Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

QUOTE(pukeliux @ 2010 01 14, 00:43)
Nenusibodo tau? Tas pats per tą patį visuose forumuose?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif protest.gif spam.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M@mulyte: 14 sausio 2010 - 20:05
Na merginos gal Jums ri nusibodo, bet mus moteriskems pirma karta apstojusioms galvoji kirba milijonu milijonai klausimu, tad smagu kad galime dalintis viena kitos patirtimi, o beje niekada nereikia pasikliauti tik vienu ziniu saltiniu rolleyes.gif

tad mano pirma apziura buvo, kai buvo 5 sav. apziurejo ekoskopu irgi ne per pilva smile.gif , tai va apziurejo kad puslele geroje vietoje issitvirtinus ir liepe ateiti dabar kai bus 12 sav., tada sake darys tyrimus visus, itrauks i niestukiu sarasa ir pan. tai ir nepanikuoju, nors labai jau laukiam su vyru to apsilankymo smile.gif
Atsakyti
o kur tau cia sita apziuria vyko? LT?
Atsakyti
QUOTE(arnike @ 2010 01 03, 15:16)
mane pirma sodino ant kedes,tada ziurejo per televizoriuka,bet ne per pilvuka brauke o per kitur kamerike kiso blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

pas mane lygiai tas pats smile.gif ziurejo is vidaus iki 12sav. nestumo o tada jau per pilvuka bigsmile.gif nes sake kad dar nestumas (buvo 5sav.) per mazas kad matytusi per pilveli rolleyes.gif
Atsakyti
na mataot LT tai patikrina, o manes niekas netikrino , cia Norvegijoje, atejau pasakiau kad laukiuosi ir viskas sako dabar nieko nedarysim nes anksti, tai man kiek nervu kainavo, visko prisigalvojau ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieska240 @ 2010 01 19, 16:26)
o kur tau cia sita apziuria vyko? LT?

Apziura vyko Lietuvoje, Kaune, klinikose, pas gydytoja - akuseri H.Stankeviciu.
Papildyta:
QUOTE(agnieska240 @ 2010 01 19, 16:39)
na mataot LT tai patikrina, o manes niekas netikrino , cia Norvegijoje, atejau pasakiau kad laukiuosi ir viskas sako dabar nieko nedarysim nes anksti, tai man kiek nervu kainavo, visko prisigalvojau ir t.t. doh.gif

hmhmmh g.gif istikruju kaip idomiai... keista, atrodo kad turetu viskas buti gerai su ta Norvegija, juk issivysciusi salis, net nezinau, gal ant kokio blogo gydytojo papuolei, ar gal cia kokia diskriminacija del kitatauciu... g.gif nu net nezinau, bet tikiuosi, kad apziures tave ir viskas bus tikrai tvarkoje.
Atsakyti
na matai viskas tvarkoj lyg su ta norvegija, bet matai as kai nuejau buvo man men kazkur nestumo plius minus, tai va zodziu viska uzpilde ,padare kraujo tyrimus ir slapimo ir viskas , nu ten spaudimo matavimas ir t.t. as ju paskui klausiu , sakau tai viskas jus daugiau nieko neziuresit??? g.gif sako ne : nes zirniukas labai mazas , o pas mus yra taip salyje kad mes ten nejudinam nieko iki tol kol leliukas nebuna kokiu 17 sav, kad jam nepakenkt smile.gif aiksu as tada pykau labai , nes man prasidejo visoki itarimai gal as ne nescia ir t.t. nu ar as lauiuosi jie mate aisku is mano kraujo tyrimu,tai va ir viskas paskui taip ir ejo , ejau i apziuras aisku kas men, bet niekas manes nesodino nei ant "kedes" jokio nei ka, , sake nebent man butu kas nors blogai, o siaip jie nenori judint kad nepakenkt leliukui,
tai va ir daktare sako as tikiu kad jum nuostabu kad niekas nedaro nieko , bet pas mus taip jau yra, cia ne ES ax.gif nu ir ka ir nieko laukiau , paskui 16 ar 15 ax.gif sav klause mano leliuko sirdeles ir tada jau kai isgirdau plakimus wub.gif tai nusiraminau , na ir 17 sav siunte daryti ultra, ir tada pamaciau visa leliuka thumbup.gif
na va aciu dievui viskas gerai jam gerai vystosi wub.gif
tai va pas juos taip jau yra, o echo jie nedaro del to kai tik pastoju nes pagal juos labai labai kenkia vaisiui, nors manau taip nera g.gif nu zodziu cia kitaip nei LT
Atsakyti
QUOTE(agnieska240 @ 2010 01 20, 14:31)
na matai viskas tvarkoj lyg su ta norvegija, bet matai as kai nuejau buvo man men kazkur nestumo plius minus, tai va zodziu viska uzpilde ,padare kraujo tyrimus ir slapimo ir viskas , nu ten spaudimo matavimas ir t.t. as ju paskui klausiu , sakau tai viskas jus daugiau nieko neziuresit??? g.gif  sako ne : nes zirniukas labai mazas , o pas mus yra taip salyje kad mes ten nejudinam nieko iki tol kol leliukas nebuna kokiu 17 sav, kad jam nepakenkt smile.gif  aiksu as tada pykau labai , nes man prasidejo visoki itarimai gal as ne nescia ir t.t. nu ar as lauiuosi jie mate aisku is mano kraujo tyrimu,tai va ir viskas paskui taip ir ejo , ejau i apziuras aisku kas men, bet niekas manes nesodino nei ant "kedes" jokio nei ka, , sake nebent man butu kas nors blogai, o siaip jie nenori judint kad nepakenkt leliukui,
tai va ir daktare sako as tikiu kad jum nuostabu kad niekas nedaro nieko , bet pas mus taip jau yra, cia ne ES  ax.gif  nu ir ka ir nieko laukiau , paskui 16 ar 15 ax.gif  sav klause mano leliuko sirdeles ir tada jau kai isgirdau plakimus  wub.gif  tai nusiraminau , na ir 17 sav siunte daryti ultra, ir tada pamaciau visa leliuka  thumbup.gif
na va aciu dievui viskas gerai jam gerai vystosi  wub.gif
tai va pas juos taip jau yra, o echo jie nedaro del to kai tik pastoju nes pagal juos labai labai kenkia vaisiui, nors manau taip nera  g.gif  nu zodziu cia kitaip nei LT

