QUOTE(Atidela @ 2007 08 30, 10:13)
Jei pinigai tavo (t.y. tos draugės ar bet kurio kito panašioj situacijoj), tada skirtumo jokio

QUOTE(tralaila @ 2007 08 30, 11:10)
kas sekančią vasarą sponsoriaus tavo atostogas?? Šiemet tik 200$ skola, kas kitąmet bus?
Įtariu, kad skola ne tik 200, ko tais nemanau, kad keliones vizas ir kt. dokumentų tvarkymąsi autorė pati apmokėjo. Bet ji įtariu to skola nelaiko. O kitąmet - ta pati istorija

QUOTE(Ramunita @ 2007 08 30, 12:25)
papasakosi viską kaip pasakojai čia
labai gražus, laimmgos merginos pasakojimas-juk tu laiminga,ane?
o tu kaip ir uzsidirbai,jei pirkinius paverstum litais,gautųsi manau apie 10 000
Ūčia vien už kompą, fotoka is ipodą),o jei dar pridėtum kelionę

o tu kaip ir uzsidirbai,jei pirkinius paverstum litais,gautųsi manau apie 10 000

Aš tėvų vietoje neapsidžiaugčiau. Ir ne todėl, kad dukra gerai praleido laiką, bet todėl, kad užauginau vaiką be jokios atsakomybės, pareigos jausmo, be suvokimo kaip gyventi. 200 dolerių - argi tai skola??? Dirbant JAV??? Vis žadėti žadėti žadėti, o taip ir nesugebėti atiduoti

QUOTE(pupa.uoga @ 2007 08 30, 12:41)
Sorry, nepaiškinau, kad jei yra normalus ir šiltas ryšys su broliu, jei nebuvo paskirta data skolos grąžinimui ir, žinoma, jei broliui nedega tie pinigai.
Berods, jis taip dirba užsieny.
Bet jei toj vietoj būtų atsidūrus mano sesuo ar brolis, tai riaušių nekelčiau,
Tai kad kaip supratau autorė dar būdama ten vis broliui žadėjo, kad jau vat "tuo tuoj" ir atsiųsiu

Betgi ar tame esmė kur brolis dirba ir kiek uždirba? Mano nuomone, tai visiškai neturėtų įtakoti gražinimo fakto. Jei būtų norėjęs tuos pinigus dovanoti, būtų dovanojęs, bet ne - paskolino.
Riaušių ir aš nekelčiau. Tai tik pinigai. Bet kitą kartą panašiai avantiūrai pasiūlyčiau užsidirbti pačiai. Tada galėtų važiuot kur nori ir leist kiek nori. Negaliu pakęst neatsakingų žmonių. Mano brolis būdamas 14 daugiau atsakomybės turėjo.