Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Vilniuje

QUOTE(real_cat @ 2008 08 01, 11:36)
Labutis:) Dalinuosi pairtimi:

Kuno proceduros: Griozio institutas. Negyvosios juros proceduros. geriausios yra toms, kuriu yra problemine oda. Detoksikuojanti procedura pas ja irgi liux kas nori liekneti, taciau siulyciau daryti tik tada kai turite laisva vakara (ilgai tuolete poto sedisi  blush2.gif ) (Nuo 120lt.)

O kaip vadinasi konkreciai procedura?
Nes detoksikuojancius ivyniojimus as dariausi "Grozio ir terapijos centre" bet nieko tokio nepastebejau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 30, 13:08)
mergaites, merilina yra jaksto g. ir luksio g. - kaip suprantu Lena dirba Luksio g? g.gif uzsirasiau pas ja, norejau prie to paties ir pedikiuro, bet gali tik is ryto, man netinka schmoll.gif nors turiu ir as gera pedikiuriste, dirba netoli Saruno viesbucio ax.gif

Taip, aš kalbėjau apie "Meriliną" Lukšio g. - ten Lena dirba, bet pedikiūrą geriau darytis ne pas ją, o pas Violetą cool.gif
Beje, jei neturiu laiko, užsirašau tą dieną, kai dirba abi - kol viena "pedikiūrina", kita rankų sutvarko nagučius smile.gif

QUOTE(lambiukas @ 2008 08 01, 22:39)
Nes detoksikuojancius ivyniojimus as dariausi "Grozio ir terapijos centre" bet nieko tokio nepastebejau  g.gif [/color]

Aš dariausi tame pačiame centre - baisu man prisiminti tą procedūrą (jei apie tą pačią šnekame), druskiniais "mirkalais" apvynioję, įgrūdo mane į "ateivio" skafandrą ir liepė koridoriumi vaikščioti apie valandą sad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 01 rugpjūčio 2008 - 20:56
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 08 01, 21:55)
Aš dariausi tame pačiame centre - baisu man prisiminti tą procedūrą (jei apie tą pačią šnekame), druskiniais "mirkalais" apvynioję, įgrūdo mane į "ateivio" skafandrą ir liepė koridoriumi vaikščioti apie valandą sad.gif

jo,jo,jo ta pacia biggrin.gif
Velniop ji eina, dar nors poveikis koks nors butu, tai "per kancias i zvaigzdes kaip sako",o cia .... blink.gif
Likau nusivylus ir tusciai isleidus 750 Lt (tiek sumokejau uz tris proceduras,nes toks kursas) cool.gif
O baisiausiausia zinai man kas? kad po to TRIS PARAS negalima eit i dusa blink.gif
griesijau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lambiukas: 01 rugpjūčio 2008 - 22:04
QUOTE(Glamor @ 2008 08 02, 00:22)
... o vat pedikiuriste Violeta negali priimti iki 14 dienos - pilnas uzrasymas cry.gif

Šiandien vakare užsirašinėjau - patekau tik 18-tai verysad.gif

Papildyta:

QUOTE(lambiukas @ 2008 08 02, 00:02)
Velniop ji eina, dar nors poveikis koks nors butu, tai "per kancias i zvaigzdes kaip sako",o cia .... blink.gif

Mane matavo iki ir po procedūros - atseit ten po kelis cm nuo visų kūno vietų "nukrito"...
Dar buvau neapdairiai tą dieną nusidepiliavusi pažąstis - ir druska jas žiauriai graužė.
Žodžiu, tikrai velniop cool.gif biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 01 rugpjūčio 2008 - 22:42
turiu nebloga manikiuriste - pedikiuriste, jeigu ir sikart padarys gerai pedikiura - paskelbsiu visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
buvau siandien pas manikiuriste is Merilinos ax.gif na galiu pasakyti: tikrai labai kruopsciai dirba, viskas buvo ok, kol nepriejo laikas iki lakavimo: pasirodo, ji neturejo balto lako prancuziskam makiniurui blink.gif blink.gif labai susierzinau, ypac kai pasake, kad man reikejo ja perspeti, kad noresiu darytis prancuziska manikiura blink.gif doh.gif zodziu, man tik sutavrke nagus, pasakiau, kad isvis nelakuotu schmoll.gif ir dar vienas dalykas, kuris man buvo nemalonus tas, kad prisikabino prie mano priaugintu blakstienu: kiek kainavo, kur, uz kiek, pas ka, kodel, atsimerkit, uzsimerkit, noriu paziuret bash.gif mega_shok.gif apie kirpeja irgi tas pats: kur kirpiesi, uz kiek, kaip kas, na tas ikyrumas tai buvo doh.gif kad kruopsti sutinku, bet daugiau pas ja neisiu schmoll.gif
Papildyta:
p.s. ryt reikia dar skubos tvarka susirasti pas ka nulakuoti nagus doh.gif nes poryt isvarom su MB i vestuves verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 06, 20:45)
buvau siandien pas manikiuriste is Merilinos ax.gif na galiu pasakyti: tikrai labai kruopsciai dirba, viskas buvo ok, kol nepriejo laikas iki lakavimo: pasirodo, ji neturejo balto lako prancuziskam makiniurui blink.gif  blink.gif labai susierzinau, ypac kai pasake, kad man reikejo ja perspeti, kad noresiu darytis prancuziska manikiura blink.gif  doh.gif zodziu, man tik sutavrke nagus, pasakiau, kad isvis nelakuotu schmoll.gif ir dar vienas dalykas, kuris man buvo nemalonus tas, kad prisikabino prie mano priaugintu blakstienu: kiek kainavo, kur, uz kiek, pas ka, kodel, atsimerkit, uzsimerkit, noriu paziuret    bash.gif mega_shok.gif apie kirpeja irgi tas pats: kur kirpiesi, uz kiek, kaip kas, na tas ikyrumas tai buvo doh.gif kad kruopsti sutinku, bet daugiau pas ja neisiu schmoll.gif
Papildyta:
p.s. ryt reikia dar skubos tvarka susirasti pas ka nulakuoti nagus doh.gif nes poryt isvarom su MB i vestuves verysad.gif