Na va, svarbiausia turbut kad viskas gerai. O as tai dziaugiuos kad is karto apziurejo, nes buna kad ta puslele ne veitoj isitvirtina ar pan. Na bet vsiaks gerai, dabar laukiu ensulaukiu, kad as eisiu aps gydytoja ir girdesiu sirdeles plakima savo mazulelio stebuklo smile.gif
Atsakyti
na tai va as irgi del to bijojau, bet matai kai ne vietoj pastoji tada jau jauti pati, nes prsideda skausmai
tai va jai buciau ne vietoj pastojus buciau jautus , bet aciu dievui gerai viskas wink.gif dabar jau mum reikia tik augt dideliem nestuke.gif na o kada eisi pas daktare ? \
smagu labai isgirsti pirma karta sirdeles plakima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieska240 @ 2010 01 20, 16:18)
na tai va as irgi del to bijojau, bet matai kai ne vietoj pastoji tada jau jauti pati, nes prsideda skausmai
tai va jai buciau ne vietoj pastojus buciau jautus , bet aciu dievui gerai viskas wink.gif dabar jau mum reikia tik augt dideliem  nestuke.gif  na o kada eisi pas daktare ? \
smagu labai isgirsti pirma karta sirdeles plakima  wub.gif

Eisiu vasario antra savaite, tai jau turetu matytis ir rankytes ir kojytes, tai kaip jau sakiau: laukiu nesulaukiu, vyras is viso... kai pirma karta buvom, padare nuotraukyte, tai vyras ziuri ir ziuri i ta taskiuka smile.gif
Atsakyti
na man pirma klause sirdutes darbo leliuko, per toky specialu aparaciuka smile.gif o paskui kai ultra dare tai pamatem viska ir padare 11 nuotraukyciu 4u.gif be to labai gerai kai daro su 3D vaizdu cool.gif ir vien anuotrauka padare su 4D vaizdu, bet kiek gidejau LT tai daro tik privaciai ir reikia kazkiek susimoketi g.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes, 4u.gif

Esu dar tik naujoke cia, todel man viskas idomu ir nauja smile.gif Mano pilvukui jau beveik 6 savaites nestuke.gif , o mes dar nebuvom apziuroje... at, turejau labai skaudzia pirmaja nestumo patirti, kai po mazdaug 5 sav. as patyriau savaimini persileidima... cray.gif , priezasciu nezinau, bet manau, kad tai galejo nutikti del to, kad nestumo metu ( to dar nezinodama) buvau pirtyje, o juk tai nera gerai... sad.gif Tai va, siuo kartu esu jau labai atsargi, saugau save kai imanydama ir noreciau pasiteirauti, kada, Jusu nuomone reiktu pirma karta apsilankyti pas gine ? Kazkaip nesinori per anksti eiti, kad ji ten nelistu i mano vidu ir kazko blogo neatsitiktu mano busimam angeliukui...
Is anksto dekoju uz nuomones 4u.gif ax.gif
Atsakyti