Įkraunama...
Įkraunama...

PASIMETUS. NORIU ISIPASAKOTI.. PATARSIT GAL KA

QUOTE(Atidela @ 2007 08 30, 10:13)
bet ten mano drauge rado savo meile.. wub.gif ir koks skirtumas tada tie pinigai..

Jei pinigai tavo (t.y. tos draugės ar bet kurio kito panašioj situacijoj), tada skirtumo jokio smile.gif

QUOTE(tralaila @ 2007 08 30, 11:10)
kas sekančią vasarą sponsoriaus tavo atostogas?? Šiemet tik 200$ skola, kas kitąmet bus?

Įtariu, kad skola ne tik 200, ko tais nemanau, kad keliones vizas ir kt. dokumentų tvarkymąsi autorė pati apmokėjo. Bet ji įtariu to skola nelaiko. O kitąmet - ta pati istorija smile.gif Taigi dar tiek nenupirkta, tiek nepamatyta liko biggrin.gif O skolos? Nu palauks smile.gif

QUOTE(Ramunita @ 2007 08 30, 12:25)
papasakosi viską kaip pasakojai čia  ax.gif labai gražus, laimmgos merginos pasakojimas-juk tu laiminga,ane? bigsmile.gif

o tu kaip ir uzsidirbai,jei pirkinius paverstum litais,gautųsi manau apie 10 000 smile.gif Ūčia vien už kompą, fotoka is ipodą),o jei dar pridėtum kelionę  mirksiukas.gif

Aš tėvų vietoje neapsidžiaugčiau. Ir ne todėl, kad dukra gerai praleido laiką, bet todėl, kad užauginau vaiką be jokios atsakomybės, pareigos jausmo, be suvokimo kaip gyventi. 200 dolerių - argi tai skola??? Dirbant JAV??? Vis žadėti žadėti žadėti, o taip ir nesugebėti atiduoti unsure.gif Net koktu skaityt.

QUOTE(pupa.uoga @ 2007 08 30, 12:41)

Sorry, nepaiškinau, kad jei yra normalus ir šiltas ryšys su broliu, jei nebuvo paskirta data skolos grąžinimui ir, žinoma, jei broliui nedega tie pinigai.

Berods, jis taip dirba užsieny.

Bet jei toj vietoj būtų atsidūrus mano sesuo ar brolis, tai riaušių nekelčiau,

Tai kad kaip supratau autorė dar būdama ten vis broliui žadėjo, kad jau vat "tuo tuoj" ir atsiųsiu doh.gif

Betgi ar tame esmė kur brolis dirba ir kiek uždirba? Mano nuomone, tai visiškai neturėtų įtakoti gražinimo fakto. Jei būtų norėjęs tuos pinigus dovanoti, būtų dovanojęs, bet ne - paskolino.

Riaušių ir aš nekelčiau. Tai tik pinigai. Bet kitą kartą panašiai avantiūrai pasiūlyčiau užsidirbti pačiai. Tada galėtų važiuot kur nori ir leist kiek nori. Negaliu pakęst neatsakingų žmonių. Mano brolis būdamas 14 daugiau atsakomybės turėjo.
Atsakyti
Man negraziausia sioje situacijoje yra skola. Koks skirtumas kam ir kiek? Nemegstu zmoniu, kurie pasiskolina ir neatsakingai i tai ziuri blink.gif
Atsakyti
Nu neatsakingas žmogus ryškiai blink.gif Viskas šioj situacijoj kaip ir norma, ale skola ne rona, neužgis cool.gif 200 $ mizeris palyginus, bet reikėjo juos pirma atiduot, o jau paskui daiktus pirkt g.gif O kelionės gerai thumbup.gif
Atsakyti
manau kad ant temos autorės varyt jau šaukštai po pietų. manau kad ir pati supranta kad pasišiko. kaip sakiau -- ką nors iš tų prisipirktų daiktų už adekvačią kainą tegu padovanoja broliui, arba lai grįžus namo parduoda brangiau ir grąžina bapkes.
o dėl tėvų ir kaimynų -- tie gal ir supras, kad už užsidirbtus pinigus panelė pasidovanojo sau nepamirštamas atostogas. tame blogo nieko nėra. neprivaloma gi bapkes į kojinę dėt ir grįžus mašinas pirkinėt.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2007 08 30, 08:16)
Mdaa...
Rimtai? Manai, kad toks požiūris į skolas (nesvarbu, kad broliui) yra normalus? mastau.gif
Visiškai pritariu...

