Man patinka silkė su cinamonu. Supjaustau silkės file juostelėmis, dedu sluoksnį į lėkštę. Ant viršaus pakepintus svogūnus, pjaustytus žiedeliais. Svogūnus dedu atvėsintus, nes kitaip silkė sumunka. Daugokai apibarstau cinamonu ir uždedu sluoksnelį majonezo, jei turiu- žalumynais majonezą papuošiu. Man skanu , tinka valgyti su bulvėm
Man patinka silkė su cinamonu.
Supjaustau silkės file juostelėmis, dedu sluoksnį į lėkštę.
Ant viršaus pakepintus svogūnus, pjaustytus žiedeliais. Svogūnus dedu atvėsintus, nes kitaip silkė sumunka. Daugokai apibarstau cinamonu ir uždedu sluoksnelį majonezo, jei turiu- žalumynais majonezą papuošiu.
Man skanu , tinka valgyti su bulvėm
Geriausia, kai tokią silkę su cinamonu pasidarai dieną prieš jos valgymą. Tada cinamonas labai gerai įsigeria ir skonis sodresnis, ir majonezo jau nereikia dėti, nes ant aliejaus pasikepa svogūnas. Susisluoksniuoju į plastikinį indelį, ir taip užtenka ilgai mums jos. Pabandykit
Man patinka silkė su cinamonu.
Supjaustau silkės file juostelėmis, dedu sluoksnį į lėkštę.
Ant viršaus pakepintus svogūnus, pjaustytus žiedeliais. Svogūnus dedu atvėsintus, nes kitaip silkė sumunka. Daugokai apibarstau cinamonu ir uždedu sluoksnelį majonezo, jei turiu- žalumynais majonezą papuošiu.
Man skanu , tinka valgyti su bulvėm
niekur neradau parašyta, tai parašysiu dar vieną receptuką - silkės mišrainė su lešiais o daroma ji taip 4 gabaliukai silkės filė, apie 200gr lešių, kukuruzų indelis ir kei pomidorai. silkę ir pomidorus smulkiai supjaustai, sudedi išvierus lešius ir likusius produktus, įdedi druskytės ir majonezo ir mmm kaip skanu.
Ir dar darome salotas su šviežiomis daržovėmis ir su silke. daržovės pačios įvairiausios, kokios tik patinka vat
javascript:emoticon('') smilie galiu pasiūlyti silkutę su virtos pupelės geriau didelės raudonos ,smulkintais porais, šampinjonai koncervuoti ir majonezu. geras skonis gaunasi
Man labai patiko silkiu ir bulviu uzkandele(is kart atsiprasau jei tokia jau buvo- tikrai visko neperskaiciau) kelios dideles bulves, silkiu file, keli saukstai konservuotu arba pakepintu pievagrybiu, saukstas smulkinto svoguno, puse kietai virto smulkinto kiausinio, puse saukstelio krienu, saukstas majonezo. Padazui- 2 saukstai aliejaus, saukstas acto, saukstelis garstyciu, pagal skoni druskos ir cukraus. Bulves isvirkite su lupinomis, ataususias nulupkite, supjaustykite 3-4 cm storio griezineliais, ispjaukite ju viduri. Paruoskite idara is pievagrybiu, svoguno, kiausinio, krienu ir majonezo ir pripildykite juo bulviu ziedelius. Ju virsu uzdenkite silkiu "dangteliais". padazui garstycias issukite su cukrumi, pamazu pilkite alieju, tada acta, pasudykite. Tiekite su marinuotais svogunais, paprikomis, zalumynais... SKANAUS
ir vėl mane ignoruoja, nejau niekas neragavo mano slkės Papildyta: supratau kodėl mane ignoruoja, greičiausia išsigando mano monstro- bet juk tai monstriukas- gerietis
Labai noriu patarti jums mielos silkiu ir zuvu megejos. Jei tik imanoma pirkit silkes cielas su galva ir nepatingekit pasiterlioti. Ir dar atkreipkit demesi i pilvus, kad nebutu susprogineje. Turiu reikalu su zuvimis tai tikrai zinau kaip daroma file. Ogi kai nebetinkama isvaizda cielos daro skruosta ir pardavineja, kai jau kai ta nebetinka daro file, o paskui ir file be odos..... Zuvys labai greitai praranda prekine isvaizda