Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Labas rytas, na ir priplepėjot doh.gif
Atsakyti
Labas Drugeli biggrin.gif ar pavyko "dzin" politika?
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 08 30, 08:25)
lauzaisi  lotuliukas.gif

Na atrodo ne blush2.gif biggrin.gif
Jums is salies gal atrodo vienaip..o man tai net netoptelejo tokia mintis, kad jis cia man kazka siulo ar apie mane kalba
Atsakyti
Vilte nu as galvoju, kad jis tikrai apie tave sake, tik gal dar nedrista taip tiesiai sviesiai paskayti blush2.gif o seip tu tada prie progos jei dar karta taip pasakys tu lyg ir be jokiu pasaliniu minciu uzklausk "O tai kokios tau reikia", paziuresi ka jis tau atsakys ir tada jau tikrai zinosi, kad kalba apie tave mirksiukas.gif

myliu_Ryga as zinok irgi antradieni taip gerai kokia valanda paverkiau, dar specialiai "ant zaizdos druska pildama" liudna muzikike pasileidau, bet uztat kaip paskui gerai buvo, nuotaika iskarto pasikeite, galvoju nu ko cia bliaunu, reik geriau ko nors naudingo imtis, tai puoliau prie kompo ir savo anglu zinias pradejau tobulinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 30 rugpjūčio 2007 - 08:50
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 30, 08:35)
Labas Drugeli  biggrin.gif  ar pavyko "dzin" politika?

Nespėjau namo grįžti, sms užvertė. Bet jau kai prirašė visko, dūšia medaus prisipildė. Gerą taktiką susigalvojo, aš irgi taip daryčiau biggrin.gif

Vilte, mano nepavykęs 1 iš dviejų irgi taip kalbėjo. Bet keista buvo, sėdim vakare, nuo kalno Vilnium grožimės, o vaikinas kalba kaip jis nori šeimos, vaikų, lai lai.. Nesupratau kaip čia reaguoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, superMYLIMIAUSIOS 4u.gif

prikalbėjot,tai... doh.gif
bet smagu ryte pasiskaitinėt.. bigsmile.gif kaip matau, ir be manęs laikas gerai bėgo bigsmile.gif

aš įvykdžiau 12 punktą - 10 lovoj buvau blush2.gif tik kad neišmiegojau vis tiek biggrin.gif

geros dienelės visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 30, 10:20)
Nespėjau namo grįžti, sms užvertė. Bet jau kai prirašė visko, dūšia medaus prisipildė. Gerą taktiką susigalvojo, aš irgi taip daryčiau  biggrin.gif

geras jausmas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 30, 09:20)

Vilte, mano nepavykęs 1 iš dviejų irgi taip kalbėjo. Bet keista buvo, sėdim vakare, nuo kalno Vilnium grožimės, o vaikinas kalba kaip jis nori šeimos, vaikų, lai lai.. Nesupratau kaip čia reaguoti  biggrin.gif

Ir kaip supratau nekaip viskas baigesi biggrin.gif

Na esme tame, kad as zinau, jog jis nori seimos, vaiku..Zinojau dar kai tik susipazinom..Bet tai tik buvo bendra pokalbiu tema - as jam pasakodavau apie motinystes dziaugsmus ir pan.
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 30, 09:27)
Ir kaip supratau nekaip viskas baigesi biggrin.gif

Ne nekaip, o niekaip. Susirašom kartais, mol, "kaip sekasi?" ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
aš tai tik ką baigiau vykdyti 12 punktą blush2.gif biggrin.gif
einu arbatėlės darytis ax.gif

Vilte, ir man pasirodė, kad turėjo omeny tave g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 30, 10:36)
labas rytas 4u.gif
aš tai tik ką baigiau vykdyti 12 punktą blush2.gif  biggrin.gif
einu arbatėlės darytis ax.gif

Vilte, ir man pasirodė, kad turėjo omeny tave g.gif

labas smile.gif kaip Tau pavydžiu dėl 12 punkto biggrin.gif

Vilte, ir aš kažkaip mergaitėm linkus pritarti.. g.gif turbūt berniukas žiūrėjo Tavo reakciją.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 30, 10:20)
Nespėjau namo grįžti, sms užvertė. Bet jau kai prirašė visko, dūšia medaus prisipildė. Gerą taktiką susigalvojo, aš irgi taip daryčiau  biggrin.gif

Mrrrrrr... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip jus savo nuomonemis mane gerai nuteiket ax.gif biggrin.gif ax.gif

Na ka, man belieka taip ir manyti biggrin.gif kad jis mane turejo omeny biggrin.gif biggrin.gif Nes jei galvosiu - ne ne, lauzysiuos, kaip myliu_Ryga, sake tongue.gif tai ir prisisauksiu savo berniukui kokia pora biggrin.gif liksiu tada visai be nieko lotuliukas.gif
Atsakyti