Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 13:29)
Aš tuoj numirsiu iš juoko  lotuliukas.gif  swoon.gif
Bliamba įvykiai nerealūs vyksta mano gyvenime  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ryt einu į pokalbį dėl darbo, ale pasiūlymas atėjo per pažintį bare  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  yahoo.gif
Papildyta:
Vilte console.gif
Neturiu vaikučių.. Bet iš bendro išprusimo bandau suvokti, kad svarbiausia tik nenuteikinėti prieš.. kas buvo, tai buvo, bet tu savo gražiais pasakojimais gali dar šiek tiek užglaistyti jo prisiminimus  4u.gif

Abzoryte, super!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O del vaikucio, tai tikrai turbut reikia kuo daugiau geru dalyku pasakoti apie teti, kad nors kiek uzglaistyti viska
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 14:29)
Ryt einu į pokalbį dėl darbo, ale pasiūlymas atėjo per pažintį bare  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  yahoo.gif
[

Ei, nerealu!!! thumbup.gif varyk taip ir toliau!
o mano fronte toje srityje dabar tyluma.. velnias.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 14:29)
Aš tuoj numirsiu iš juoko  lotuliukas.gif  swoon.gif
Bliamba įvykiai nerealūs vyksta mano gyvenime  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Abzoryte nu didziausi sveikinimai ir aisku sekmes ryt, parodyk jiems ka sugebi, apzavek, kad negaletu atsistebeti mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Abzoryt, šaunuolė thumbup.gif
spausiu kumsčius ir lauksim naujienų bigsmile.gif
Atsakyti
Vilte, o aš nemanau kad reikia glaistyti tėčio paveikslą šviesiom spalvom. Juk jis pats kuria santykį su savo vaiku. Tu kuri savąjį. Paaugęs Tomukas pats atsirinks - juk jei aiškinsi, koks tėtis super, o jis matys, kad nė velnio ne super, sugalvos kad meluoti yra geras dalykas. Todėl gali pats pradėti meluoti tau - na, jei neduok dieve kokia auklėtoja uždroš ar kažką.. Aš dukters santykius su tėčiu palikau tėčiui. Ką sukurs, tą turės. Kartais pupa paklausia, ar aš myliu jos tėtį.. Norisi į krūmus dėtis unsure.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės 4u.gif Ale sritis man būtų totaliai nauja doh.gif O gal ir gerai toks perversmas gyvenime bigsmile.gif
Atsakyti
Aš sau sakau, kad visi perversmai gyvenime yra į gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 03, 15:47)
Aš sau sakau, kad visi perversmai gyvenime yra į gera  4u.gif

tikrai taip bigsmile.gif
Atsakyti
A, tas tai jo bigsmile.gif Aš sau pasakiau kad šiandien nuostabi diena ir akurat! Ji iš tikrųjų tokia bigsmile.gif Fantastika thumbup.gif Tai tikrai veikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 16:08)
A, tas tai jo  bigsmile.gif  Aš sau pasakiau kad šiandien nuostabi diena ir akurat! Ji iš tikrųjų tokia  bigsmile.gif  Fantastika  thumbup.gif  Tai tikrai veikia  drinks_cheers.gif

reiks ir man sita buda isbandyti biggrin.gif, gal irgi pades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 16:08)
A, tas tai jo  bigsmile.gif  Aš sau pasakiau kad šiandien nuostabi diena ir akurat! Ji iš tikrųjų tokia  bigsmile.gif  Fantastika  thumbup.gif  Tai tikrai veikia  drinks_cheers.gif

As tai pasakiau, atsibudus, kad bus nuostabi diena ir nieko panasaus schmoll.gif na bet gal dar ne vakaras..Sveikinu abzoryte drinks_cheers.gif -visiskai pakeisti darbo sriti tikrai naudinga-ypac sunkiu metu-maziau laiko turesi galvoti.
Atsakyti
beje, ne i tema cia paklausiu-skaiciau dxijos postus ir kilo mintis paklausti jusu-ar nebandet niekas daugiau eiti pas psichologa? Idomu kokia patirtis ? gal verta?
Atsakyti