Įkraunama...
Įkraunama...

Koralinis (koralais išvalytas) vanduo

QUOTE(labamba @ 2011 08 20, 21:59)
sveikos,kur galima rasti ir paziureti tas programas? ax.gif kur rasti info apie ligas ir tinkancius coral club vitaminus?aciu 4u.gif

Siaip pagrinde info rusu kalboje.O jei reiketu konkrecios ligos programos gal as turesiu,parasykit i az.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2011 08 13, 14:07)
Del gelezies trukumo  uz phyto cee geriau Spirulina.Phyto-Cee,tai vitaminas C su karotinu,jo sudetyje taip pat yra spirulinos tik nedaug.
Norint atstatyti krauja,reiketu gerrti: Spirulina po 1 x3 kart pries valgi, Liucerna po 1x3kart valgio metu.Chlorodofila(po 1x2kart tarp valgiu sukramtyti) ir Selena( po 1 x1-2 kart pries valgi),Gelizi 1 x1kart valgio metu).Ir prie visko butina palaikyt optimalu vandens kiekio balansa.

aciu!
tai idomu, kodel man tik Phyto cee rekomendavo g.gif
dar vandenuka geriu ir lax max
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2011 08 21, 22:53)
aciu! 
tai idomu, kodel man tik Phyto cee rekomendavo g.gif
dar vandenuka geriu ir lax max

Gal pas jus dar nera tokia ryski anemija.Sunku pasakyt,nezinat jusu organizmo bukles.Ar skyre del tam tikros priezasties ar tik profilaktiskai?
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2011 08 18, 10:01)
Ji susideda is dvieju etapu.1 etapas: Lax-Max,Juodojo riesuto lapai,Cesnakas. 2 etapas:Digestion Formula.

O Combination seven neįeina į antiparazitinę programą? g.gif

Parašykite prašau kiek ko ir kaip ilgai vartoti nuo parazitų. ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alias @ 2011 08 22, 16:32)
O Combination seven neįeina į antiparazitinę programą? g.gif

Parašykite prašau kiek ko ir kaip ilgai vartoti nuo parazitų. ačiū smile.gif

I ETAPAS. DEHELMINTIZACIJA
LAX-MAX
Pradėti nuo 1 kapsulės ir didinti iki4 kapsulių per dieną, valgio metu. 21 dieną.
JUODOJO RIEŠUTO LAPAI
Po 2 tabletes 2 kartus per dieną valgio metu. 21 dieną.
ČESNAKO
Po 1 kapsulę 3 kartus per dieną valgio metu. 1 mėnesį.

II ETAPAS. ATSTATYMAS.

VIRŠKINAMOJI FORMULĖ (DIGESTION Formula)
Po 1 kapsulę 3 kartus per dieną su vandeniu 30 minučių prieš valgį, baigus I programos etapą.
Programos efektyvumas padidėja užgeriant produktus biologiškai aktyviu, su šarminiais mineralais, koraliniu vandeniu CORAL-MINE

Ilgesne kita,jos metu geriasi Koloidinis sidabras,Combination seven,juodasis riesutas,cesnakas.O prie sito viso kaip fonas Mikrohidrinas,Lecitinas,Asimoliatorius ir coralinis vanduo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 22 rugpjūčio 2011 - 17:09
Sveiki, norėčiau ir aš pasiteirauti, kokius man papildus vartoti esant nerimui depresiniame fone? Nervų sistema išbalansuota, nusilpus. Ačiū smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Bure @ 2011 08 22, 21:39)
Sveiki, norėčiau ir aš pasiteirauti, kokius man papildus vartoti esant nerimui depresiniame fone? Nervų sistema išbalansuota, nusilpus. Ačiū smile.gif.

