O dėl to nusiteikimo powepuff, tai ne tik nuo rytinio pasakymo priklauso
Mačiau yra temelė Psichologas, va ten manau tau atsakytų
O šiaip tai manau, geriausi psichologai knygos
Nes juk psichologas tik žmogus, padedantis tau rasti kelią į tiesą. O knygų autoriai irgi rašo vis kitaip (net ir tuos pačius dalykus), taigi labai norėdamas gali rasti kelią. Nors žinoma, ne visiems tos knygos padeda
Aš visą dieną stengiuosi pastebėti puikius dalykus, stengiuosi galvoti nuostabius dalykus ir galiausiai stengiuosi šypsotis, o kai pamatai kad tau pareina šypsenos atgal, ar bereikia ko nors daugiau norėti?
Man tai ne
Man nuostabiausias dalykas kai žmonės man nuoširdžiai šypsosi
zinai abzoryte, skaiciau katik ka jus ten mergaites per savaitgali priraset, ir tavo nutikima su skype-pavydziu as tau is vienos puses-as pati kartais nesusivaldau ir parasau kokia zinute, bet man atsako, kartais ir pats paraso ar paskambina, bet visada tik apie nereiksmingus dalykus kalbam..nezinau ka ir galvot-klausiau gal nori pabandyt viska pradet is naujo-sako ne...noreciau daugiau aiskumo, dabar nesuprantu as jo-ir noriu tiketi, kad dar ne viskas baigta, bet suprantu, kad ta viltis gali man dar karta sudauzyti sirdi...oj nu ir susipainiojau
powerpuff, žinai, manau klausyk tu širdutės
Kas iš to, kad visi tau kartos - negerai rašyti.. nesiskaudink.. vistiek širdis diktuos savo ir tas neatsakytas klausimas, o kas būtų buvę jei... tave tik kamuos.. Tikėk savimi ir kovok už savo meilę tiek, kiek tau pačiai lieps širdis.. Kovok tol, kol pati nepamatysi, kad jau priėjai liepto galą. Jei širdis dar tikisi - gal ir neveltui - niekada juk negali žinot.. Bet va jei jo širdutėje jau kitas žmogus.. Pasistenk pasitraukti garbingai.. Jei jis nenori gryžti, tai kažkas jo širdyje jau yra... Jei tikrai myli tą žmogų, palinkėk jam laimės... Būk jo drauge jei tau to norisi.. ir jei tau tai pavyksta.. Bet pradėk rūpintis savo gyvenimu.. Gal kažkas ir pasikeis.. Bet pirmiausia turi pasikeisti tu pati... Jis nesugryš pas besisielojančią ar nuolat susiraukusią... Juk visus žavi linksmi ir besišypsantys žmonės... Tokia ir linkiu tau tapti.. Besidžiaugiančia gyvenimu! O tuomet viskas susidėlios savaime! Pamatysi 
Papildyta:
Na va, o aš kątik iš minimeeto su D&G
Mes jau pažystamos
Ir sulaužiau 3 punktą
Bet tik 1 pasivaišinau
Pati jau nebeperku
Vilnietės, na tai koks galutinis sprendimas dėl Vietos šeštadienį?
Kissa, o tu kur dingusi, neprisijungsi?
CrazySun, o kur tave planai nubloškė?
Gal koks pasimatyyymas?
Papildyta:
Kissa, o tu kur dingusi, neprisijungsi?
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 20:32)
Papildyta:
Mes jau pažystamos
Ir sulaužiau 3 punktą
Bet tik 1 pasivaišinau
Pati jau nebeperku
Gal koks pasimatyyymas? 
šakės, kaip norėjau su jumis, mergaitės, susitikt...
ech..tikiuos, šeštadienį viskas pavyks puikiai..
aš sakau, kad kaunietės gal su vienu mašiniuku važiuojam į Vilnių?
vienžo, esu visai be nuotaikos...
ĖĖĖ, kas čia dabar per nenuotaikos
Kad tuoj pat man baigtum
Į Vilnių aš galiu vairuoti, tik tiek kad mano mašinoje magės nėra (aš visuomet su ausinuku važinėju), tai liūdnoka gali būti
Į Vilnių aš galiu vairuoti, tik tiek kad mano mašinoje magės nėra (aš visuomet su ausinuku važinėju), tai liūdnoka gali būti
Nu va.. Pravalas 
GV, kas per planai planeliai? Senukas tave išsitempia?
GV, kas per planai planeliai? Senukas tave išsitempia?
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 20:32)
Mes jau pažystamos
Ir sulaužiau 3 punktą
Bet tik 1 pasivaišinau
Pati jau nebeperku
Tai kaip minimeet'as praėjo? Kokie įspūdžiai?
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 21:08)
Būtų gerai, jog senukas
Gerai praėjo 
Pašnekėjom, pagėrėm sulčių, labai ilgai neužsibuvom, nes D&G su mama buvo į akropolį užsukusi, tai ją buvo palikusi po parduotuves vaikštinėti
Dar va abi pašnekėjom, kad faina, jog GV ketina atvažiuoti šeštadienį
Ir še tai tau 
Papildyta:
hmm, o gal kompromisą randam?
Gal renkamės papietaut, o pas tetas vėliau nuvažiuosi? Arba renkamės pavakarieniaut ir iš tetų pas mus užsuksi? 
Mergytės, o apskritai kas ten ketina rinktis, bo gal man net neverta į Vilnių važiuoti, bo ir Kaune netrūksta kur viena galėčiau pasisėdėti
Pašnekėjom, pagėrėm sulčių, labai ilgai neužsibuvom, nes D&G su mama buvo į akropolį užsukusi, tai ją buvo palikusi po parduotuves vaikštinėti
Papildyta:
Mergytės, o apskritai kas ten ketina rinktis, bo gal man net neverta į Vilnių važiuoti, bo ir Kaune netrūksta kur viena galėčiau pasisėdėti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 21:04)
ĖĖĖ, kas čia dabar per nenuotaikos
Kad tuoj pat man baigtum
ok, ką tik nusivaliau visus veidrodžius, tei šiek tiek atslūgo piktums ir nenuotaika
tai mes ir be magikės gal linksmai nuvažiuotume
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 21:16)
Gerai praėjo 
Ir še tai tau 
Papildyta:
Gal renkamės papietaut, o pas tetas vėliau nuvažiuosi? Arba renkamės pavakarieniaut ir iš tetų pas mus užsuksi? 
Papildyta:
niu, šeštadienį tei aš tikiuos, kad niekas nesutrukdys man
CrazySun, na nustok tu ten griaužtis
Bet matai, jei mudvi iš Kauno trenksimės į Vilnių, o kitos nenori ar negali, tai gal mums reikėtų tiesiog Kaune pasisėdėt
Bet matai, jei mudvi iš Kauno trenksimės į Vilnių, o kitos nenori ar negali, tai gal mums reikėtų tiesiog Kaune pasisėdėt
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 03, 21:16)
Gerai praėjo 
Ir še tai tau 
Rimtai? Jei jau manęs taip laukiate kažką galvosiu. Bandysiu pasiderint
Papildyta:
Tai gal darom meet'ą Kaune. Vilniečių juk mažiau kaip aš suprantu. Man be problemų atlėkti laikinon sostinėn