nu va mamytes as siandien buvau savo pirmoj apziuroj pas gine, uijj jaudinausi, bet tokia labai miela ji...tik apziurejo, neeme jokio tepinelio, nustate kelinta sav nestumas ir susitarem kada kitas pasirodymas pas gine...jauciat net i iskaita neitrauke, neuzvede nesciosios knygeles, nes dar per anksti...o mano skaiciavimai ir supermama forume sutampa su gines skaiciavimu...
Papildyta:
[quote=basin.vaida,2009 12 14, 11:26]
Na o man sakė ateiti sausio viduryje, dabar pagal mano skaičiavimus nėščia esu 9 sav. 5 dienos (paskutinių MM pirmoji diena buvo spalio 7 d.), sausio 13 d. pagal nėštumo kalendorių rodo, kad bus jau 14 sav., aš abejoju ar ne per vėlai tas apsilankymas gaunasi
jaučiuosi gerai
Papildyta:
[quote=kristulea,2009 12 10, 07:47]
o tu tiksliai zinai kad skauda skrandi

nes galiu pasakyti is patirties, kad buna tokiu uzeinanciu jausmu, kad skauda pilvo apacia, o is tikruju raizo vidurius, is pradziu as valgiaus vien tik sausa maista, t.y jokiu sriubu ir susiduriau su kietais viduriais...tai gal tau irgi tas pats? buna ir man dienu, kad visa diena kyla sleikstulys, nieko negaliu valgyti, bet nevemiu....o siaip ant pilvo bent man neina miegoti, uztat labai megstu rankas susikelti i virsu, ko niekada nebudavo anksciau

nu toks vaizdas, kad skauda skrandis, jei raižytų vidurius manau kiti pojūčiai būtų. Be to jaučiuosi amžinai alkana, privalgau, daug ir vistiek esu alkana. Valgau įvairų maistelį, o grynai maudžia tą trikampėlį prie šonkaulių kur yra
[/quote]
o tu buvai pas gine?as sian klausinejausi, sakau buna, kad maudzia pilva...sako viskas yra normalu...nors man panasiai kaip ir tau nestumas....patarciau pasneketi su seimos gyd., kad tau ramiau butu....