Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

QUOTE(AlionushkaV @ 2010 05 26, 11:59)
labukas  smile.gif  na as irgi esu naujoke smile.gif vakar pasidariau testuka ir jis teigiamas,pagal mano skaiciavima esu apie 3-4 sav.  nestuke.gif  jauciuosi gerai,tik kartais pilvo apacio truputi skauda,bet kiek skaiciau cia normalu smile.gif dabar galvoju kada geriausia pas gyd.pasirodyti? nes zadu eiti pas privatu

as skaitau, kad pas gyd suzinojus, kad laukiesi pasirodyt reiktu kuo anksciau smile.gif nepriklausomai nuo to ar gerai ar blogai jautiesi, tave apziures, paims visko ko reikia tyrimams ir paskirs kita susitikima, kuo anksciau prades stebeti auganti vaikiuka tuo geriau, as taip skaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2007 09 02, 12:29)
sveikos
kadangi visa nestuma praleidau ir ketinu gimdyti uzsieni, tai galiu tik pasakyti kaip cia  vyksta. Is tikruju ginekologiskai cia niekas neapziuri, jokio tepinelio neima, jei pati nesiskundi.  Jei viskas gerai, tai atseit nera jokio reikalo ten listi.
Papildyta:

tai aisku, man echo dare paskutini karta 22 sav. Ir jei viskas gerai, daugiau ir nereikia. Akusere paklauso sirdeles, paciupineja, pamatuoja ir mato, ar viskas gerai...

Kur konkreciau gyveni? Gal UK?
Atsakyti
O nuo kurios nestumo savaites daktare isduoda nesciosios knygele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 11, 12:52)
O nuo kurios nestumo savaites daktare isduoda nesciosios knygele?  g.gif

man iskart isdave smile.gif na tada buvo 9savaites ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat manau kad geriausiai eiti kuo anksčiau.. tada gydytoja gali stebėti vaisių nuo pirmųjų savaičių ir skirti tyrimus ir pan. Aš pirmuoju nėštumu pasirodžiau gydytojai 4 sav. ji man paskyrė antrąjį vizitą kai buvo 8 sav. o dabar pas gydytoją eisiu jau mano skaičiavimais 6 sav.
Atsakyti
Na o aš taip nemanau, pati ėjau 14 sav. Literatūroje rašoma, kad būtų kuo mažiau intervencijos esant mažam nėštumui, kad ir echoskopija žiūrint per vidų gali išprovokuoti persileidimą. Taip pat rašoma jei nėštumas nesivystantis, leliuko taip ir neišgelbėsi, o jei jis prisikabinęs, jis ten ir liks. Aišku yra išimčių, jeigu skauda ar kraujuojama, tai reikia pas gydytoją, o jei jautiesi gerai, tai užtenka eiti 12 -14 sav.

O mano pirma apžiūra buvo tokia: patikrino ar gimdos kaklelis uždaras, pasvėrė, pamatavo kraujospūdį, padarė echoskopiją per pilvą, nuotraukytę davė wub.gif , išrašė pasidaryt kraujo ir šlapimo tyrimus, nėščiosios kortelę užpildė. Štai ir viskas.
Sėkmės visoms mamytės, neveltui yra patarlė: Neskubėk ir būsi pirmas 4u.gif Tai gal tikrai neverta skubėti, kad ten viduj kištų tą aparatą ir to leliuko ieškotų.
Atsakyti
Sveikos mamytes, labai noriu kad man padetumete, neseniai esu vilniuje ir cia nieko nezinau, laukiuosi , o nezinau kur eiti, pas kokia daktare? gal zinot kokia gera? na ir kad neplestu labai jau dideliu pinigu?
Atsakyti
Sveikutės.
Aš lankausi pas Juršėną. Man tai gydytojas iš didžiosios raidės visomis prasmėmis. Prieš vienuolika metų gimdžiau pas jį dukrytę. Tik šio žmogaus dėka gimdymo baigtis buvo laiminga.
Už konsultaciją moku po 120 lt.
Reikia lankytis kas mėn., bet aš manau jog taip dažnai tikrai nereikia. Čia jau tam tikra komercija wink.gif juo labiau jei viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(ferums @ 2010 07 15, 16:53)
Sveikutės.
Aš lankausi pas Juršėną. Man tai gydytojas iš didžiosios raidės visomis prasmėmis. Prieš vienuolika metų gimdžiau pas jį dukrytę. Tik šio žmogaus dėka gimdymo baigtis buvo laiminga.
Už konsultaciją moku po 120 lt.
Reikia lankytis kas mėn., bet aš manau jog taip dažnai tikrai nereikia. Čia jau tam tikra komercija wink.gif juo labiau jei viskas gerai.

o kiek kartu reiktu nueit pas gydytoja jusu manimu, jei karta i menesi yra per daug?
siaip ir einant ne privaciai eini kas menesi. ir nesvarbu ar viskas gerai menuo yra labai daug ir niekada nezinai kas gali nutikti.
Atsakyti
Pagal normatyvus ir reikia kas mėn., bet aš manau jog jei viskas gerai tikrai nėra reikalo. Bet čia tik mano nuomonė smile.gif esu medikė ir manau jog čia jau tam tikra komercija. Juo labiau nemanau jog tokia dažna echoskopija yra labai sveikintina. Mano atveju tai tikrai nebuvo reikalinga. Aš prieš savaitę buvau dariusi echo pas genetiku,o pas juos tai nepalyginsi echo su ginekologų. O atvykau po savaitės ir vėl darė echo. Tikrai rugpjūčio mėn. nevažiuosiu, nes rugsėjo 8 turiu pakartotinai važiuoti pas gyd. Krasovskają ir ji tikrai darys echo.
Jaučiu savo mažylio judesius ir žinau jog mums tikrai viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ferums @ 2010 07 16, 10:04)
Pagal normatyvus ir reikia kas mėn., bet aš manau jog jei viskas gerai tikrai nėra reikalo. Bet čia tik mano nuomonė  smile.gif esu medikė ir manau jog čia jau tam tikra komercija. Juo labiau nemanau jog tokia dažna echoskopija yra labai sveikintina. Mano atveju tai tikrai nebuvo reikalinga. Aš prieš savaitę buvau dariusi echo pas genetiku,o pas juos tai nepalyginsi echo su ginekologų. O atvykau po savaitės ir vėl darė echo. Tikrai rugpjūčio mėn. nevažiuosiu, nes rugsėjo 8 turiu pakartotinai važiuoti pas gyd. Krasovskają ir ji tikrai darys echo.
Jaučiu savo mažylio judesius ir žinau jog mums tikrai viskas gerai  smile.gif

na taip, echo tai tikrai per daug. as negaliu sakyt kad man daznai daro, i semestra po viena padaro. o ar darys dar tai tikrai nezinau. ax.gif man kai nereik moket tai einu kas menesi.
svarbu kad viskas gerai! 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes
Atsakyti