Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Dxija @ 2007 09 04, 14:30)
Viesulas man ima patikt. Mažum anas mano princas??????? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  g.gif

Na taip, as esu fainas, ir ne latras, ir dar geros sirdies, nemusciau zmonos, jeigu tokia tureciau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 04, 14:36)
TIKRAI a t e e e i s  į mano kiemą šventė  lotuliukas.gif  thumbup.gif

labai smagu dėl Tavęs - jaučiu, kiek teigiamų emocijų dabar..  bigsmile.gif
Papildyta:
Jis čia visų numylėtas  bigsmile.gif

Arba piktas ant visos moteriškos giminės arba priklauso "mergaičių" gretoms smile.gif Kas daugiau gali čia taip praskrist ir dingt?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 09 04, 14:06)
Jus uzprogramuotos buti senmerges, ir jus is to rato vistiek  nepabegsite, reikia paprasdciausiai plaukti kur srove nesa, o kai apmezes tas sukurys meginti kapanotis i kranta ant kurio as stoviu.

lotuliukas.gif
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 04, 14:11)
Atsiprašau, mergaitės, bet kas pasakė, kad tos kurios renkasi vadovaudamosios ne jausmais, o protu yra kur kas laimingesnės?

Nifiga! Tas pats s... ax.gif biggrin.gif
Moteriskem juk visada pirmoje eileje jausmai. Po kokiu 2-3 met bendro gyvenimo isijungia protas. Vat tada arba skiriesi, arba "isprotauji" koki plana ir kazkaip toliau gyveni. Meile kaip uogiene, sloikiuka suvalgei ir sotu arba ne, tik jau uogos pasibeige.
O del senu panu, tai nors ir ne i tema bet pasisakyt knieti: turiu as drauge 35m. Kavalieriu turi laiks nuo laiko. O keista tai, kad kai ji pas mus sveciuojasi, atrodo lyg uzsikonservavus butu: ta pati sukuosena kaip pries 10m, figura, tas pats mastymas ir tie patys naktinia klubai, tos pacios mintys ir ta pati nuomone, kad vyrai kiaules, o as sedziu, budama uz ja jaunesne ir galvoju, kad as gal jau labai sena, jog tokie dalykai manes nejaudina g.gif As parinuos del spuogelio ant vaiko veido, o jin, kad visi vyrai kiaules g.gif Nezinia kam pavydet o kurios gailet g.gif biggrin.gif
Atsakyti
del senu panu, tai nors ir ne i tema bet pasisakyt knieti: turiu as drauge 35m. Kavalieriu turi laiks nuo laiko. O keista tai, kad kai ji pas mus sveciuojasi, atrodo lyg uzsikonservavus butu: ta pati sukuosena kaip pries 10m, figura, tas pats mastymas ir tie patys naktinia klubai, tos pacios mintys ir ta pati nuomone.

Ir ne senmergių yra tokių. Kai kurios kaip atrodė prieš 15 metų,taip ir dabar. Pasikeitimų jokių. O kitos kaip tik gražesnės nei buvo 18kos. Čia nuo žmogaus priklauso. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2007 09 04, 13:42)
Meile kaip uogiene, sloikiuka suvalgei ir sotu arba ne, tik jau uogos pasibeige.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif super biggrin.gif

Aš tai nuėjau pasibėdavot pas vedėją. Nu, kas paguos jei ne vedėja? Juk ji atsakinga už darbuotojus savo biggrin.gif Tai ji man sako "Svarbu kad pagarba būtų", na ji už išprotautus santykius. Tai aš jai sakau kad pasilaikysiu šią taktiką kai virš 30ties būsiu. Aš dar per jauna logiškai santykiauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 04, 14:28)
Žinai, kada ateina šventė?
Kai sakai sau, ne Galbūt, o TIKRAI į mano kiemą ateis šventė  lotuliukas.gif  Va ima ir ateina  thumbup.gif

Chmm...na GalBūt susiklosčius palankiom aplinkybėm galbūt galėtų užsukti į tavo kiemą...o apie TIKRAI negaliu nieko pasakyti...nepažįstu...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 09 04, 14:04)
o apie TIKRAI negaliu nieko pasakyti...nepažįstu...

laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
haha lotuliukas.gif
O man TIKRAI labiau patinka nei GalBut smile.gif Jis toks tvirtesniais peciais, atsiremti labiau galima thumbup.gif
Papildyta:
Man draugas.lt kad pradėjo eiti laiškai swoon.gif O pradžioje vienas kitas tik buvo.. Ir žiūriu visai tokie "normalūs" bigsmile.gif
turbūt baigėsi pilnatis lotuliukas.gif
Atsakyti
Abzoryt, prasidėjo Tavo laikas, matyt smile.gif
čia va, vis padeda tas punktų vykdymas, manau.. g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jo, TIKRIAUsiai lotuliukas.gif O jūs nesat draugas.lt užsiregistrvusios niekas? ax.gif
Atsakyti
esu.. blush2.gif
Atsakyti
nu ir kas gero ten girdėt? smile.gif nepasitaikė dar nei vienas "normalesnis" ? blush2.gif
mane jau kvietė pora susitikt, atsisakiau biggrin.gif daba vienas irgi siūlosi biggrin.gif Kažkaip neišdįstu eiti aš į tuos pasimatymus doh.gif lotuliukas.gif šnekėt apie orą bliamba ten su jais, kažko visai nėra noro lotuliukas.gif
Atsakyti