte keltis lotuliukas.gif

QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 08 29, 22:10)
mano ex'as nereaguoja i mano ilga laiska..  blink.gif .. blin, kas per kadras buvo g.gif .. gerai, kad ir uzsibaige viskas be dideliu pasekmiu... fe...  schmoll.gif

gal dar sureaguos.. neskubink įvykių... bet nesukelk sau labai daug lūkesčių...
į mano dėmesį jis irgi galiausiai nereagavo.. bet skaudžiausia tai, kad pirmiausia jis buvo man pats pats geriausias draugas... o net nepasiteirauja kaip aš... net neįdomu kaip gyvenu... juk aš neketinau ir neketinu griauti jo asmeninio gyvenimo.. jei jau pasirinko kitą kelią tai pasirinko.. gerbiu jo sprendimą.. bet juk buvo brangus žmogus.. kaip galima išmesti jį iš savo gyvenimo lyg seną žaislą... sad.gif
dėl to liūdna labiausiai... bet nepykstu ant jo.. yra kaip yra.. jei jam taip ramiau.. tebūnie.. aš jau susitaikiau su tuo, kad aš jam niekas...
o dabar laikas vykdyti punktus, keisti save, keisti savo gyvenimą ir kurti sąlygas savo širdelei pamilti dar kartą.. 4u.gif juk kažkam tikrai reikia to, ką turime mes... o galbūt to, ką turėsime pasikeitusios blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(emmute @ 2007 08 29, 22:10)
aha, GV tai turbūt kokiam pasimatyme biggrin.gif jei ne rusas tai dar kas nors pasikvietė, kažkaip man pasirodė, kad gerbėjų jai netrūksta g.gif

aš irgi manau, kad jai dėmesio netrūksta thumbup.gif
GV, laukiam visų smulkmenų nail.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 29, 21:58)
aga.. ramu..
kaži kur GV išsitrenkusi mastau.gif kiba rusas išsiviliojo  lotuliukas.gif

QUOTE(emmute @ 2007 08 29, 22:10)

Labukas. Va ir GV hi.gif bigsmile.gif Smagu, kad prisimenat thumbup.gif
Buvau grožio salone ir turkiškoje pirtyje su drauge nail.gif Pasilepinom moteriškai lotuliukas.gif Jokiais pasimatymais man nekvepia. Gerbėjų man netrūksta, bet va žmogaus kuris į mane rimtai žiūrėtų nėra. Ilgainiui visiems patampu geriausia drauge. Rusas aplankė mane darbe, o tuo metu labai linksmai bendravau su vienu klientu... tai užpavydėjo truputį lotuliukas.gif Skaitau apie marsiečius ir veneros gyventojas- super knyga, labai daug man patinkančių patarimų radau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 29, 22:24)
...bet skaudžiausia tai, kad pirmiausia jis buvo man pats pats geriausias draugas... o net nepasiteirauja kaip aš... net neįdomu kaip gyvenu... juk aš neketinau ir neketinu griauti jo asmeninio gyvenimo.. jei jau pasirinko kitą kelią tai pasirinko.. gerbiu jo sprendimą.. bet juk buvo brangus žmogus.. kaip galima išmesti jį iš savo gyvenimo lyg seną žaislą... sad.gif
dėl to liūdna labiausiai...

ir man tas pats... verysad.gif
nu neišneša mano smegeninė kaip taip galima verysad.gif
kaip įmanoma taip pasielgt su žmogum, vieną dieną paima ir išmeta iš savo gyvenimo... na tebūnie, bet kaip įmanoma gyvent pačiam su tuo, žinant, kad kažką nuskriaudei, įskaudinai, pamynei....
Atsakyti
Vau! Koks super vakarėlis nail.gif
Sakiau, kad knyga gerulė drinks_cheers.gif

Prasidėjo serialas per LNK cool.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 29, 21:24)

gal dar sureaguos.. neskubink įvykių... bet nesukelk sau labai daug lūkesčių...

jo.. vyrams gi daugiau reikia laiko, kad viska suvokt..
g.gif
bet as jau nusiteikiau blogiausiam.. tad dekui uz palaikyma, nebekvarsinsiu jumi galvos.. 4u.gif

ojoj.. vyru demesy gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 29, 22:29)
Labukas. Va ir GV  hi.gif  bigsmile.gif Smagu, kad prisimenat  thumbup.gif

oooo bigsmile.gif vilką minim, vilkas čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 29, 21:06)
Mergaitės, tuoj per tv3 rodys apie merginas išgyvenusias išsiskyrimų pragarą (apie tas kurios ves laidą "sudaužytų širdžių klubas"  4u.gif  Pasižiūrim  cool.gif

Televizorius sugedo doh.gif Likau be serialų, laidų, realybės šou ir kitokių laiko gaišimo būdų. Vis ruošiuosi nešti į taisyklą, bet laiko nerandu. tongue.gif