1. FOLIO RŪGŠTIS nesintezuojama žmogaus organizme ir turi patekti su maistu. Jos vartojimas gerina nuotaiką, mažina depresinį foną. Labai svarbus jos vaidmuo adrenalino susidaryme, kuris veikia organizmo atsparumą stresams.Vartojimas: po 1 tabletę 1 kartą per dieną valgio metu
2.LECITINO Jo trūkumas sukelia mielininio apvalkalo sunykimą, nervų sistemos darbo sutrikimą, dirglumo pasireiškimą, reakcijos greičio sumažėjimą.Vartojimas: po 1 kapsulę 2 kartus per dieną.
3. OMEGA 3/60 gerina nervinių impulsų perdavimą centrine ir periferine nervų sistema. Šio produkto sudėtyje yra unikalus nesočiųjų riebiųjų rūgščių kompleksas, kurios sudaro ląstelių membranų pagrindą, reguliuoja ląstelinę mitybą ir užtikrina ląstelės energetika. Jos nesigamina organizme ir gaunamos tik su maistu nepažeistame būvyje. Vartojimas: po 1 kapsulę 2 kartus per dieną.
5. GOLDEN MAX – koloidinis auksas stabilizuoja nervų sistemos būsena, gerina normalų protinį darbą, atkuria vidinę harmoniją nestabilios psichikos.Vartojimas 1/4 -1/2arbat. saukstelio pries miega po liezuviu.

Jei sumazejes organizmo atsparumas nepalankioms isorines aplinkos salygoms tiks MINAMINAS.
O suletejus mastymui bei sumazejus fiziniam organizmo darbibgumui - GOTU KOLA.

Esant lengvesniam nerviniam issekimui uztektu LECITINO, COMBINATION FIVE ir GOLDEN - MAX.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 22 rugpjūčio 2011 - 21:45
QUOTE(Liepa B. @ 2011 08 22, 21:37)
1. FOLIO RŪGŠTIS nesintezuojama žmogaus organizme ir turi patekti su maistu. Jos vartojimas gerina nuotaiką, mažina depresinį foną. Labai svarbus jos vaidmuo adrenalino susidaryme, kuris veikia organizmo atsparumą stresams.Vartojimas: po 1 tabletę 1 kartą per dieną valgio metu
2.LECITINO Jo trūkumas sukelia mielininio apvalkalo sunykimą, nervų sistemos darbo sutrikimą, dirglumo pasireiškimą, reakcijos greičio sumažėjimą.Vartojimas: po 1 kapsulę 2 kartus per dieną.
3. OMEGA 3/60 gerina nervinių impulsų perdavimą centrine ir periferine nervų sistema. Šio produkto sudėtyje yra unikalus nesočiųjų riebiųjų rūgščių kompleksas, kurios sudaro ląstelių membranų pagrindą, reguliuoja ląstelinę mitybą ir užtikrina ląstelės energetika. Jos nesigamina organizme ir gaunamos tik su maistu nepažeistame būvyje. Vartojimas: po 1 kapsulę 2 kartus per dieną.
5. GOLDEN MAX – koloidinis auksas stabilizuoja nervų sistemos būsena, gerina normalų protinį darbą, atkuria vidinę harmoniją nestabilios psichikos.Vartojimas 1/4 -1/2arbat. saukstelio pries miega po liezuviu.

Jei sumazejes organizmo atsparumas nepalankioms isorines aplinkos salygoms tiks MINAMINAS.

Esant lengvesniam nerviniam issekimui uztektu LECITINO, COMBINATION FIVE ir GOLDEN - MAX.

Ačiū už atsakymą 4u.gif . Šiuo metu geriu B grupės vitaminus, žolelių rinkinį Nr.5, lecitiną, koral mine. Labai giriamas yra Protiviti, bet ar būtina jį gerti esant mano negalavimui, nes man jis brangokas rolleyes.gif ? Ar iš esmės užtenka to, ką paminėjau ir dar ruošiuos įsigyti folio rūgštį ir Gotu kola?
Atsakyti
Liepa B, jus,labai cia daug zinanti biggrin.gif 4u.gif toks klausimas man iskilo del tu programu,tai cia tuos visus vitaminus per diena po kelias tablietkas ir gerti,kaip saldainius? g.gif labai daug man ju pasirode ax.gif

beje,aciu uz nuorodeles,kai turesiu laisvesnio laiko paziurinesiu,nors su rusu man doh.gif