yra labai nedaug manikiurisciu, kurios moka tvarkingai padaryti prancuziska manikiura, dauguma vengia klienciu einanciu "prancuzisko" ir a la neturi tam skirtu priemoniu... deja.. Priezastis: klientems labai sunku itikti darant ji, o kruopstumo ten tikrai reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 08 07, 11:02)
yra labai nedaug manikiurisciu, kurios moka tvarkingai padaryti prancuziska manikiura, dauguma vengia klienciu einanciu "prancuzisko" ir  a la neturi tam skirtu priemoniu... deja.. Priezastis: klientems labai sunku itikti darant ji, o kruopstumo ten tikrai reikia. mirksiukas.gif

Prekybos centre BIG'as nagu studijoj (neatsimenu kaip vadinasi) mergaite tvarkingai ir greitai padaro prancuziska. Man patiko... Jei reiks telefoniuko- rasykit per az, nes temos neseku...
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 06, 22:45)
kad kruopsti sutinku, bet daugiau pas ja neisiu schmoll.gif

Na va, labai gaila, kad nusivylei unsure.gif
Pas Violetą dariausi prancūzišką vieną kartą, - padarė gerai, tik man pačiai mano nagams nelabai jis g.gif Atsimenu, kad ji tik prašė įspėti kitą kartą dėl prancūziško - bet dėl laiko, nes krapštymosi daug smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Zydraite @ 2008 08 07, 10:07)
Prekybos centre BIG'as nagu studijoj (neatsimenu kaip vadinasi) mergaite tvarkingai ir greitai padaro prancuziska. Man patiko... Jei reiks telefoniuko- rasykit per az, nes temos neseku...

taip, tuose konvejeriniuose "Nails" salonuose, kur merginos nepakeldamos akiu visa diena daro tik manikiurus (nuosirdi uzuojauta doh.gif ) - ten jos isdirbusios visas technikas, ten turbut ir geriausia kreiptis norint kazko nestandartinio. Be to prancuziskus tobuliau daro ten, kur kartu uzsiima ir priauginimu ir daile. Na, zodziu pas meistre, kuri yra MANIKIURININKE ir viskas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 08 07, 11:02)
yra labai nedaug manikiurisciu, kurios moka tvarkingai padaryti prancuziska manikiura, dauguma vengia klienciu einanciu "prancuzisko" ir  a la neturi tam skirtu priemoniu... deja.. Priezastis: klientems labai sunku itikti darant ji, o kruopstumo ten tikrai reikia. mirksiukas.gif

siaip pacius nagus tvarke tikrai labai kruopsciai, nieko blogo negaliu pasakyti, tai nzn, ar is tikruju tai buvo priezastis g.gif bet labiausia pasipiktinau, kai pasake, kad turejau ja perspeti, jeigu noriu pracuzisko bash.gif dar pagalvojau, gal dar turejau ir savo laka atsinesti prancuziskam??? blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 07 rugpjūčio 2008 - 14:48
Na istiesu juokinga kad manikiuriste neturejo lako prancuziskam manikiurui, juk ji tenka daznai daryti lotuliukas.gif As asmeniskai labai megstu ax.gif
Mano manikiuriste labai graziai ir dailiai padaro prancuziska manikiura ir pedikiura 4u.gif
Atsakyti