Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

na tiesiog zinok cia kiekviena manau indivudualiai yra ejusi i ta apziura g.gif as pvz nuejau pirma karta 8 sav wink.gif bet matai as ne Lietuvoje , o Norvegijoje, tai va niekas man nieko nedare tik paeme tyrimus ir viskas, paskyre sekanty susitikima, nes cia Norveg niekas nejudina ten nieko iki tol kol negalima daryt ultra garsa, o man tai atliko 17 sav rolleyes.gif
Va o kai paklausiau issigandus jai kas nutiks blogo ?sako : nuo sito niekas neisgelbes ta prasme nuo persileidimo, tai va , o jai buna pastojimas ne vietoj tai jau sita pajusi pati sad.gif na tai va as cia jau labai issipleciau daug tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kateete @ 2010 01 21, 00:09)
Sveikos busimos ir esamos mamytes,  4u.gif

Esu dar tik naujoke cia, todel man viskas idomu ir nauja smile.gif Mano pilvukui jau beveik 6 savaites  nestuke.gif , o mes dar nebuvom apziuroje... at, turejau labai skaudzia pirmaja nestumo patirti, kai po mazdaug 5 sav. as patyriau savaimini persileidima... cray.gif , priezasciu nezinau, bet manau, kad tai galejo nutikti del to, kad nestumo metu ( to dar nezinodama) buvau pirtyje, o juk tai nera gerai... sad.gif Tai va, siuo kartu esu jau labai atsargi, saugau save kai imanydama ir noreciau pasiteirauti, kada, Jusu nuomone reiktu pirma karta apsilankyti pas gine ? Kazkaip nesinori per anksti eiti, kad ji ten nelistu i mano vidu ir kazko blogo neatsitiktu mano busimam angeliukui...
Is anksto dekoju uz nuomones  4u.gif  ax.gif

Na teisingai sake kolege, kad nuo taves pacios priklauso, man kadangi gydytojas sake jog yra tikimybe, kad bus sunku pastoti, tai as pamacius du bruksniukus teste labai nustebau, bet bijojau dziaugtis, tad nieko nelaukus jam paskambinau ir liepe ateiti po savaites. Tai po savaites ir nuzygiavau, buvo 4 savaites, bet uz tat tada buvo labai ramu, nes pasake, kad geroje vietoje ir viskas tvarkoje. Tai manau geriau nesikankik kiekviena diena sukdama galvos ar vsiaks tvarkoje, o nueik aps gydytoja, galu gale gali krauja tik paimti. O jei gerai jautiesi, tai su echoskopu gali ir neziureti ...
Atsakyti
sveikutes, beveik viska perskaiciau sioje temeleje smile.gif taj as irgi noriu pasidalint ax.gif testa pasidariau ant bairio man tik viena diena velavo M bet pamaniau aj ner ka veik vaistine salia galvoju prasivaiksciosiu nusipirkau ta testa dar pas drauge pakeliui nuejau ten ir nutarem siaip sau testa pasidaryt net nemaniau kad bus teigiamas kazkaip nors 0,00001proc. kazkaip lyg ir jauciau g.gif ir beslapinat testuka tiesiog akyse raudonavo beveik vienu metu abi juosteles net nepatikejau nubegau antro kuris rodo kiek laiko JAU - parode 3savaites taj dar viena nusipirkau ir viestiek teigiamas vistiek negalejau patiket raminau save kad ce pas mane pries sirgima gal taip tokie pokyciai kokienors unsure.gif galu gale pasakiau vaikinui na jis kaip ir tikejausi apsidziauge nes labai norejo bigsmile.gif ta vakara spejo ir prisisvajot ir prisiplanuot wub.gif na bet netiketai kita ryta kaip niekur nieko pasimylejom ir pasirode nemazai kraujo iskart i pirma zinoma ligonine kur pralaukiau savo eiles su emergency atveju net penkias valandas per kurias prazliumbiau iki galvos svaigimo(gyvenu dubline taj cia taip iprasta ligoninese tokie tempai... doh.gif ) ir kai sulaukiau manes paklausinejo iprastu dalyku pagal menesines paskaiciavo tris savaites nestumo ir pasake ateit po savaites ultragarsui. na padare ta ultragarsa ir taj vos is pado neiskritau kai pasake kad man jau astuonios savaites ir kad viskas gerai pas mane bigsmile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif praejo dar pora savaiciu padarem nesunkia avarija bet stiprus smugis buvo i bardiura ir labai isigandau ta vakara nemazai kraujo pasirode ir skausmai pilvo apacioj vel i ligonine gerai kad tik pora valandu reikejo palaukt ir vel ultragarsa padare sako turetu buti 9,5 savaites bet atrodo kad gerokai daug didesnis kaip 13sav. drauge sako gal bus dvynukai jei taip rodo kad didesnis nei reikia g.gif ka jus apie tai manot? blush2.gif

veje kiek as cia prirasiau unsure.gif
Atsakyti
man is pradziu tepinelio neeme... buvo 12 nestumo savaite, padare ultragarsa, ir liepe darytis kitus reikalingus tyrimus, t.y.kraujo, slapimo, stomatologo apziura, bpg apziura.
Atsakyti

