oi, galeciau as jums anekdotu apie ta draugas.lt papasakoti

nueik
sužinosi, kad yra nenutuokiančių kas yra universitetas ir kaip jiem bus faina sužinot, kas yra paskaitos!!!!!
nu, čia aš žiaurokokai
bet buvo tokių įvykių mano gyvenime
o normalesnių..ech..tai buvo seniai ir netiesa turbūt..
o Tau, manau, normalesni rašo
žinok, kartais visai liux prasiblaškyt
(...kalbu čia kaip kokia pasimatymų liūtė
nedaug ir aš buvau - bet nueinu, kai viskas užknisa
)

nu, čia aš žiaurokokai

o normalesnių..ech..tai buvo seniai ir netiesa turbūt..

o Tau, manau, normalesni rašo

(...kalbu čia kaip kokia pasimatymų liūtė

As tai ieskok.lt sedziu
Bet tik todel, kad su tuo vaikinuku ten susirasom
O tokiu normalesniu tai pasitaiko (vienas net namuka miske pasistates kvieciasi i svecius
). Bet i tokius internetinius pasimatymus nelakstau

O tokiu normalesniu tai pasitaiko (vienas net namuka miske pasistates kvieciasi i svecius

As tai kazkaip nedrisciau eiti susitikti su zmogumi, su kuriuo internetu susipazinau, na man kazkaip geriau kai susipazisti gyvai pirma karta
Tada iskarto matai to zmogaus reakcija is jo akiu ir jeigu jau uzkalbino tave gatveje, parduotuveje ar kur kitur, tai tikriausiai ne seip sau
, reiskia kazkokia kibirkstele jo viduje striktelejo 
Esu labiau senamadisku paziuriu del susipazinimo budu. Na tikriausiai ne 21 amziaus as zmogiukas

Esu labiau senamadisku paziuriu del susipazinimo budu. Na tikriausiai ne 21 amziaus as zmogiukas

QUOTE(Dxija @ 2007 09 04, 16:10)
Beje, eit į internetinius pažinčių puslapius net psichologai pataria, kai esi palūžęs,paliktas,įskaudintas.................... 

tai vat tokių ten milijonas ir sėdi...

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 04, 16:16)
visokių ten yra

QUOTE(Dxija @ 2007 09 04, 16:19)
visokių ten yra
Pajunti kas ko nori. Ar tik guodžiasi ar nori bendraut kitaip. Pajunti gi kam reikia sexo,kam rimtų santykių,kam svingerių vakariukų,o kam tik pasiguost 

būtent

Kažkada iš smalsumo draugas.lt buvau užsiregistravus. Mečiau tą reikalą, būtovės slėpiniai man ten viskas..
Nu man irgi ten mistika šiek tiek..
Aš vis užsiregistruoju, išsiregistruoju... Tai smalsumas patraukia, tai neviltis
Ale dabar pradėjo rašyti.. Na tai stebėjau stebėjau porą savaičių.. Dabar pašnekina normalūs rodos... Dirbantys, pabaigę mokslus, turintys interesų.... Žinoma, gal ir maskuotė.... Nepasitikiu aš
Tik va smalsu ir tiek

QUOTE(abzoryte @ 2007 09 04, 16:51)
Nu man irgi ten mistika šiek tiek..
Aš vis užsiregistruoju, išsiregistruoju... Tai smalsumas patraukia, tai neviltis
Ale dabar pradėjo rašyti.. Na tai stebėjau stebėjau porą savaičių.. Dabar pašnekina normalūs rodos... Dirbantys, pabaigę mokslus, turintys interesų.... Žinoma, gal ir maskuotė.... Nepasitikiu aš
Tik va smalsu ir tiek 

O aš tikiu,nors esu naivi,kad ir nebe jauniklė