gal gartais pas save lietuviskai turit programa nuo sanariu skausmu,reumato? blush2.gif(cia ne man,gydau visus seimoje lotuliukas.gif )
man reiktu konors organizmui atstatyti po gimdymo geriu B,paudarka ir flexi cor,bet kartais galva dar sukasi,nes nesibaige kraujavimas,jauciu reiktu dar gelezies,nezinau ka dar prijungti prie geriamu vitaminu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 23 rugpjūčio 2011 - 11:45
QUOTE(Liepa B. @ 2011 08 22, 17:01)
I ETAPAS. DEHELMINTIZACIJA
LAX-MAX
Pradėti nuo 1 kapsulės ir didinti iki4 kapsulių per dieną, valgio metu. 21 dieną.
JUODOJO RIEŠUTO LAPAI
Po 2 tabletes 2 kartus per dieną valgio metu. 21 dieną.
ČESNAKO
Po 1 kapsulę 3 kartus per dieną valgio metu. 1 mėnesį.

II ETAPAS. ATSTATYMAS.

VIRŠKINAMOJI FORMULĖ (DIGESTION Formula)
Po 1 kapsulę 3 kartus per dieną su vandeniu 30 minučių prieš valgį, baigus I programos etapą.
Programos efektyvumas padidėja užgeriant produktus biologiškai aktyviu, su šarminiais mineralais, koraliniu vandeniu CORAL-MINE

Ilgesne kita,jos metu geriasi Koloidinis sidabras,Combination seven,juodasis riesutas,cesnakas.O prie sito viso kaip fonas Mikrohidrinas,Lecitinas,Asimoliatorius ir coralinis vanduo.

Ačiū 4u.gif O iš kur Jūs žinot visas programas - kada ką reikia vartoti? ax.gif kiek ieškojau internete, nemačiau tiksliai nurodytų programų..gal blogai ieškojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 08 23, 12:41)
Liepa B, jus,labai cia daug zinanti biggrin.gif  4u.gif toks klausimas man iskilo del tu programu,tai cia tuos visus vitaminus per diena po kelias tablietkas ir gerti,kaip saldainius? g.gif labai daug man ju pasirode ax.gif

beje,aciu uz nuorodeles,kai turesiu laisvesnio laiko paziurinesiu,nors su rusu man  doh.gif

gal gartais pas save lietuviskai turit programa nuo sanariu skausmu,reumato? blush2.gif(cia ne man,gydau visus seimoje lotuliukas.gif )
man reiktu konors organizmui atstatyti po gimdymo geriu B,paudarka ir flexi cor,bet kartais galva dar sukasi,nes nesibaige kraujavimas,jauciu reiktu dar gelezies,nezinau ka dar prijungti prie geriamu vitaminu 4u.gif

Profilaktiskai,tai tikrai nereikia tiek gerti,o jeigu yra kas nors rimciau,tai tenka didesnius kiekius pavartoti.
Jusu atveju vertetu spirulina ir folio rugsti pavartoti,sustiprins organizma,pakels protini ir fizini tonusa, gerins laktacija,o apie folio rugsties nauda turbut visi zinom. Arba vietoj anksciau paminetu GREEN GOLD ir nr4 zoliu misini.
Apie ji labai geri atsiliepimai, jo sudetis pataiso moteriskas bedas.
Nuo sanariu skausmu.MSM+MagCal po 2x2kart ir Join Comfort po1x4kart Esant uzdegimams Poudarko. Prie visko LECITINAS.

QUOTE(alias @ 2011 08 23, 13:25)
Ačiū  4u.gif  O iš kur Jūs žinot visas programas - kada ką reikia vartoti?  ax.gif kiek ieškojau internete, nemačiau tiksliai nurodytų programų..gal blogai ieškojau smile.gif

Kai kurias atsiuncia globejai,kitas susirandu forumuose,atvyksta i seminarus mediku is Rusijos,ten daug ka suzinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 23 rugpjūčio 2011 - 12:38
QUOTE(Liepa B. @ 2011 08 22, 21:37)

Liepa B, o kiek laiko reiktų vartoti šiuos preparatus? Matot, aš juos įsigijau per vienos draudės pažįstamą, kuri pati su visa šeima vartoja šios kompanijos preparatus, tačiau ji nėra gydytoja. O jūs, kaip matau tikrai turite daug žinių apie tai. Būsiu labai dėkinga 4u.gif .
Atsakyti