QUOTE(ievaxs @ 2010 01 22, 03:11)
sveikutes, beveik viska perskaiciau sioje temeleje  smile.gif  taj as irgi noriu pasidalint  ax.gif  testa pasidariau ant bairio man tik viena diena velavo M bet pamaniau aj ner ka veik vaistine salia galvoju prasivaiksciosiu nusipirkau ta testa dar pas drauge pakeliui nuejau ten ir nutarem siaip sau testa pasidaryt net nemaniau kad bus teigiamas kazkaip nors 0,00001proc. kazkaip lyg ir jauciau  g.gif  ir beslapinat testuka tiesiog akyse raudonavo beveik vienu metu abi juosteles net nepatikejau nubegau antro kuris rodo kiek laiko JAU - parode 3savaites taj dar viena nusipirkau ir viestiek teigiamas vistiek negalejau patiket raminau save kad ce pas mane pries sirgima gal taip tokie pokyciai kokienors unsure.gif galu gale pasakiau vaikinui na jis kaip ir tikejausi apsidziauge nes labai norejo  bigsmile.gif  ta vakara spejo ir prisisvajot ir prisiplanuot  wub.gif  na bet netiketai kita ryta kaip niekur nieko pasimylejom ir pasirode nemazai kraujo iskart i pirma zinoma ligonine kur pralaukiau savo eiles su emergency atveju net penkias valandas per kurias prazliumbiau iki galvos svaigimo(gyvenu dubline taj cia taip iprasta ligoninese tokie tempai...  doh.gif  ) ir kai sulaukiau manes paklausinejo iprastu dalyku pagal menesines paskaiciavo tris savaites nestumo ir pasake ateit po savaites ultragarsui. na padare ta ultragarsa ir taj vos is pado neiskritau kai pasake kad man jau astuonios savaites ir kad viskas gerai pas mane bigsmile.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  praejo dar pora savaiciu padarem nesunkia avarija bet stiprus smugis buvo i bardiura ir labai isigandau ta vakara nemazai kraujo pasirode ir skausmai pilvo apacioj vel i ligonine gerai kad tik pora valandu reikejo palaukt ir vel ultragarsa padare sako turetu buti 9,5 savaites bet atrodo kad gerokai daug didesnis kaip 13sav. drauge sako gal bus dvynukai jei taip rodo kad didesnis nei reikia  g.gif  ka jus apie tai manot?  blush2.gif
veje kiek as cia prirasiau  unsure.gif

na, nieko sau nestumo isorija... smile.gif tikiuosi, viskas bus gerai... su tiek kraujo per pirmasias savaites, ne juokais tikriausiai gasdina tokie ivykiai. o del to tikslaus laiko nenustatymo, tai tikrai keista... mano draugem kazkaip irgi kaitalioja nestumo laika nuolat. nezinia, ar jos netiksliai pasako paskutiniu menesiniu data, ar pacios neitaria kada galejo pastoti. manau, geriausia butu zinoti tuos du dalykus, tada visiems butu aiskiau - ir gydytojams ir paciai. smile.gif o kaip tu pati manai, kiek savaiciu tavo nestumas?
Atsakyti
man menesines velavo vos dvi dienels bet kadangi niekada to nera buve as nusprendziau pasidaryti testuka ir jis buvo teigiamas dvi ryskios juosteles smile.gif labai nustebau nes galvojau jai tai tik pradzia tai neturetu ryskiai matytis, nieko nelaukus kreipiaus i gyditoja, bet tokia daktare papuole kad net baisu pagalvoti, jau esu turejus persileidima, todel labai bijau kad ir vel taip neatsitiktu, bet gyditoja ne tai kad nuramintu tiesiog pasake neskubek buvo viena karta taip bus ir antra unsure.gif isivaizduokit beklausant tokiu zodziu kaip skaudu yra. maza to dar ir relaniumo israse kad geriau miegociau. bravo musu medikams . pabegau as is ten ir dabar esu kitoj poliklinikoj apziurejo mane labai gera ginekologe padare echoskopija ir pasake kad nestumas jau gimdoje jam 5 savaiteles ir liepe palaukt 8 savaites ir tik tada ateit pas kita ginekologe kuri nesciasias priziuri kad pastatytu ant iskaitos. tai va dar pora savaiteliu liko. esu labai laiminga, nes jauciuosi gan gerai ir tikiuosi viskas bus ok. nes labai jau ilgai svajojom apie maziuka angeliuka.
Atsakyti
O as pasidariau NT, kai mmm velavo tris dieneles. Nelabai ko tikejaus, nes pastoti bandziau jau 1,5 metu... Ir kaip as nustebau, kai isryskejo II juosteles! thumbup.gif . Dar po poros dienu nuejau pas gydytoja. Tepineliu jokiu neeme, tik ultragarsa padare, ir tyrimus israse pasidaryt. Jau keturios savaites. smile.gif Nuotraukyte padare, toks mazas juodas taskutis, ziurim neatsiziurim... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieska240 @ 2010 01 21, 10:28)
na tiesiog zinok cia kiekviena manau indivudualiai yra ejusi i ta apziura  g.gif  as pvz nuejau pirma karta 8 sav  wink.gif  bet matai as ne Lietuvoje , o Norvegijoje, tai va niekas man nieko nedare tik paeme tyrimus ir viskas, paskyre sekanty susitikima, nes cia Norveg niekas nejudina ten nieko iki tol kol negalima daryt ultra garsa, o man tai atliko 17 sav rolleyes.gif
Va o kai paklausiau issigandus jai kas nutiks blogo ?sako : nuo sito niekas neisgelbes ta prasme nuo persileidimo, tai va , o jai buna pastojimas ne vietoj tai jau sita pajusi pati  sad.gif  na tai va as cia jau labai issipleciau daug  tongue.gif