QUOTE(emmute @ 2007 08 29, 21:56)
o dabar tai dar sirguliuoju biškutį, tai sėdžiu su pūsle šildausi kojas biggrin.gif  ir gurkšnoju šiltą arbatėlę rolleyes.gif

Sveik emmute 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 29, 22:24)
aš irgi manau, kad jai dėmesio netrūksta  thumbup.gif
GV, laukiam visų smulkmenų nail.gif

Dėmesio netrūksta, bet kas man iš to dėmesio kai tikros meilės nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 29, 22:35)
Sveik emmute  4u.gif  biggrin.gif

ačiū už palaikymą bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 29, 22:31)
ir man tas pats... verysad.gif
nu neišneša mano smegeninė kaip taip galima  verysad.gif
kaip įmanoma taip pasielgt su žmogum, vieną dieną paima ir išmeta iš savo gyvenimo... na tebūnie, bet kaip įmanoma gyvent pačiam su tuo, žinant, kad kažką nuskriaudei, įskaudinai, pamynei....

atsiriboja, nes nenori skaudinti.. nenori suteikti bereikalingų vilčių... tik tiek kad aš netgi po visko stengiausi bendrauti labai draugiškai.. ale vistiek stūmė ir nustūmė..

bet aš tai nekaltinu.. ir negalvoju taip kaip tu, kad jis mane nuskriaudė, įskaudino, pamynė.. jis man nieko blogo nepadarė.. ar kaltas žmogus tuo, kad turi savo svajonių, kuriose tu toks koks esi tiesiog nederi.. aš mąstau taip: džiaugiuosi kad tą žmogų apskritai pažinojau.. džiaugiuosi kad dėka jo aš tapau kitokia.. ir džiaugiuosi, kad dėka to, kad jis mane paliko aš keičiuosi ir bręstu daug greičiau nei tai būtų vykę įprastame gyvenime..
atsitiko taip kaip atsitiko.. turbūt reikėjo kad taip atsitiktų... svarbiausia išmokti nukreipti savo skausmą kaip naudą sau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 29, 22:34)
oooo bigsmile.gif  vilką minim, vilkas čia  biggrin.gif

Pajaučiau, kad mane minit, todėl ir prisistačiau smile.gif Telepatija tokius dalykus vadinu lotuliukas.gif Bet va valgyti noriu kaip tikras vilkas lotuliukas.gif Emmute pasidalyk pyragėliu- labai noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 29, 22:41)
Pajaučiau, kad mane minit, todėl ir prisistačiau  smile.gif Telepatija tokius dalykus vadinu  lotuliukas.gif Bet va valgyti noriu kaip tikras vilkas  lotuliukas.gif Emmute pasidalyk pyragėliu- labai noriu  ax.gif

biggrin.gif
nu gerai, kad jau padedat man sveikti tai duodu atsikąst kartelį birthday.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 29, 22:38)
atsiriboja, nes nenori skaudinti.. nenori suteikti bereikalingų vilčių... tik tiek kad aš netgi po visko stengiausi bendrauti labai draugiškai.. ale vistiek stūmė ir nustūmė..

bet aš tai nekaltinu.. ir negalvoju taip kaip tu, kad jis mane nuskriaudė, įskaudino, pamynė.. jis man nieko blogo nepadarė.. ar kaltas žmogus tuo, kad turi savo svajonių, kuriose tu toks koks esi tiesiog nederi.. aš mąstau taip: džiaugiuosi kad tą žmogų apskritai pažinojau.. džiaugiuosi kad dėka jo aš tapau kitokia.. ir džiaugiuosi, kad dėka to, kad jis mane paliko aš keičiuosi ir bręstu daug greičiau nei tai būtų vykę įprastame gyvenime..
atsitiko taip kaip atsitiko.. turbūt reikėjo kad taip atsitiktų... svarbiausia išmokti nukreipti savo skausmą kaip naudą sau...  4u.gif

na ir aš norėjau bendrauti bent jau draugiškai, ir nieko nereikalavau daugiau....

o kaltinti, na nežinau...bet giliai širdyje jaučiu nuoskaudą blush2.gif o kaip nejausti? nežinau, labai puiku, kad taip iš tikrųjų galvoji, apskritai manau puikus žmogus esi, rodos jau rašiau, jog išvis neįsivaizduoju kaip galima tokio nemylėt blush2.gif bet na nežinau, gal man per daug žadėjo, gal per daug pati buvau įtikėjus pažadais ir planais ir neįsivaizdavau, kad vieną dieną galima imt ir viską nutraukt ir gyvent lyg niekur nieko...jis gyvena unsure.gif
aišku pagalvoju ir tokį dalyką, kad galbūt tai ne pats blogiausias variantas, būtų dar blogiau jei paliktų su vaikiuku ar nėsčią, ar vestuvių išvakarėse... doh.gif
Atsakyti