kurioj vietoj iskaitei, kad ji neplanuoja tos skolos grazinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2007 08 30, 09:07)
Visu pirma pane pritrenke tavo neatsakingumas  doh.gif  Taves nebuvo galima isleisti i uzsieni. Kaip tu galejai pirkinetis ir islaidauti neatidavus skolos blink.gif As budama amerikoj, kol nesusitaupiau 3000 dol ir neissiunciau namo, pirkau tik butiniausius daiktus. O po to ir prikeliavau ir prisilinksminau  4u.gif ( skraidziau lektuvais po kalnus, plaukiau kruizais, vazinejau dzipais kalnuose, raftingai ir etc. ) Lauktuviu pripirkau visiems ka pazinojau ( mamai - perlu karolius, broliui labai gera laikrodi, teciui kvepalu, pinigine ir etc) Namo parsiveziau kokis 4000 dol. ir kruva daiktu. Buvau tris su puse menesio. Kaip matot islaidavau, keliavau ir dar pabaliavot spedavau. Bet ir dirbau pagal islaidas - per du darbus. Draugai, kurie tingejo dirbti ir daug islaidavo - grizo su nuliu, kurie labai taupe - grizo su 10 000 dol. As buvau per viduriuka. Bet tokio neatsakingio zmogaus neteko sutikti! Sitaip islaidauti ir negalvoti apie ateiti ir skolas  verysad.gif  Arba tu lietuvoje gyvenai labai vargingai ir pamacius pinigus ( geras jasumas ten gali pirkti bet ka padirbejas kelias savaites) galvele pametei arba esi dar nesubrendus viena gyventi. Gaila man tavo teveliu  schmoll.gif
Viso to moralo gale pasakysiu patarima apie bilietus. Negalvok , kad keitimas toks lengvas. Keitemes ir mes data. Nesi tikras ar tau tikrai pakeis. Reikia dar pries isskridima(kelios dienos) pasiskambint (butinai-nepamirsk ) ir pasitvirtinti ar tikrai pakeite data! Deja kai kuriems buvo kitaip sad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Sutinku su kiekvienu žodžiu, absoliutus neatsakingumas, bet prisidirbt ir paskui dar skūstis, ieškot paguodos.... nu višta ir tiek
wink.gif (Atsiprašau, bet niekaip neišėjo susilaikyti)
Atsakyti
Aisku nerpivaloma maisa pinigu prisikrauti. Bet yra suaugusi ir nereikia taip neatsakingai elgtis, kad po to neliktu pinigu grazinti skolai, bustui apsimoketi, maistui ten net nelabai like . Del to ir liudna, kad sitaip elgdamasi nenumate pasekmiu verysad.gif Jei tai atsitiktu mano dukrai, as asmeniskai, tikrai nusivilciau sad.gif
Atsakyti
[quote=pupa.uoga,2007 08 30, 11:41]
[quote=Niurzgike,2007 08 30, 09:23]
Sorry, nepaiškinau, kad jei yra normalus ir šiltas ryšys su broliu, jei nebuvo paskirta data skolos grąžinimui ir, žinoma, jei broliui nedega tie pinigai. Berods, jis taip dirba užsieny. Aš neturėjau omeny, kad nereikia skolos grąžint. Bet jei toj vietoj būtų atsidūrus mano sesuo ar brolis, tai riaušių nekelčiau, aišku, jei nebuvo kokių tai sąlygų, ir nesi suplanavęs kažko pirkti ir žūtbūt tų pinigų trūksta.
[/quote]

drinks_cheers.gif siaip mergina sake, kad Lt isilaiko pati save ir is tevu nepraso, kodel jiems tada turetu buti geda pries kaimynus? O del skolu, pati nesu turejus, bet savo broliui ir skolinus, o dar dazniau dovanojus, nematau cia jokios tragedijos, nes as gyvenu finansine prasme geriau nei jis, cia aisku nuo santykiu priklauso...skolos terminas nebuvo nustatytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 30 rugpjūčio 2007 - 13:23
tragedijos nera, tik kam tada tris menesius kas savaite zadeti kad jau tuoj tuoj grazinsiu skola? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 08 30, 13:51)
kurioj vietoj iskaitei, kad ji neplanuoja tos skolos grazinti  g.gif

Ne apie tai kalba ar ruošiasi grąžinti ar ne schmoll.gif
Štai taiklus atsakymas:

QUOTE(Kris_ @ 2007 08 30, 14:06)
tragedijos nera, tik kam tada tris menesius kas savaite zadeti kad jau tuoj tuoj grazinsiu skola?  g.gif

Iš viso šitoj situacijoj matau vienintelį dalyką - visišką atsakomybės nebuvimą ir tiek. Jei kas manot kitaip, tai Jūsų teisė. Mane matyt kitaip auklėjo.
Atsakyti
Viskas cia normaliai, tikrai juk ne 3 metus buvai. Na jei grauzia skola broliui labai, gali parduot arba kompa arba fotika ir grazint ta skola, man tai nebutu problemos, visa seima mano uz dziaugimasi gyvenimu thumbup.gif o ne taupyma nieko nematant.

ale visgi geriau i taja anglija varyt jei nori ir ispudziu ir pinigu, o ne grizt tusciomis- bilietas juk gerokai pigesnis! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jejeta: 30 rugpjūčio 2007 - 15:54
[quote=jejeta,2007 08 30, 15:53]
Viskas cia normaliai, tikrai juk ne 3 metus buvai. Na jei grauzia skola broliui labai, gali parduot arba kompa arba fotika ir grazint ta skola, man tai nebutu problemos, visa seima mano uz dziaugimasi gyvenimu thumbup.gif o ne taupyma nieko nematant.

drinks_cheers.gif butent
Gerai, pasielge neatsakingai, bet ji tuo nesididziuoja, del to ir parase cia, visi klystam ir ne viskas vyksta pagal plana. Blogai, kad skolos dar neatidave, bet as irgi nebuciau praleidus progos pakeliauti. Nepavyko daug uzsidirbti, bet ne visiems sekasi, ne visi vienodai gabus uzsidirbti, gris i Lt, dirbs ir atiduos. Galu gale tas kompas, manau, daugiau nei 200 vertas, gali atiduoti broliui, jei yra sazininga.
Atsakyti