Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

QUOTE(angeliux123 @ 2009 11 14, 13:57)
Sveikos,

Man irgi testas parode siandien teigiama:) is pradziu pasimeciau visai....
Kada tureciau pasirodyti gydytojai? Kaip skaiciuojasi tos savaites - nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos?

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taip skaičiuojasi savaitės nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos 4u.gif Mano situaciją manau jau skaitei schmoll.gif , bet jei turi gerą gydytoją tai nueik jau dabar. Manau patars tikrai 4u.gif O jei tokia pat durna kaip mano tada tik 12 sav schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 11 14, 12:40)
Kiek žinau nėščiosiso kortele jau esant 7 sav.įtraukia

Čia nuo gydytojo priklauso kada įtraukia, bet pagal visas taisykles tai nuo 12 sav.
Atsakyti
QUOTE(angeliux123 @ 2009 11 14, 12:57)
Sveikos,

Man irgi testas parode siandien teigiama:) is pradziu pasimeciau visai....
Kada tureciau pasirodyti gydytojai? Kaip skaiciuojasi tos savaites - nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos?

sveikinu 4u.gif
taip, visi skaičiuoja nuo paskutinių mmm pirmos dienos. jei turi gerą gydytoją, ja pasitiki, manau, gali eiti iš karto, kad ji patvirtintų nėštumą, pasakytų, jog jis vietoj, duotų pirmų svarbių patarimų, o gal net ir vaginalinį echo padarys ir JAU pamatysi miniatiūrinį savo žirniuką wub.gif
ne visos gydytojos yra tokios nemalonios, kaip Venecijai pasitaikė mirksiukas.gif
oi, Venecija jau atsakė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduku: 16 lapkričio 2009 - 08:52
Beda tame, kad as nedaznas svecias poliklinikoje...kai dabar bandziau prisiregisruoti, ziuriu mano buvusi gyg. net nedirba, gal irgi nestuke.gif As pirmiausia uzsirasiau pas savo seimos gyd. ar reikejo is karto pas gine rasytis? As is vis poliklinikoje jokios nepazistu....O seimos gyd. speju nieko nepasakys, lieps darytis tyrimus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite parekomenduoti gera gine Seskines poliklinikoje?
Atsakyti
Aloha, mamytės, esamos ir būsimos smile.gif Ale man irgi kilo kvailas klausimas - iš pradžių pas savo šeimos gydytoją, ar tiesiai pas gin.? Prisijungiu prie jūsų būrio - testas bent taip parodė... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Profesorė @ 2009 11 14, 20:44)
Čia nuo gydytojo priklauso kada įtraukia, bet pagal visas taisykles tai nuo 12 sav.

mane abu kartus nuo 10-tos sav.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2009 11 30, 20:00)
Aloha, mamytės, esamos ir būsimos smile.gif Ale man irgi kilo kvailas klausimas - iš pradžių pas savo šeimos gydytoją, ar tiesiai pas gin.? Prisijungiu prie jūsų būrio - testas bent taip parodė... wink.gif

pas ginekologę mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai nieko nesuprantu su ta apziuros tvarka. Kreipiausi pas gyna (vyrukas) kai man buvo 4-5 sav. Dariausi viena testa ir labai jau neryski ta antra juostele, sakau nueisiu pas gyna, kad neliktu abejoniu. Zodziu, ilgai nepasakojant, mane issiunte atgal. Ateik, sako, po 12 sav. ir jei nepersileisi, padarysim tau tyrimus. doh.gif . Sako neapsimoka daryti tyrimus, kai kurios persileidzia, tik veltui gydytojai dirba. Na virsune!!!!!! nei slapimo, nei kraujo tyrimams nepaeme. Tik tepineli, del visa ko. Tuo metu kaip tik lankiausi pas seimos gydytoja del visai kt priezasciu ir ji padarius kraujo tyrimus nustate, kad "krites" hemoglobinas. Taip ir mazakraujyste gaut galima per tas 12 sav. Nezinau ka daryti, ar ieskoti privataus gyno ar vel eiti pas ta pati ir reikalauti issamesniu tyrimu. Eko gali ir nedaryti, kol kas nelabai tas rupi, nors jau 7savaite eina.
Atsakyti
QUOTE(angeliux123 @ 2009 11 16, 22:48)
Beda tame, kad as nedaznas svecias poliklinikoje...kai dabar bandziau prisiregisruoti, ziuriu mano buvusi gyg. net nedirba, gal irgi  nestuke.gif  As pirmiausia uzsirasiau pas savo seimos gyd. ar reikejo is karto pas gine rasytis? As is vis poliklinikoje jokios nepazistu....O seimos gyd. speju nieko nepasakys, lieps darytis tyrimus 4u.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2009 11 30, 22:00)

Pirmiausia reikia pas gine registruotis smile.gif

QUOTE(Eijra @ 2009 12 02, 18:45)
as tai nieko nesuprantu su ta apziuros tvarka. Kreipiausi pas gyna (vyrukas) kai man buvo 4-5 sav. Dariausi viena testa ir labai jau neryski ta antra juostele, sakau nueisiu pas gyna, kad neliktu abejoniu. Zodziu, ilgai nepasakojant, mane issiunte atgal. Ateik, sako, po 12 sav. ir jei nepersileisi, padarysim tau tyrimus.  doh.gif . Sako neapsimoka daryti tyrimus, kai kurios persileidzia, tik veltui gydytojai dirba. Na virsune!!!!!! nei slapimo, nei kraujo tyrimams nepaeme. Tik tepineli, del visa ko. Tuo metu kaip tik lankiausi pas seimos gydytoja del visai kt priezasciu ir ji padarius kraujo tyrimus nustate, kad "krites" hemoglobinas. Taip ir mazakraujyste gaut galima per tas 12 sav. Nezinau ka daryti, ar ieskoti privataus gyno ar vel eiti pas ta pati ir reikalauti issamesniu tyrimu. Eko gali ir nedaryti, kol kas nelabai tas rupi, nors jau 7savaite eina.

blink.gif blink.gif blink.gif o cia tai jo..... as vietoj taves kitos gines ieskociau... nu virsune... gal persileisi, tai neapsimoka daryt tyrimu blink.gif nu mintyse pasiusciau toki ginekologa ir gyvenime neiciau schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes bye1.gif as tai vakar buvau pas ginekologe ir likau nieko nesupratusi g.gif gal kas galit man kvailai kas nors paaiskinti; itrauke mane i iskaita nes jau 14 savaiciu mums. prirase daugybe tyrimu kuriuos zinoma pasidariau is karto, o kai paklausiau kada man vel ateiti tai daktare pasake kad kai pasakys mano daiktare. tai taip ir nesupratau kokia dar daktare turi pasakyti kada man eiti pas gine verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sandriulka15 @ 2009 12 03, 12:06)
sveikutes bye1.gif  as tai vakar buvau pas ginekologe ir likau nieko nesupratusi g.gif  gal kas galit man kvailai kas nors paaiskinti; itrauke mane i iskaita nes jau 14 savaiciu mums. prirase daugybe tyrimu kuriuos zinoma pasidariau is karto, o kai paklausiau kada man vel ateiti tai daktare pasake kad kai pasakys mano daiktare. tai taip ir nesupratau kokia dar daktare turi pasakyti kada man eiti pas gine verysad.gif

lotuliukas.gif nu cia tai jo...teks vel klaust, o gal tu ne taip supratai ka mirksiukas.gif
Atsakyti