nzn, uzrase mane vasario19, tai bus 8 nestumo savaite. paprase, kad atsinesciau siuntima is savo gydytojo del echoskopo apziuros.
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif

noriu pasidalinti savo nuotykiais. Gyvenu anglijoj.
po desimties metu pavyko ir man pastoti, atsispaussdinau is supermamos nestumo planuokli visam pusmeciui ir ka per pirma bandyma pavyko smile.gif viskas pagal plana, dar ir dabar kabo planuoklis. Po 6-iu sav. pasirode rudi patepliojimai ( pries 3m. turejau pastojima ne vietoje) persigandau ir ryztingai nusprendziau nerizikuoti ir nelaukti. Su vyru staigai nuvaziavom i klinika Accident & Emergency skyriu. ( cia priima visus ir visada, betkokiu atveju tik pasa reik turet ir viskas) pasiskundziau, daktaras paspaudinejo ir itare vel pastojima nevietoje, skubiai susisieke su skanu skyrium ir uzregistravo .
( Moterys esancios UK. kurios turit kokiu problemu su nestumu ypas anktyvu kai dar pas akusere ( midwaif) nebuvot kreipkites i Accident & Emergency[/B]ten visada rasit pagalba. skyrius randasi miestu centrinese ligoninese).

Tai va gavau skana po tryju dienu, o buciau laukus savaiciu savaites. Tada buvau 6-iu sav. pastojimas vietoje, lelius 3mm. ir sirdele stuksejo smile.gif Ten pasiskundem kad musu niekur neregistruoja (ale perpildytos poliklinikos pagal musu rajona) tai registratura pakviete sesute, kuri sutvarke mum visus reikalus. Sitoje salyje netingekit skustis!! Cia vietoj iskarto gyd. paskyre data antram skanui po 13-os sav. Po visko pasijutau saugiau, zinant kokie cia daktarai....

Visi dziaugsmai dingo po siandieninio pirmo vizito pas gyd. totali betvarke... pridaviau tik slapima, eme is venos krauja bet is triju kartu nepavyko!!!! subade rankas, pati apsitaske kraujais ir kas sekunde sorry sorry ... Mus prieme pavaduojanti gyd. Pasvere, ugi pamatavo ir viskas. Sake leliu tirs per antra skana. Vienu zodziu visas viltis dedu i skana. Domejausi apie privacia prieziura nestukes, tai fantazija nutruko pamacius skaicius : prieziura viso nestumo metu nuo 5000 svaru!!
Tai su vyru sukam galva ka su ta gyditoja daryt, o gal tik bloga diena pasitaike.

Tiesa, patepliojo vos pora dienu, nes perskaiciau supermamoj kad pradejus folio rugsti gert predinks ir pradingo!!! smile.gif) Dziaugiuosi kad yra toks tinklapis paguoda ir pagalba....
Atsakyti
man dieneles velavo, bet net nezinau kiek laiko, nes buvau susirgus ir leido vaistus keliu rusiu, negana to dar ir ciklas sutriko, i menesi buvo dvejos menesines, jei galima taip pavadinti. paskaiciavau kada turetu normalios dieneles, bet ju kaip nebuvo taip nebuvo. nutariau pasidaryti testa, vyrui liepiau nupirkti ji man ir as pasidariau, pirmas pagaliukas labai riskus, o kitas vos vos, labai neriskus. na dabar rytoj kartosiu antra testuka.
reakcija buvo tokia, kad negali buti, cia melas ir tt. pas vyra tas pats buvo, bet po kokios savaites su tuo susitaikem.
treciadieni eisiu gydytoja, ziuresim ka sakys ir pan.
vaikelis neplanuotas dar buvo. mes dar abu su vyru studijuojam.
Atsakyti
tai kada baigsiu veeeeeeeeeem
Atsakyti
QUOTE(karibane @ 2010 02 12, 21:50)
tai kada baigsiu veeeeeeeeeem

Jūsų vaikas 40-ties metų bigsmile.gif . Dabar laukiatės, ogo bigsmile.gif
Atsakyti