QUOTE(labamba @ 2011 08 23, 12:41)
Liepa B, jus,labai cia daug zinanti

toks klausimas man iskilo del tu programu,tai cia tuos visus vitaminus per diena po kelias tablietkas ir gerti,kaip saldainius?

labai daug man ju pasirode
beje,aciu uz nuorodeles,kai turesiu laisvesnio laiko paziurinesiu,nors su rusu man
gal gartais pas save lietuviskai turit programa nuo sanariu skausmu,reumato?

(cia ne man,gydau visus seimoje

)
man reiktu konors organizmui atstatyti po gimdymo geriu B,paudarka ir flexi cor,bet kartais galva dar sukasi,nes nesibaige kraujavimas,jauciu reiktu dar gelezies,nezinau ka dar prijungti prie geriamu vitaminu
Profilaktiskai,tai tikrai nereikia tiek gerti,o jeigu yra kas nors rimciau,tai tenka didesnius kiekius pavartoti.
Jusu atveju vertetu spirulina ir folio rugsti pavartoti,sustiprins organizma,pakels protini ir fizini tonusa, gerins laktacija,o apie folio rugsties nauda turbut visi zinom. Arba vietoj anksciau paminetu GREEN GOLD ir nr4 zoliu misini.
Apie ji labai geri atsiliepimai, jo sudetis pataiso moteriskas bedas.
Nuo sanariu skausmu.MSM+MagCal po 2x2kart ir Join Comfort po1x4kart Esant uzdegimams Poudarko. Prie visko LECITINAS.
QUOTE(alias @ 2011 08 23, 13:25)
Ačiū

O iš kur Jūs žinot visas programas - kada ką reikia vartoti?

kiek ieškojau internete, nemačiau tiksliai nurodytų programų..gal blogai ieškojau
Kai kurias atsiuncia globejai,kitas susirandu forumuose,atvyksta i seminarus mediku is Rusijos,ten daug ka suzinau.