Įkraunama...
Įkraunama...

Koralinis (koralais išvalytas) vanduo

QUOTE(Bure @ 2011 08 23, 21:23)
Liepa B, o kiek laiko reiktų vartoti šiuos preparatus? Matot, aš juos įsigijau per vienos draudės pažįstamą, kuri pati su visa šeima vartoja šios kompanijos preparatus, tačiau ji nėra gydytoja. O jūs, kaip matau tikrai turite daug žinių apie tai. Būsiu labai dėkinga 4u.gif .

Na kokius 2-3 men,vienu papildu bus 1 buteliukas,kitu 2vnt.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2011 08 23, 20:41)
Na kokius 2-3 men,vienu papildu bus 1 buteliukas,kitu 2vnt.

Ačiū Liepa B. Atsiprašau, kad tiek klausinėju, bet man vis kyla naujų klausimų ax.gif . B gruės vitaminų geriu po 1kaps. 3k. per dieną, nors ant dėžutės parašyta gerti po 1kaps. 1k. per dieną. Tai gal aš jų per daug vartoju? Man taip rekomendavo pažįstama.
Ir dar norėčiau sužinoti, gal galima kažkaip tiesiogiai susisiekti su Koral Club gydytoju iškilus kokiems nors neaiškumams dėl vaistų vartojimo? Nes tie, iš kurių perkam produkciją, vienaip pasako, ant dėžučių- kitaip užrašyta. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bure @ 2011 08 24, 18:39)
Ačiū Liepa B. Atsiprašau, kad tiek klausinėju, bet man vis kyla naujų klausimų ax.gif . B gruės vitaminų geriu po 1kaps. 3k. per dieną, nors ant dėžutės parašyta gerti po 1kaps. 1k. per dieną.  Tai gal aš jų per daug vartoju? Man taip rekomendavo pažįstama.
Ir dar norėčiau sužinoti, gal galima kažkaip tiesiogiai susisiekti su Koral Club gydytoju iškilus kokiems nors neaiškumams dėl vaistų vartojimo? Nes tie, iš kurių perkam produkciją, vienaip pasako, ant dėžučių- kitaip užrašyta. Ačiū smile.gif

Ant dezuciu buna uzrasyta profikaktikai skirta doze,o sunegalavus dazniausiai doze didinama.Vaikuciams ji mazinama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2011 08 22, 18:01)

VIRŠKINAMOJI FORMULĖ (DIGESTION Formula)
Po 1 kapsulę 3 kartus per dieną su vandeniu 30 minučių prieš valgį, baigus I programos etapą.

norėjau pasiklausti,o kiek laiko vartoti preparata DIGESTION Formula (po pirmojo etapo)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milijonesa @ 2011 09 05, 20:04)
norėjau pasiklausti,o kiek laiko vartoti preparata DIGESTION Formula (po pirmojo etapo)?  g.gif

Tai patys reikalingiausi virskinimo fermentai ir probiotikai,tad isgerkit visa buteliuka.
Atsakyti
QUOTE(Bure @ 2011 08 22, 21:39)
Sveiki, norėčiau ir aš pasiteirauti, kokius man papildus vartoti esant nerimui depresiniame fone? Nervų sistema išbalansuota, nusilpus. Ačiū smile.gif.

Man labai padeda Zaliasis Auksas siam reikalui blush2.gif mirksiukas.gif (kai didelio reikalo ner, tai nemegstu saujom papildu valgyt) As jo stengiuos pavasari ir rudeni isgert po buteliuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 09 13, 21:00)
Man labai padeda Zaliasis Auksas siam reikalui blush2.gif  mirksiukas.gif (kai didelio reikalo ner, tai nemegstu saujom papildu valgyt) As jo stengiuos pavasari ir rudeni isgert po buteliuka blush2.gif

Na tam reikalui tinka GOLDEN -MAX. Jis tai tikrai ne tik stiprina, bet ir atstato nervine sistema . Del daktaro prasau i privata, kam idomu, daugiau galesiu papasakot ....

Cia galit pasiskaityti apie si produkta :

http://www_coral-clu...r.php?vaiid=153
Atsakyti
O kažin kaip tas Golden Max derinasi su nėštumu ir maitinimu ? Galima jį vartoti nėštumo pabaigoj ar maitinant ? Ten rašo, kad jis ir valo organizmą, tai gal nelabai gerai tada g.gif Ir dar : kokia turėtų būti dozė trejų metukų pypliui (parašyta, kad ir vaikams tinka) ? Galvoju gal padėtų lengviau vaikučiui priprasti prie darželio, o tai dabar labai ir miegas nukenčia, ir šiaip dirglus pasidaro, kai reikia eiti į darželį. Būčiau labai dėkinga, jei kuri žinovė galėtų atsakyti.
Atsakyti
QUOTE(Sibelė @ 2011 09 14, 14:27)
O kažin kaip tas Golden Max derinasi su nėštumu ir maitinimu ? Galima jį vartoti nėštumo pabaigoj ar maitinant ? Ten rašo, kad jis ir valo organizmą, tai gal nelabai gerai tada  g.gif Ir dar : kokia turėtų būti dozė trejų metukų pypliui (parašyta, kad ir vaikams tinka) ? Galvoju gal padėtų lengviau vaikučiui priprasti prie darželio, o tai dabar labai ir miegas nukenčia, ir šiaip dirglus pasidaro, kai reikia eiti į darželį. Būčiau labai dėkinga, jei kuri žinovė galėtų atsakyti.

Visus papildus galima drasiai vartoti visa nestuma ir maitinimo metu,tik reikia dozes koreguoti,Lygiai taip pat ir vaikuciams.Golden Max suaugusiam geriasi 1/4 arbatinio saukstelio pries miega.Tad vaikuciui uztektu 1-2 lasiuku.
Atsakyti
sveikos,
mergaites,kurios uzsakinejat is LT ar pas jus visi vitaminai yra,as darau uzsakymus is IRL tai kuriu man reikia out of stock doh.gif ir kiek jau men praejo visdar ju nera.
pvz.
golden-max
joint comfort
yummies
selenium
ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 09 15, 12:43)
sveikos,
mergaites,kurios uzsakinejat is LT ar pas jus visi vitaminai yra,as darau uzsakymus is IRL tai kuriu man reikia out of stock doh.gif ir kiek jau men praejo visdar ju nera.
pvz.
golden-max
joint comfort
yummies
selenium
ir t.t.

lietuvoj seleno tikrai yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2011 09 15, 12:59)
lietuvoj seleno tikrai yra ax.gif

o kitu kur parasiau g.gif ? uzsisakyciau is LT pas kanors tada doh.gif nes jau kelintas menuo negaunu vaikui vitaminu,nei sau ko reikia biggrin.gif
labai reiktu melatonino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 15 rugsėjo 2011 - 13:04