Įkraunama...
Įkraunama...

PASIMETUS. NORIU ISIPASAKOTI.. PATARSIT GAL KA

O as manau, kad tu egoiste... Skola - ne zaizda, nors ir brolis. Kiek pazystu emigrantu visi visu pirma puole i darbus, atidave visas skolas, are kol uzsidirbo, ir tik tada atostogavo... Taip pat ir as elgiausi. kai atvaziavom su vyru i UK arem kaip arkliai, as peskom eidavau i darba du kartus per diena po 4 km, nes gaila pinigu buvo autobusui. Norejau susitaupyti atostogoms, parvezti dovanu artmiesiems. Nueidavom aisku kartais ir i kluba ir su draugais pabudavom, bet tai daug nekainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Kukulake @ 2007 08 30, 17:03)
O as manau, kad tu egoiste... Skola - ne zaizda, nors ir brolis. Kiek pazystu emigrantu visi visu pirma puole i darbus, atidave visas skolas, are kol uzsidirbo, ir tik tada atostogavo... Taip pat ir as elgiausi. kai atvaziavom su vyru i UK arem kaip arkliai, as peskom eidavau i darba du kartus per diena po 4 km, nes gaila pinigu buvo autobusui. Norejau susitaupyti atostogoms, parvezti dovanu artmiesiems. Nueidavom aisku kartais ir i kluba ir su draugais pabudavom, bet tai daug nekainuoja.

bet ji tai gi ne emigrante...tiesiog studente isvaziavo pakeliauti ir tuo paciu uzsidirbti per vasaros atostogas g.gif sake, kad po 3 mensiu grizta i studijas, bet gal pati paaiskins, o tai ziuriu cia as kaip advokate kokia jos smile.gif Kai as isvaziavau i uzsieni uzsidirbti irgi ilgokai neatostogavau ir nieko nepirkau, net drabuziu, neturejau skolu, tiesiog norejosi kazkiek pinigu sukaupti saskaitoj, kad saugesne jausciausi. Bet tai tas ir skirtumas, mano pagrindinis tikslas buvo uzsidirbti, buvau darbo emigrante, ilgam (gal visam) laikui isvaziavusi, keliones man tik veliau parupo. O cia mergina,manau, tik norejo atostogas naudingai praleisti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 30 rugpjūčio 2007 - 17:39
Na bet kokiu atveju, manau, kad pirma turejo grazinti skola. Visi mes noretume smagiai praleist laika uz svetimus pinigus.... O ir gryzt be lauktuviu irgi man butu be rysio kazkaip... Nors kokiam menkniekiui vistiek sukrapstyciau pinigu...
Sakoma ne tiek svarbu kitu nuomone, o kaip pats jautiesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukulake: 30 rugpjūčio 2007 - 17:48
na lietuviai truputi tokie atlapasirdziai biggrin.gif greitai jau atostogaut negalesim isvykti,nes visiems lauktuviu reikes privezti.,nu nesamone,sorry. suprantu kai isvyksta zmones 5 metams,nemato seimos,giminiu,tada taip,vezi lauktuves,nu bet isvyko zmogus trumpam,ir dabar dovaneliu visiems pripirkti doh.gif doh.gif doh.gif baikit juokus.

vienintelis dalykas negrazus-skola. kaip panos sako,parduok kompa,atdiuosi skola ir ramia sazine gyvenk toliau,ir kurk planus kitai vasarai.kas isto,kad gyvensi ir kisi viska i kojine,geriau jau pasidziauk gyvenimu,pakeliauk,kol dar jauna .
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 08 30, 17:53)
na lietuviai truputi tokie atlapasirdziai  biggrin.gif  greitai jau atostogaut negalesim isvykti,nes visiems lauktuviu reikes privezti.,nu  nesamone,sorry. suprantu kai isvyksta zmones 5 metams,nemato seimos,giminiu,tada taip,vezi lauktuves,nu bet isvyko zmogus trumpam,ir dabar dovaneliu visiems pripirkti doh.gif  doh.gif  doh.gif  baikit juokus.

vienintelis dalykas negrazus-skola. kaip panos sako,parduok kompa,atdiuosi skola ir ramia sazine gyvenk toliau,ir kurk planus kitai vasarai.kas isto,kad gyvensi ir kisi viska i kojine,geriau jau pasidziauk gyvenimu,pakeliauk,kol dar jauna .

pritariu drinks_cheers.gif ne visiems pinigai gyvenime svarbiausia...O jai gi paciai nesmagu del tos skolos, supranta, kur suklydo, bet reikalas tikrai pataisomas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukulake @ 2007 08 30, 18:47)
Na bet kokiu atveju, manau, kad pirma turejo grazinti skola. Visi mes noretume smagiai praleist laika uz svetimus pinigus.... O ir gryzt be lauktuviu irgi man butu be rysio kazkaip... Nors kokiam menkniekiui vistiek sukrapstyciau pinigu...
Sakoma ne tiek svarbu kitu nuomone, o kaip pats jautiesi.

vat man cia butent ir atrodo,ne kaip pats jauties,o ka zmones pagalvos,kad visai giminei dovanu neparvesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 08 30, 19:07)
vat man cia butent ir atrodo,ne kaip pats jauties,o ka zmones pagalvos,kad visai giminei dovanu neparvesiu smile.gif

giminems niekada nevezu. tik tevams ir sesers seimai. niekada negryztu be nieko, bent jau stipraus gerimo bonka parvezu...
Atsakyti
Jaunutė mergaitė, neapskaičiavo gerai išlaidas. Gražins broliui skolą, o kitąmet bus jau gudresnė. Ir padirbo, ir pasaulio pamatė, šaunuolė, pabūk kol gali, paaiškinsi broliui- supras. Juk brolis. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
O vdrug pamirš skolą...juk brolis... blink.gif
Atsakyti
O dėl lauktuvių, taigi pati būsi didžiausia lauktuvė su savo įspūdžiais. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O brolis iškeps padėkos kalakutą lotuliukas.gif
Atsakyti
tipo klaidu panos nesat padariusios gyvenime biggrin.gif
Atsakyti