na matai viskas tvarkoj lyg su ta norvegija, bet matai as kai nuejau buvo man men kazkur nestumo plius minus, tai va zodziu viska uzpilde ,padare kraujo tyrimus ir slapimo ir viskas , nu ten spaudimo matavimas ir t.t. as ju paskui klausiu , sakau tai viskas jus daugiau nieko neziuresit???

sako ne : nes zirniukas labai mazas , o pas mus yra taip salyje kad mes ten nejudinam nieko iki tol kol leliukas nebuna kokiu 17 sav, kad jam nepakenkt

aiksu as tada pykau labai , nes man prasidejo visoki itarimai gal as ne nescia ir t.t. nu ar as lauiuosi jie mate aisku is mano kraujo tyrimu,tai va ir viskas paskui taip ir ejo , ejau i apziuras aisku kas men, bet niekas manes nesodino nei ant "kedes" jokio nei ka, , sake nebent man butu kas nors blogai, o siaip jie nenori judint kad nepakenkt leliukui,
tai va ir daktare sako as tikiu kad jum nuostabu kad niekas nedaro nieko , bet pas mus taip jau yra, cia ne ES

nu ir ka ir nieko laukiau , paskui 16 ar 15

sav klause mano leliuko sirdeles ir tada jau kai isgirdau plakimus

tai nusiraminau , na ir 17 sav siunte daryti ultra, ir tada pamaciau visa leliuka
na va aciu dievui viskas gerai jam gerai vystosi
tai va pas juos taip jau yra, o echo jie nedaro del to kai tik pastoju nes pagal juos labai labai kenkia vaisiui, nors manau taip nera

nu zodziu cia kitaip nei LT