Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Essential @ 2007 08 30, 00:11)
abzoryte, a su gitara kiek akordų jau išmokai ?  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O aš jau moku ir taip C, D, G, A, Am, Em, E ax.gif
Tik daugiau nemoku lotuliukas.gif
Bet šiandien jau ėjau link to punkto vykdymo! pioneer.gif Išsisaiškinau telefoną žmogaus, pas kurį eisiu į kursus, tik reikia sulaukti rugsėjo, nes jis kažkur išvykęs šiuo metu ax.gif Bet tie punktai ne veltui, oi tikrai ne veltui! drinks_cheers.gif
Atsakyti
ech...einu aš jau vykdyti 12 punkto, labos nakties visoms mirksiukas.gif super mylimiausioms 4u.gif
Atsakyti
15. Nepaminti Super Mylimiausių statuso lotuliukas.gif (t.y. vykdyti visus anksčiau išvardytus punktus thumbup.gif )
Atsakyti
Kad ir kaip čia smagu, traukiu grožio miego lotuliukas.gif
Ir jūs greitai štiš pataluosna biggrin.gif
Judam judam lotuliukas.gif

Sveikutė *Martina* 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 29 rugpjūčio 2007 - 23:18
Saldžių emmute 4u.gif Aš irgi greit prie 12 eisiu biggrin.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad rezultatai bus puikūs thumbup.gif biggrin.gif , turėsi pagrajyt ir mum ploja.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės wink.gif Jau kuris laikas panaršau SM forumuose ir tiesiog neiškenčiau prie jūsų neprisijungusi, meilės tema man irgi labai aktuali...
gera čia paskaitinėti ir gauti gerų emocijų smile.gif
Atsakyti
Klausom GV pioneer.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Essential, tai kad ir dingti man nebėra kur swoon.gif Bo į punktus jau įtraukta blink.gif lotuliukas.gif

Martina, sveika atvykusi 4u.gif
Atsakyti
Reikia ne klausyti, bet vykdyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Essential @ 2007 08 30, 00:17)
Tikiuosi, kad rezultatai bus puikūs  thumbup.gif  biggrin.gif  , turėsi pagrajyt ir mum  ploja.gif

abzoryte gros, o mes dainuosim per trečią meetą. Oi tai bus balius festivalius lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai, kad jau punktai visi surašyti juodu ant balto,niekur nedingsi clap_1.gif biggrin.gif. Ok, jamu 12-tą punktą i trasą ok.gif, o klausyk neuzsiauginus nail.gif , nes grajyt negalėsi g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tikiuosi trečias meetas bus ne po mėnesio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu vsio! Vyyykdau 12 punktą pioneer.gif

Teko nusikirpti!!! doh.gif Ale aš niekada labai ilgų ir nenošiojau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 29 rugpjūčio 2007 - 23:25
Nieko tokio irnesakyk.gif, bele spėtum išmokt groti iki trečio meeto ,o nagai ataugs iki vestuvių biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti