Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

oi, galeciau as jums anekdotu apie ta draugas.lt papasakoti biggrin.gif
Atsakyti
nueik lotuliukas.gif sužinosi, kad yra nenutuokiančių kas yra universitetas ir kaip jiem bus faina sužinot, kas yra paskaitos!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu, čia aš žiaurokokai lotuliukas.gif bet buvo tokių įvykių mano gyvenime biggrin.gif

o normalesnių..ech..tai buvo seniai ir netiesa turbūt.. rolleyes.gif

o Tau, manau, normalesni rašo mirksiukas.gif žinok, kartais visai liux prasiblaškyt bigsmile.gif
(...kalbu čia kaip kokia pasimatymų liūtė blush2.gif nedaug ir aš buvau - bet nueinu, kai viskas užknisa biggrin.gif )
Atsakyti
As tai ieskok.lt sedziu biggrin.gif Bet tik todel, kad su tuo vaikinuku ten susirasom biggrin.gif biggrin.gif

O tokiu normalesniu tai pasitaiko (vienas net namuka miske pasistates kvieciasi i svecius tongue.gif ). Bet i tokius internetinius pasimatymus nelakstau biggrin.gif
Atsakyti
Abzoryte,yra ten normalių TIKRAI smile.gif Tik reikia ieškot,vaikščiot į pasimatymus ir patarčiau NEI Į AKLUS smile.gif ,nes nežinosi į kurią pusę bėgti smile.gif
O jei rimtai, tai mano net 4 kolegės iš ten VYRUS susirado thumbup.gif Jau ir vaikučių turi.
Atsakyti
As tai kazkaip nedrisciau eiti susitikti su zmogumi, su kuriuo internetu susipazinau, na man kazkaip geriau kai susipazisti gyvai pirma karta ax.gif Tada iskarto matai to zmogaus reakcija is jo akiu ir jeigu jau uzkalbino tave gatveje, parduotuveje ar kur kitur, tai tikriausiai ne seip sau biggrin.gif, reiskia kazkokia kibirkstele jo viduje striktelejo ax.gif

Esu labiau senamadisku paziuriu del susipazinimo budu. Na tikriausiai ne 21 amziaus as zmogiukas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 04 rugsėjo 2007 - 15:12
Abzoryte,o tu tai jauna, tai tau ten krūvos šaunių vyrų smile.gif Tik spėk rašyt ir į pasimatymus lakstyt smile.gif lotuliukas.gif Praeitį greit pamirši.
Beje, eit į internetinius pažinčių puslapius net psichologai pataria, kai esi palūžęs,paliktas,įskaudintas.................... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 04, 16:10)
Beje, eit į internetinius pažinčių puslapius net psichologai pataria, kai esi palūžęs,paliktas,įskaudintas.................... smile.gif

tai vat tokių ten milijonas ir sėdi... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 04, 16:16)
tai vat tokių ten milijonas ir sėdi...  schmoll.gif  schmoll.gif

visokių ten yra smile.gif Pajunti kas ko nori. Ar tik guodžiasi ar nori bendraut kitaip. Pajunti gi kam reikia sexo,kam rimtų santykių,kam svingerių vakariukų,o kam tik pasiguost smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 04, 16:19)
visokių ten yra smile.gif Pajunti kas ko nori. Ar tik guodžiasi ar nori bendraut kitaip. Pajunti gi kam reikia sexo,kam rimtų santykių,kam svingerių vakariukų,o kam tik pasiguost smile.gif

būtent smile.gif tik kiti labai gerai užsispėpę būna..arba gal aš per daug naivi.. g.gif
Atsakyti
Kažkada iš smalsumo draugas.lt buvau užsiregistravus. Mečiau tą reikalą, būtovės slėpiniai man ten viskas..
Atsakyti
Nu man irgi ten mistika šiek tiek.. doh.gif Aš vis užsiregistruoju, išsiregistruoju... Tai smalsumas patraukia, tai neviltis biggrin.gif Ale dabar pradėjo rašyti.. Na tai stebėjau stebėjau porą savaičių.. Dabar pašnekina normalūs rodos... Dirbantys, pabaigę mokslus, turintys interesų.... Žinoma, gal ir maskuotė.... Nepasitikiu aš lotuliukas.gif Tik va smalsu ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 04, 16:51)
Nu man irgi ten mistika šiek tiek..  doh.gif  Aš vis užsiregistruoju, išsiregistruoju... Tai smalsumas patraukia, tai neviltis biggrin.gif Ale dabar pradėjo rašyti.. Na tai stebėjau stebėjau porą savaičių.. Dabar pašnekina normalūs rodos... Dirbantys, pabaigę mokslus, turintys interesų.... Žinoma, gal ir maskuotė.... Nepasitikiu aš  lotuliukas.gif  Tik va smalsu ir tiek  ax.gif

O aš tikiu,nors esu naivi,kad ir nebe jauniklė blush2.gif Visur tie patys žmonės,tiek virtualiai,tiek realiai. Galima bet kur užsiraut ant kokio kvailio,manjako ar dar kokio verysad.gif Bet yra daug normalių. Kas dirba,kam nėra drąsu bele kur gyvai kalbint,kas aplamai labai užimtas,o kas nežino kur dar.....Jei neturėčiau super fainų pavyzdžių,tai gal ir netikėčiau. Ir pati registruosiuos,tik vis laiko nerandu,nes noriu gražią anketą parašyt blush2.gif smile.gif Ir .....na.... blush2.gif kažkaip nedrystu foto įdėt,o sako, kad tai geriau,kai ji yra. Tiesiog per daug pažystu žmonių,bijau ,kad būsiu iškvailinta blush2.gif
Atsakyti