Labas rytas, na ir priplepėjot

Labas Drugeli
ar pavyko "dzin" politika?

QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 08 30, 08:25)
Na atrodo ne

Jums is salies gal atrodo vienaip..o man tai net netoptelejo tokia mintis, kad jis cia man kazka siulo ar apie mane kalba
Vilte nu as galvoju, kad jis tikrai apie tave sake, tik gal dar nedrista taip tiesiai sviesiai paskayti
o seip tu tada prie progos jei dar karta taip pasakys tu lyg ir be jokiu pasaliniu minciu uzklausk "O tai kokios tau reikia", paziuresi ka jis tau atsakys ir tada jau tikrai zinosi, kad kalba apie tave
myliu_Ryga as zinok irgi antradieni taip gerai kokia valanda paverkiau, dar specialiai "ant zaizdos druska pildama" liudna muzikike pasileidau, bet uztat kaip paskui gerai buvo, nuotaika iskarto pasikeite, galvoju nu ko cia bliaunu, reik geriau ko nors naudingo imtis, tai puoliau prie kompo ir savo anglu zinias pradejau tobulinti

myliu_Ryga as zinok irgi antradieni taip gerai kokia valanda paverkiau, dar specialiai "ant zaizdos druska pildama" liudna muzikike pasileidau, bet uztat kaip paskui gerai buvo, nuotaika iskarto pasikeite, galvoju nu ko cia bliaunu, reik geriau ko nors naudingo imtis, tai puoliau prie kompo ir savo anglu zinias pradejau tobulinti

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 30, 08:35)
Nespėjau namo grįžti, sms užvertė. Bet jau kai prirašė visko, dūšia medaus prisipildė. Gerą taktiką susigalvojo, aš irgi taip daryčiau

Vilte, mano nepavykęs 1 iš dviejų irgi taip kalbėjo. Bet keista buvo, sėdim vakare, nuo kalno Vilnium grožimės, o vaikinas kalba kaip jis nori šeimos, vaikų, lai lai.. Nesupratau kaip čia reaguoti

Sveikos, superMYLIMIAUSIOS
prikalbėjot,tai...
bet smagu ryte pasiskaitinėt..
kaip matau, ir be manęs laikas gerai bėgo
aš įvykdžiau 12 punktą - 10 lovoj buvau
tik kad neišmiegojau vis tiek
geros dienelės visoms
Papildyta:
geras jausmas

prikalbėjot,tai...

bet smagu ryte pasiskaitinėt..

aš įvykdžiau 12 punktą - 10 lovoj buvau

geros dienelės visoms

Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 30, 10:20)
Nespėjau namo grįžti, sms užvertė. Bet jau kai prirašė visko, dūšia medaus prisipildė. Gerą taktiką susigalvojo, aš irgi taip daryčiau

geras jausmas

QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 30, 09:20)
Vilte, mano nepavykęs 1 iš dviejų irgi taip kalbėjo. Bet keista buvo, sėdim vakare, nuo kalno Vilnium grožimės, o vaikinas kalba kaip jis nori šeimos, vaikų, lai lai.. Nesupratau kaip čia reaguoti

Ir kaip supratau nekaip viskas baigesi

Na esme tame, kad as zinau, jog jis nori seimos, vaiku..Zinojau dar kai tik susipazinom..Bet tai tik buvo bendra pokalbiu tema - as jam pasakodavau apie motinystes dziaugsmus ir pan.
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 30, 09:27)
Ir kaip supratau nekaip viskas baigesi

Ne nekaip, o niekaip. Susirašom kartais, mol, "kaip sekasi?" ir viskas

labas rytas
aš tai tik ką baigiau vykdyti 12 punktą
einu arbatėlės darytis
Vilte, ir man pasirodė, kad turėjo omeny tave

einu arbatėlės darytis

QUOTE(emmute @ 2007 08 30, 10:36)
labas rytas
einu arbatėlės darytis

einu arbatėlės darytis

labas

Vilte, ir aš kažkaip mergaitėm linkus pritarti..

QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 30, 10:20)

Mrrrrrr...

Kaip jus savo nuomonemis mane gerai nuteiket
Na ka, man belieka taip ir manyti
kad jis mane turejo omeny
Nes jei galvosiu - ne ne, lauzysiuos, kaip myliu_Ryga, sake
tai ir prisisauksiu savo berniukui kokia pora
liksiu tada visai be nieko

Na ka, man belieka taip ir manyti