Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

QUOTE(blansyte @ 2010 05 08, 10:52)
tikrai jau pas ginekologe nereikia jokio siuntimo. wub.gif

Sveikutes,8 savaiciu man prasidejo kazkokios keistos isskyros,issigandau ir vaziavau pas gydytoja,is pradziu paziurejo ar neatsiverus gimda,kadangi buvo neatsiverus dare ekoskopa,kad isitikintu ar viskas tikrai gerai,su vaisium viskas gerai, ax.gif tai tokia buvo mano pirmoji apziura,pasake gryzt kai bus 12 savaiciu,tada jau darys daugiau tyrimu :)ai man dar tepineli eme,bet nk nesake,reiskias nk blogo:)siaip kiek zinau iki 12 savaiciu tik patikrina kaip vaisius,ar nestumas vietoje,o po 12 savaiciu jau atlieka tyrimus,kad isitikintu,jog kudykelis auga sveikas nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutes
Vakar testukas parode II tai jau taip dziaugemes, net apsiverkiau... 4u.gif Vyras taip pat be galo laimingas... Tai pagal mano skaiciavimus turetu buti 3-4 savaites. Tai kita savaite eisiu pas gydytoja... Siaip gerai jauciuosi, tik karts nuo karto pilva lengvai pamaudzia g.gif , bet kiek girdejau tai normalu, ar ne?
Bet jau taip smagu, pagaliau, po 9 menesiu bandmu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(I_N_A @ 2010 05 15, 13:56)
Sveikutes
Vakar testukas parode II tai jau taip dziaugemes, net apsiverkiau... 4u.gif  Vyras taip pat be galo laimingas...  Tai pagal mano skaiciavimus turetu buti 3-4 savaites. Tai kita savaite eisiu pas gydytoja... Siaip gerai jauciuosi, tik karts nuo karto pilva lengvai pamaudzia  g.gif  , bet kiek girdejau tai normalu, ar ne?
Bet jau taip smagu, pagaliau, po 9 menesiu bandmu smile.gif

sveika 4u.gif sveikinu istojus i nestuke.gif gretas 4u.gif pilvo pamaudimas yra rnml dalykas, mas irgi maude gal iki 12sav, tai gimda ruosia namucius tavo maziukui ax.gif svarbu nepergyvenk del to
Atsakyti
As rami ir labai laiminga... aciu
Atsakyti
kada geriausia eiti pirmai apziurai pas ginekologa?
Atsakyti
sveikutes,
na as cia naujokė. Pies dvi dieneles pasidariau pora testuku ir jie abu rodė ryškius du brūkšnelius nestuke.gif , labai jau idomu kiek laiko mano pilvukui... Pas gydytoja dar nesiregistruoju, bijau prisiskubėti. Paskaiciavus pagal paskutines menesines butu 6-7savaites.
Dar bijau per daug džiaugtis ir girtis, nes man atrodo, kad viskas labai trapu ir reikia labai saugoti... Tik va, nepasisprendžiu kada jau registruotis apžiūrai...labai nekantrauju ir laukiu...
Atsakyti
QUOTE(vjz @ 2010 05 17, 16:30)
kada geriausia eiti pirmai apziurai pas ginekologa?

jau iš savos patirties galiu sakyti, kad anksti eiti pas gydytoją neapsimoka, schmoll.gif geriau kai nėštumas paskaičiavus nuo paskutinės mmm dienos yra bent 6-7 sav nestuke.gif , manau tai mažiausiai, nes aš nuėjau pirmą kartą, kai man buvo 5sav, tai išgirdau, kad man gal tik šiaip mmm vėluoja,ir kad nepanašu, jog nėščia būčiau ir paliepė ateiti po kelių savaičių, tad geriau neskubėti, nes po tokių apsilankymų (ankstyvų) tik nusivylimas apima verysad.gif .
Atsakyti
O as va ir nesulaukiau mmm geguzes 16d tai pagal mano skaiciavimus mums 5sav. bet pas gydytoja uzsirasiau tik birzhelio 11 tai kai eisiu mums kaiptik turetu buti 11sav. Laukiu nesulaukiu to vizito,bet nusprendziau kad anksciau eit neverta..smile.gif
P.S. Visas sveikinu,ir lengvo netumo.. smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Planuojame su vyru antra vaikuti ir po siandienio vizito pas seimos gydytoja, likau nemaloniai nustebinta. Pasak jos, pagal nauja tvarka nestuma priziuri tik seimos gydytoja, kuri kelis kartus per si laikotarpi siuncia apziurai pas ginekologa. Ar tikrai tai tiesa? Pirma nestuma nuo pradzios iki pabaigos priziurejo ginekologe- akusere, todel noretusi, kad ir sikart butu taip pat. Be to, mano seimos gydytoja, svelniai tariant, paciuozusi (tiki, jog dabartines kartos vaikai atejo i pasauli ir tam tikrai misijai, kad galvos skausma galima panaikinti issimaudzius susikristalizavusiame vandenyje ir pan.).
Aciu uz pasidalinima informacija 4u.gif
Atsakyti
labukas smile.gif na as irgi esu naujoke smile.gif vakar pasidariau testuka ir jis teigiamas,pagal mano skaiciavima esu apie 3-4 sav. nestuke.gif jauciuosi gerai,tik kartais pilvo apacio truputi skauda,bet kiek skaiciau cia normalu smile.gif dabar galvoju kada geriausia pas gyd.pasirodyti? nes zadu eiti pas privatu
Atsakyti
sveikos visos būsimos mamytės. Aš irgi visai nesenei pamačiau II tongue.gif . kažkaip pasisekė iš pirmo karto, galvoju, nors aišku tai daugiau mano įsitikinimas, kad net dieną žinau kada tai galėjo atsitikti blush2.gif nuėjau kai buvo 7 sav. Norėjau eiti vėliau, bet vyras turėjo išvažiuot, tai ir užsirašiau anksčiau. Jis pas mane aktyvistas, visada nori eit su manim į apžiūras. daktarė padarė tepinėlį, apžiūrėjo ir echo padarė, bet nelabai ten dar kas matėsi, tik puslelė...va todėl ir geriau eit vėliau šiek tiek. Paskyrė kitą po 2 savaičių, bet manau eisiu tik kai 11-12 savaičių bus, kad jau aiškiai viską pamatytų biggrin.gif . Tikiuosi šį kartą visaks bus ok, nes jau vieno netekom.... verysad.gif
Atsakyti
Pirma karta buvau pas privacia gydytoja 4u.gif
O siandien mums 7 savaites, tai buvome pas gydytoja poliklinikoje 4u.gif
Dabar tik po 2 savaiteliu tyrimams 4u.gif
Atsakyti